napae Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Arkadaşım aradı 5-8 arası Maslak'ta olucam sonra görüşelim diye. Tamam da ne işin var Maslak'ta dedim. Bacı Biscolata adamlarıyla biscolata yapmasını öğrenicekmiş ssdf. Adamlar da bunlar
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ulan şu heriflerin nesini sevdi kızlar anlamadım. bizde de var onlarda olan ama nedir yani? selam gızlar
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ikincisi benim cezaevinden arkadaşım. at çalmaktan girmişti.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sokaktaki adamı reklamda gördünüz diye sulanıyonuz ya bişey demiyorum size
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ibrahim üzülmezle ali erenle dalga geçiyonuz koyduğun resme bak
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 iyi degil ki bunlar ikisinden de yakislikliyim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 onlarin ayri bi karizmasi var, yemek yapabilen erkek cok seksi.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 reklam yannız o sanırım gerçekten onlar yapmıyor püskevileri
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben yemek yaptirabiliyorum, daha seksi olmam lazim
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yemek yapabilen degilde yemek yapmayı seven erkek olarak cidden seksi degilim. Hatta patide beni gören arkadaşlar var gayet seksi degilim :D Erkek seksiyse seksiydir öyle yapınca böyle yapınca seksi olmaz şahin k gelip nile yemek ütü bulaşık çamaşır yapsa yine seksi diyemez öyle genellemeyin insanları. Belki yemek yapmak bir erkek için avantajdır, artı puandır falan diye değiştirebiliriz. yaptıgım imla hatasını edit ile boldladım millet ibret alsın diye o nasıl bir hatadır desin dedim.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Cons said: reklam yannız o sanırım gerçekten onlar yapmıyor püskevileri onlar yapıyo lan saçmalama
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bi hayalim gercek oldu digeri de 1 aya olcak ne guzel hayat.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mithat said: Yemek yapabilen degilde yemek yapmayı seven erkek olarak cidden seksi degilim. Hatta patide beni gören arkadaşlar var gayet seksi degilim :D Erkek seksiyse seksiydir öyle yapınca böyle yapınca seksi olmaz şahin k gelip nile yemek ütü bulaşık çamaşır yapsa yine seksi diyemez öyle genellemeyin insanları. Belki yemek yapmak bir erkek için avantajdır, artı puandır falan diye değiştirebiliriz. yaptıgım imla hatasını edit ile boldladım millet ibret alsın diye o nasıl bir hatadır desin dedim. hayir bana göre seksi. sahin k degil ama. sirf yemek yapabiliyosa da seksi degil, sadece bir arti!
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 allahım çok heyecanlıyım çoraplarımı giyemwedim heyecandan ellerim titredi...
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 BEN NE DEDIM! no ma'am başlattırıcaklar patide okuyunda oyle yorum yapın bari bi işe yarasın.
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahana bizde de bunlardan var! o arkadaş muhtemelen bunlarla şimdi sfgh
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mithat said: BEN NE DEDIM! no ma'am başlattırıcaklar patide okuyunda oyle yorum yapın bari bi işe yarasın. ahaha hakkaten aynisini söylemissin =P popomdan anliyorum bugün. he bu arada ütü mütü, temizlik yapmasin. o ayri. kilibik istemem =D
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bi de pöskhevit erkekleri var böyle sdghj
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hali guzelmis cerceve kenarina fotograf sikistirma teknigi de es gecilmemis
Öne çıkan mesajlar