barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 geçmişte yaptığın hatalardan belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 off tanrım yeterr affet beni çıldırıcaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Günlük lan babamla bi işe giriştik çok acı çekiyorum ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sakin ol karasimsek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 günlük bu gece birine takılmam lazım sanırım bu sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Dartanian said: Günlük lan babamla bi işe giriştik çok acı çekiyorum ya sdf geçmiş olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 vaniLLe said: sakin ol karasimsek! ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 komik bişi mi var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 barbu said: Dartanian said: Günlük lan babamla bi işe giriştik çok acı çekiyorum ya sdf geçmiş olsun kardeş. Saolasın barbucum omuz kılı için 'sir'i kimseye önermiyorum artık.Çok mutsuzum, ızdırapların acıların en büyüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi torpidoyu ilk suriyeliler bulmuş. iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 slm günlük, it's friday http://www.youtube.com/watch?v=tEAlE-2q_48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sevgili günlük koydum motorla akşam yoluna yeni eve geldim zevkten orgazm oldum bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vakit mantikli olmanin ve gerekirse radikal kararlar almanin vaktidir sanirsam. bi de kahvalti edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 1 gun uyumusum lan cus en son hatirladigim dun saat 17.30 sularinda i'm nuber for diye bi film acmistim. sonra hatirladigim saatin 8olmus oldugu, aksam 8 diye baktiydim, megersem bu sabahmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Dünyam dönüyo lan. Sabah oldu ayılamadım ühüü. Bacaklarım da ağrıyo. Bi de çok acıktım. Uyumak da istiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dasaaa said: abi torpidoyu ilk suriyeliler bulmuş. iyi mi? ben afrikalılar buldu diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 asil soru toprido gozu torpido bulunduktan once mi yoksa sonra mi bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Çok azıcık daha uyudum hala her yer dönüyo be dskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ayağım halıya takıldı koltuğa düştüm. çocuklarım öldü günlük ): oha oha dedim az önce ben. aa melaba günlük. 1. sayfa. a1 serisi kadar kiymetlidir. merhaba yeni günlük. senden hoşlanmadım. anılarım gitti sanki. selam günlük, çok sıkılıyorum bu aralar. ulduar'da da bisürü wipe yidik. sibel iş bulmuş ona sevindik. :) bitti. günlük selam. bu mesajı yıllar sonra okuyup zamanında ne gereksiz işlerle uğraşmışım demek için atıyorum. thxkkbye. ohannes. ilk defa günlüğe bişey yazmıştım biraz önce ve günlüğe restart atılmışşansıma edeyim (ilk sayfa olmasına binayen hafifleştirilmiştir) çok afedersin Çocuğuma Mektup; bugün hiçbişey olmadı yemekte 2 kere pilav yedim ama ikincisi karabiberliydi daha farklıydı sevgiler. günlük alt komşu taşınıyomuş. evde bir bayram havası var. vay 1. sayfa. o zaman 1. sayfaya yazayım çok dertliyim be günlük günlüğüm ne ettiler sana yeniden doğmuşsun. vizeler bitti günlük rahatladım kazasız geçti mutluyum. dün gece 5e kadar dışardaydım ve hala 3 saatlik uykuyla mal gibi ayaktayım. birinin yat zıbar demesini bekliyor gibiyim. dotamı atsam uyusam mı kararsız kaldım. birde günlük hafta sonu evime gidecem lan lab asistanlarını bağladık bu hafta lab olmayacak 2x mutluyum. ah be günlük sevemiyorum lan kimseyi aşık olsam keşke tekrar acı dolu yardım isteyen konu açmaya razıyım :D günlük diğer başlık dha iyiydi ya sıkıldım.vizeler falan.uykumda yok.moral de iyi değil.fifa mı atsam film mi izlesem acaba günlük lan ben onu sadece ilk sayfada olmak için yazmıştım iyiyim yoksa böyle =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gel senle gezmeye çıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 işteyim şu anda. akşam olar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben de bursa'dayım sıkıntıdan gözüm seğiriyo. Haftaya anca dolu ödev mödev var gidince yapılcak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bursadaysan niye çağırıyosun beni şapşal =) öpesim geldi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gidin başka yerde kur yapın ben çok mutsuzum bugün niyeyse=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar