xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pasta said: Gitsene atolyene soytarı üniyi bırakıp bişey yapıyosun adam gibi yap bare. Ben de sap olduğum için böyle erkeklere yapıyorum böyle cıvıklıkları. Olm çok hastayım öyle böyle değil ya. uyuyamıyorum lan, kanlı balgam öksürmekten bayılıcam hnnngg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Gemiş olsun kuzucum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 van goghn yokluk fakirlik ve firengiye ragmen azmedip resim yaptıgı günleri düşün ve atölyene git. (yanlıs atölye anlamadım inş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 günlük çokt mutsuzum ya. dengesiz olduğum yetmezmiş gibi bir de histerik histerik davranmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aaa hay allah otobüsü kacirdim, derse gec kaliyorum omg >.< dedi keyifle sigarasindan bir firt ceken tembel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 of hakkaten kacirdim, vicdanim sizladi simdi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 vaniLLe said: aaa hay allah otobüsü kacirdim, derse gec kaliyorum omg >.< dedi keyifle sigarasindan bir firt ceken tembel... çabuk o sigarayı bırak! lan tam çıkıcam printerda kartuş bitmiş.. e sokayım böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 olmaz! aaaa dersim yokmus bugün meger =))) dedi öörtmeni arayip yarinki ders kacta diye sorup akabinde bugün dersinin oldugunu unutan ögrenci ayagina yatan ibibik. ne kadar ückagitciyim ya. bu sefer vicdanim rahat, cünkü ben bile yuttum unuttugumu*! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Midterm - 97.5 Daha da gitmem okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 vaniLLe said: dedi öörtmeni arayip yarinki ders kacta diye sorup akabinde bugün dersinin oldugunu unutan ögrenci ayagina yatan ibibik. öğretmenini arayıp ders saatini sormak. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 özel ders bu ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bi an rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 öldüm, oynamıyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Acılı şeyler,asitli içecekler yasak hayatım bitti lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 o yüzden midemize dikkat ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ahaha bana mı anlatıyosun kola yasak kahve yasak çay yasak kalp gg çünkü alkol yasak mide gg çünkü 10 sene falan ömrüm var zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 10 sene daha severim seni sonra zaten sevimliliğimi kaybedersin ölürsen üzülmem 10 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Üzülürsün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şu halin gibi sevimli kalırsan düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bugün bebelere rahat hazır ol dikkat çektirttim çok garip lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ağlicam sinirden 4 saattir mail bekliyorum kıçıkırık bi ödeve başlamak için kdgdfgdf gd fg dfgd fg df gdrg-4-dügdügdüfüüü üüü üü ü ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bazi kadinlar yüzünden önyargilarim var. ;/ pms-cirkef oluyo cogu pfft. hele simdi kadin matematik öörtmeni hic cekilmez gibime geliyo. emen. umarim düzgün birisidir. fitnefücur hemcinslerimden gina geldi, erkekler cogu alanda daha iyi, sorry =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Yarın abim geliyor günlük. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 günlük. ben cidden kafayı yemeye başladım. erkek olsam bana bulaşmazdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar