vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 eski ya. topigini acmistim hatta http://forum.paticik.com/read.php?5,2013730,2013730#msg-2013730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu ne güzel çekim lan! bizim filmlerde dizilerde böylesi yok http://www.youtube.com/watch?v=7_Yx4o95OlI der yemek yemeye kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 salondan hdd mi almaya üşendiğim için yutupdan aynı şarkının 6 bit versiyonunu dinlediğime inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 izmirliyim. izmirden ve öss dalgasından bi hayli sıkıldım.. demin sörf yaparken 58 liraya istanbula uçak buldum.. sabah 8 de uçup akşam radiohead party, ardında machine de patlayıp dönücem.. çanta hazırlıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben de izmirliyim. çiğdem, boyoz, domat seviyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. çok erken uçak olmasa boyoz falan ister, üşenmeden gelir alırdım belki. maksat değişiklik olsun. not: aslında izmirli değilim abi. geyiğine dedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Üşenmezsem bugün işe giymek için bi kaç kıyafet alıcam. Ama şu an daha çok yorgunum belki 1-2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hayatimin en boktan gunune uyandim sanki :( en sevdgm insandan en az görmek istedgm msji görerek gune baslamak.... priceless :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dasaaa said: ben de izmirliyim. çiğdem, boyoz, domat seviyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. çok erken uçak olmasa boyoz falan ister, üşenmeden gelir alırdım belki. maksat değişiklik olsun. not: aslında izmirli değilim abi. geyiğine dedim onu Bi an "arkadaşığı bitir" tuşuna basacaktım, kikikiki İzmirli olunur mu abi gerçi sen mühendissin, izmirden mühendis çıkmazdı zaten kikikikiki napae said: Üşenmezsem bugün işe giymek için bi kaç kıyafet alıcam. Ama şu an daha çok yorgunum belki 1-2 saat sonra. bikaç kıyafet dediği 15-20 parça alışveriş işte. Sonuçta bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bi insanın bursalı olup izmirliye laf etmesi bayaa kötü lan sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yine izmir muhabbeti yine yeniden izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Antalya alır hepsini beyler. Tartışmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dartanian said: Bi insanın bursalı olup izmirliye laf etmesi bayaa kötü lan sdfsa gemlik olm, bursalı olsam ağzımı açmazdım kikiki ama izmir cidden çok kötü ya ÇİĞDEM NE ABİ AHAHAHA DOMAT NE sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 O ne abi ben de Karşıyakalıyım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 napae said: Üşenmezsem bugün işe giymek için bi kaç kıyafet alıcam. Ama şu an daha çok yorgunum belki 1-2 saat sonra.nereye gidiyoruz? saat kaçta? zevkime güvenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Nişantaşı'na gidiyorum. Alışverişten vazgeçtim Cuma'ya kaldı sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 SeaGle said: ama izmir cidden çok kötü ya oha çarpılıcaksın tövbe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Seagle şunu sen söyleme bir bursalı olarak bari ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 adam gemiikli bursalı değil ki afa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aga bu küçük büyükşehirlilerin şehirden kopma sevdası nedir ya. yok biz izmirli deiliz karşıyakalıyız, yok gemlikliyiz falan. ADAM OLUN LAN!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Hafta sonu zorunlu staj formlarımı imzalatırım diye beraberimde gemlik'e götürmüştüm. Unutup gerisin geriye beraberimde getirmişim. Şimdi fabrikaya onu vermem lazım 2 şer saatten git gel 4 saat yol çekicem lan bu sıcakta bittim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ulan amma yattım dün ya, gene yığıldı tüm işler. daha make-up falan yapılıcak PFFFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi şu 188xx serisi iyi hoş da millet isim benzerliği sebebiyle saçma sebepler için arıyıp duruyor. adam bartından babama ulaşmaya çalışıyor. sebep? bişi taşı ile ilgili bişiler. ne dediğini bile anlamadım adamın. babamı arıyorum. böle böle bi adam var diyorum. babam adamı tanımıyor. allah bilir hangi isim benzerliği ile kimi arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ölmek için ne güzel bi gün AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-AAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar