nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aquila said: geyik saniyolar hep, insanin 73%i dalga olunca, ne dogru ne egri kestiremiyo karsi taraf. %73 çüğşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Çılgın İstanbul projesi varmış ya la, iki deniz geçcekmiş İstanbul'dan. İstanbul'a ikinci denizi getirceklerine birini Ankara'ya götürseler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yine kimbilir ne bakanların,milletvekillerin ve tabi ki birilerinin cepleri dolacak.İkinci deniz Karadeniz.Getirse getirse Çatalca-Silivri hattında ince bir kanal oluşturarak bir uçtan bir uca Marmara Boyunca uzatır.Zaten basına sızmıştı bu mevzu.Bence mantıksız bir şey.Ama devir mantık değil,Tayyip devri.Ne dese,ne yapsa HİT ALIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aile faciası haberlerinden birine başrol olabilirim her an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 evet karadeniz ile marmara, cidden çok gereksiz. finansmanı açısından sorun yok diyor zaten bi 3420930 milyon lale dikme bir de böyle gereksiz projelerde finansman sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Archangel_ said: aile faciası haberlerinden birine başrol olabilirim her an... Hayırdır?Nedir sorun kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Günlük bununla beraber madalya alıyorum. Seninle paylaşmak istedim. http://www.youtube.com/watch?v=34BeaVcBUfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çok feci ayağımı burktum sabah. fakat otobüse binmek üzere olduğum için eve gitmeye de üşendim, okula geldim. okul da ta ebesinin nikahında, karşıda. bugün derslerden birinde seminer vardı, hocanın teki geldi sunum yapıyor ben bileğimde buz ile sandalyeye ayağımı uzatmış oturuyordum. ilginçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ya biri şu siz bir somon balığınız kitabı mıdır nedir okumuş olsun şurdan ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya insanın nefes alırken canı acır mı ya ? su içerken canım acıyor falan geçtim, nefes alırken bile canım yanıyor şu anda. reflü ilerledi, ülser falan da oldum sanırım. doktor da anca ilaç yazıyor. geçmiyor işte. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Araba almam lazım kendime biraz acil. Nasıl olucak peki o iş? Baba baa araba al desem alır mıki? afasfafhasd İm-dat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Daha çok erken ama gözlerim yanmaya başladı bile yea T_T AAAAAAAEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi hata bende zaten bing ne google ne bunlar niye çekişiyor, internet ne yazılım ne bilişim ne bilmeyen tenekelere ödevin şu kısmını da sen çevir diye rica edersem, çeviriyi bing kısımları kesilmiş alırım tabi hata tamamen bende sen anlamadın ne olduğunu ve googledan da bakamadın diye öyle bir şey yok sanki yetersiz tanrı belamı vermiş benim lanet olası zenci daha pptye dönecek bu ödev, biterse eğer kendisi amman sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Polyushka said: ya insanın nefes alırken canı acır mı ya ? su içerken canım acıyor falan geçtim, nefes alırken bile canım yanıyor şu anda. reflü ilerledi, ülser falan da oldum sanırım. doktor da anca ilaç yazıyor. geçmiyor işte. pff Çok sıkı bir diyet. Bana doktor kesin olarak sigarayı yasaklamıştı.Her türlü kızartmayı,gazlı ve mayalı içeceği yasaklamıştı.Mümkün olduğu kadar haşlanmış sebze yemekleri ye demişti.Ben bu diyete 90% uymuştum ve midem 6 ayda bebek gibi olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tek başıma iyiyim ben arkadaş. sevmiyorum insan ilişkilerini. annem babam hariç insan olan kimseyi sevmiyorum son kararım bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 İnsanlar seni seviyor mu peki? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 o kısım beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor aslında. insanları sevmiyorsan sevgi de önemini kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 insanları sevmiyosan neden bir sürü insanın yazdığı okuduğu biyerde bunu paylaşıyosun geç bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 alaka kuramadım biraz düşüneyim ben bunu. aa şimdi kavradım insanları çok sevdiğimden yazıyorum bunları buraya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Cuma günkü işi bugün ve acil diye hatırlayıp sabahın köründe tapu belediye koşturmak falan.. Ameleyim ya bildiğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Başım pek bi çok ağrıyor günlükcüm. Haftasonu zirilyon tane insanla görüşmem lazım gibi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 cetintas said: Polyushka said: ya insanın nefes alırken canı acır mı ya ? su içerken canım acıyor falan geçtim, nefes alırken bile canım yanıyor şu anda. reflü ilerledi, ülser falan da oldum sanırım. doktor da anca ilaç yazıyor. geçmiyor işte. pff Çok sıkı bir diyet. Bana doktor kesin olarak sigarayı yasaklamıştı.Her türlü kızartmayı,gazlı ve mayalı içeceği yasaklamıştı.Mümkün olduğu kadar haşlanmış sebze yemekleri ye demişti.Ben bu diyete 90% uymuştum ve midem 6 ayda bebek gibi olmuştu. abi aynen, hem ulserim hem reflu malesef, ama insan yediklerine ictiklerine dikkat edince minimize edebiliyor hastaligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gunluk lan bu aralar cok fazla sicisla karsi karsiyayim. mali acidan sicis periyoduna girmis bulunmaktayim. iki ay boyunca 150 lirayla felan gecinmem lazim. sene basinda bu yil ve onumdeki bir kac yili da kapsayacak sekilde yaptigim egitim hayatiyla ilgili olan planlarim tamamiyla elimde kaldi su an. aile ve akrabadan sirf bunun icin verilen tum tahammulleri ve tavizleri harcamis bulunmaktayim. nasil toparlicam hic bi fikrim yok. gene lisans hayatimda ilk defa dersten kalmakla birlikte ilk defa yaz okuluna gitmek durumunda kalicam. gerci bu cok kafaya takilincak bisiy degil. sosyal hayatta da isler yolunda degil. oyle kac zaman sonra sevebildigin birine denk gelip nubluklarla elden kacirmak bi yana mahalle arkadaslarimi bile aydan aya gorur oldum. biraz emo postu gibi oldu ama olur eyle arada neyse biraz bi gaz boyle bi motivasyon yakalayip ivmeyi alsam duzeltemiyecegim bisey olmadigindan eminim. allaha emanet ol gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Yok işte, gitti yine. Hep aynısını yapıyorum abi. Akşam yazacağım diyorum akşam yemeğini yedikten sonra canım bir şeyler izleyip aşağıya sigaraya inmek istiyor sadece. Keşke sabah 1200'de bırakmayıp bir 300 kelime daha yazsaydım en azından yarısı bitmiş olurdu. Yarın 3 essay de bitmeli! Sonra alayına içeceğim İstanbul'da ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 2 gün daha sabretmek lazim. sonra 2 ay daha. ondan sonra bilmem kac ay daha. zamana kaldi hep isimiz, time will tell us hesaaabi. o diil de Thor icin 5 bilet ayirttirdik, saat 23:00 icin bi de yaaay!! onun öncesinde de ulm'ün yahsi ortamslari. azcik chillax pazar gününe kadar. sonra acisi cikcak nasolsa :( sonradaan kooor sonradan koooor ödev yapmamanin acisi anbe aaaan... akip gideeeeen gözyaslari... cok korkuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar