dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2.sine biz kulağın ölümü diyoruz. helvaları dağıtmaya başlayın neye niyet, neye kısmet. yarın adam gibi ağırlık merkezi, kütle merkezi vs hesaplayıp bakmam lazım daha. yarına biter ama. hatta yapmışken bir de time history yaparım. ne zamandır yapmadım t-h en azından hatırlamış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 astimdan nefret ediyorum ya, sozde alerjikti falan NAH ASTIM LAN ISTE. bi de bronsitle birlesti MMMMH nefes alamadigim icin uyandim sahane. nefret ediyorum lan vucudumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 napae said: Cuma gecesinin fotoğrafları baya bombaymış. Çok eğlendim bakarken ama çoğunda hiç birimiz insan gibi çıkmamışız dfsfg. InStyle aldıydım ona bakayım biraz. http://i.imgur.com/ZEtUY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 asdfjhkadsjf verne'ı graham belle benzettim başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Saeros said: astimdan nefret ediyorum ya, sozde alerjikti falan NAH ASTIM LAN ISTE. bi de bronsitle birlesti MMMMH nefes alamadigim icin uyandim sahane. nefret ediyorum lan vucudumdan.of ben de ulser acisiyla uyandim gozumden yas gelerek, kotu ruya goruyorum hoop 20 dakka gg :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Rüyamda aynı kızı görüyorum bir süredir. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben de ya. arka oda'da kha elemanlarıyla aynı masada oturan kıvırcık saçlı kız. 6 ay önce 15 dakka falan gördüm kızı hala unutamadım. bu yazıyı okuyosan, ki nerden okuyacaksın, allah belanı versin paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aksam simitligi de gecmistir onun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ben görmedim abi herhangi bir yerde kızı. Yoksa! YOKSA! Prensesimi mi buluyordum? ajufgajsyhftsajak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 günlük 21 mayıs kıyametin başlangıcıymış, 21 ekime kadar sürcekmiş, internette öle diyor ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 koparsa ekime kadar kopar kopmazsa zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 almancadan sozlu sinavim varmis sanirsam :( hicbisi bilmiyorum gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim. su almanca da hocalarin karsisina gecip konusamayip rezil olmaktan biktim walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ich bin senko sucuk ekmek ist kaç para olungen. du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt özellikle son cümleyi söylersen iyi olur o değil de, ya bugün malzeme 2 vizen olsaydı? Beterin beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 teknik derslerden sorunum yok ki benim :) hatta almanca sinavi yerine network, pattern sinavi yapsinlar beni os sorsunlar, hunharca thread yaziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Nolur perşembe günü 10:00 - 16:00 arası şiddetli yağmur yağsın. Lütfen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gitmiom bugun okula yokmus sozlu falan da B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 2011de sözlü ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 moncici said: ben de ya. arka oda'da kha elemanlarıyla aynı masada oturan kıvırcık saçlı kız. 6 ay önce 15 dakka falan gördüm kızı hala unutamadım. bu yazıyı okuyosan, ki nerden okuyacaksın, allah belanı versin paticik. facebookunu bul mesaj falan at bari sen de haha, biri benim facebook'umu bulup mesaj atmıştı arka oda'da gördüm seni falan diye. çocuk bulmuş bir "vay be" demedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hmms maintanenceden sonra taze taze veldsparlar cikmis hepsini SOMURMELIYIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 allah karetsin ya offf. 9 cm topuk senin neyine ;( mahvoldum, izdirap cektim resmen. simdi o ayakkabilari asik olarak aldigima ve bi daha hic giyemeyecegime mi yanayim yoksa... hep bi midget kalcagima mi! yok aslinda boyla sorunum yoktu da 1.70 falan olmustum ya negzeldi. elveda bebeklerim, canim espadrille'lerim :(:( http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/tommy.jpg atabilecegim en karisal postu attim bununla! ayrica 20 derece havada bile bunaliyorum sicaktan. sanirim yazin kendimi eve kapatacagim gündüzleri. 7 harfliler de fink atio zaten ortalikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 android de opera vasat yahu. daha iyi olabilirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 senko said: hmms maintanenceden sonra taze taze veldsparlar cikmis hepsini SOMURMELIYIM!!! of ben de istiyorum lan. gerizekali laptopimda eve online calismiyo niyeyse ve oyle mesgul ki kafam su siralar ugrasamadim onu duzeltmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar