aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.explosm.net/db/files/Comics/Rob/talljustin.png hayatımın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 shireda filan mi yasiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 o haric herkes shire'da yasiyo ama o... ent gibi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aquila said: boya alicam gidip. ben greenman'i koydum bile bro. geç kaldın bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ağlamıcam ağlamıcam diyorum.. ama tutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 günlük aylar sonra halısahada maç yaptım. üstüne geldim duşumu aldım, yatakta bira falan içiyorum şimdi de. ne güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜAAAAAAAAAAAAAAAAA =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 stressiz yaşamama en az 3 yılım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 günnük olm miskinliğin çaresini buldum. deli dana gibi koşmak lan. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 donanımhaberden arkadaşlar geldi özel mesaj attı. "mr.hand'in koştuğunu biz bile duyduk oralardan, ne olur artık yazmasın :(" dediler. "ben de burası günlük yazıcak tabi ki!" dedim, yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hepinizi koşturacam olm. çokacaip olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 O deil de günnük, şu web sitesi işi sona ersin düzgün bi şekilde yeter artık OF! 1 sene boyunca adamlara yaptıracam diye ben geberdim, kendim yapsam hem drupal öğrenmiştim hem siteyi yapmıştım çoktan. Salak adamlar ya. Nefret ettim be. al farklı bi konu. bu tür streslerden kaçmak için spor yapıyorum ben de naapiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cahiller gene kornaya basıp silah atıyor dışarda. bi grupta asker yolluyor, mal bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Aldıgım kulaklıgın volume controlu yokmus gunluk..! Fuuuuu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 allah, jesus, satan, buddha!! akil fikir yareppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bu gün orta yaşlı kapalı bir bayan ben büfeden sigara alırken Sıhhiye dolmuşu sordu ben cevap verdim. Buraya kadar güzeldi. Aynı yöne doğru kadının arkasından yürüyordum. Sonra yolun karşısındaki Kızılay otobüsünü gördüm ve kadına gidip bu da gidiyor dedim yolladım kadını. Sonra aklıma geldi "lan o Kızılay" dedim içimden. Sonra kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yarin almanca sozlusu var :( hayatimin en zor saatleri olacak yine. KABUS! yarin konuscam ama hocalarla, yalvarcam daha dogrusu hocam okul bitiyor nolur birakmayin diye... acirlar belki bana. neyse simdi yuzlerce kelime bir o kadar da dialog ezberlemem lazim yarina kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Başarilar sucuk ekmek ne kadar oldu. Off gece gece bir sıkıntı bastı, öyle bir bastı ki yüreğim daraldı.Birazdan geçer dedim geçmedi daha da sıkıldım.Öyle böyle sıkılmadım off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 senko kac kere dedim yardimci olurum die! o kadar dersimin arasinda skypedan calistirirdim valla, sen kaybettin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sagol nil de, sozluye nasi calistircan ki kitapta dialog kaliplari var iste, kelimeler var bide, onlardan soracaklar bana. grammer olsa yardirirsin inancim tam da, bunun icin bendeki kitaptan fln olmasi lazim sende. takildigim yerde sorarim ama yine zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 öle deme iste, calisilirdi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 this is living http://www.youtube.com/watch?v=psd8oVToS8k&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ydW6D_NLfvc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ahah türkçe ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar