barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 SIR DİCEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 2 harfle saygi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bella said: Vanille git ders çalış. neler düşünüyosun ya haha hep boşa konuştum ben :< Bella, ama sen bana bir gün ara ver sonra basla dedin. sözünün eri ol! calistim hem ben ;) cetintas said: aquila said: adami seviyosa annesiyle ne alakasi var lan, anne manne demek zorunda deilsin nil, korkma. annem yanimda su an, soyledim kendisine, tamam dedi. Sen Nil'e evlilik teklifimi yaptın, bana mı öyle geldi? meseneeden teklif etti, sevgimizi virtüel olarak ölümsüzlestirecegiz insallah. hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 evlendiğinin babası hakikaten sir ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 -adami seviyosa annesiyle ne alakasi var lan, -anne manne demek zorunda deilsin nil, korkma. -annem yanimda su an, soyledim kendisine, tamam dedi. İyi. Buradan öyle anladım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 zeka seviyesinin tavan yaptığı gecelerden bir tanesi daha =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: evlendiğinin babası hakikaten sir ise? atla savasa giderim o kayinpederle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 dasaaa said: evlendiğinin babası hakikaten sir ise? liboştur sir ise anladın sen ashgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kermit said: zeka seviyesinin tavan yaptığı gecelerden bir tanesi daha =)=) dengelemeye mi geldin hihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kermit başlık açsana gülek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 baron sir alan sugar.. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben kayınpederime piç demiştim bi kere ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Gökalp, nerelerdesin gözüm? Belli hatun peşinde olduğun, zengin kız iyidir. Bu yaşa kadar aşık olamadıysan kastırma zaten, bul bir tane zengin kız çocuğu. Mantık evliliklerinin en mantıklısını yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Cons said: ben kayınpederime piç demiştim bi kere ehehe :D Şu an yüz yüze bakmıyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 barnacle said: kermit başlık açsana gülek çok doluyum abi başlık açarsam yer yerinden oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cetintas said: Belli hatun peşinde olduğun hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 şu an telefonumdaki internet pcden daha hızlı allah belasını versin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 spora ara vermiştim. eriyim gitmişim, zaten azcık vardı. yoruldum baya o kadar ara sonrası ama mutluyum resmen şuan. gerçi neden buraya yazdım ki. gideyim erkek günlüğüne yazayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Aluriel said: escape said: bide kocanızın/karınızın annesi size bir "anne" gibi yaklaşırsa, ona anne demekte bir sakınca yoktur. çünkü ne kaynanalar var... 9 kere evlenip boşandığı için escape bu konularda gerçekten çok büyük tecrübe sahibi ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 four minüt! four minüt! 4 mins remaining yok yok fayf münüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 boyun fıtığı olmuşum, kendimi tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bowling oynarken sol kalçamı incittim günlük. düşmedim ama sanırım atış hareketindeki kasılmadan kaynaklı bişey. zor yürüyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 4 gün sonra bitiyor günlük abimin askerlik. Kızılaydaki ziraat bankasının tepesinden atlayabilirim artık gönül rahatlığıyla ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 insan üstüne düşersin orda ölmezsin. atakulden atla. o değil de ne kadar kötü bi hava var lan. tam ölmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar