cetintas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 wastyrx said: Abi çok garip bişi aklıma geldi şimdi. Benim bi atım vardı anne falan yapacaklardı soyu iyi diye sonra da yavrularını satacaklardı falan. Nooldu ki lan ona hahahaha Sen de ne tiyo vardır şimdi heeeee?!?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 seni anne yapsalar, yavrularini da satsalar ?! hosuna gider miydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sonra bi de arkandan noldu ki lan ona?!?! deseler... hayat cok tatsiz iste =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ben at olsam ve de dişi olsam hoşuma giderdi be Vanille...Ne güzel aygırın biri geliyor, biri gidiyor...Bir taraftan bal, bir taraftan en kral yem...Ohoooooo, hele bir de erkek tay doğurdum mu, sahibim bana kraliçeler gibi davranırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Frantic said: bidibidi vaniLLe said: yok yeee calismicam ve vicdanim rahat. niye rahat..... calismadigimdan dolayi degil de cünkü cok pis bi tarafimda patlicagini bildigimin farkindayim, ondan tititi. arkasinda duruyorum =( hayir bi de, EMEEEN NASOLSA YARIN ÖBÜRGÜN DELI GIBI CALISMAYA BASLICAM, kütüphaneye giderim diyip kendimi kandirmasam...... ama yok yok. kandirmiyorum galiba! same shit different people cünkü sadrazamin sol seysiyiz. keyif yerinde böle, hep bi rahatlik... ya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cetintas said: Ben at olsam ve de dişi olsam hoşuma giderdi be Vanille...Ne güzel aygırın biri geliyor, biri gidiyor...Bir taraftan bal, bir taraftan en kral yem...Ohoooooo, hele bir de erkek tay doğurdum mu, sahibim bana kraliçeler gibi davranırdı... cetin abi ayip ettin simdi... analik kutsal bisey! lüt fen. @senko, kalbimi kiriosun. uyumam, daha cok erken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 O atlara sizden bizden iyi bakıyorlar Nilcim. Sprintleri muhteşemdi atın da, dişi olduğu için korkuyordu atların araya girmeye o yüzden hiç yarış kazanamadı. Bizimkiler de bari yavrularını kullanalım belki iş çıkar falan kafasındaydı. Doğurmuştur bilem belki kaç ay sürüyordu ki atlarda hamilelik O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 uyudum uyudum weekly maintenance başladı uyandım patladı dailyler, human paladinimle de oynamak istiyodum o da patladı dülaygeridönnolursun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 simdi mesela ben su post spamlemeyi, facebookta bisiler likelamayi biraksam... pasa pasa yatagima gidip yatsam, soora kalkip kütüphaneye gitsem, NE GÜZEL OLURDU DI MI... uyuz oluyorum düzenimin bozulmasina, hele dis etkenler yüzünden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 gel benim yatagima yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hadi ben okula gidiom. ogleden sonra da almanca quizi varmis ya off nerden cikti quiz almanca belasi da bitmedi hala... gerci sinavdan 75 almisim, finalden de oyle bisi alsam cc mc gecerim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sanırım senin problemin bu.Kızlara çok kanka yaklaşıyorsun bu yüzden kız arkadaş konusunda sıkıntı var bence. aquila ya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 meric mi diyosun olm adama? kufret daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 huyum kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yok abi niyetini biraz daha belli etmeli onu demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 geyik saniyolar hep, insanin 73%i dalga olunca, ne dogru ne egri kestiremiyo karsi taraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dalgalarin girisimi de iyidir aslinda ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 soforum gec kaldi lan gelmedi hala mahsur kaldim evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aquila said: geyik saniyolar hep, insanin 73%i dalga olunca, ne dogru ne egri kestiremiyo karsi taraf. aramizda mesafeler olmasa, affetmezdim. bıhıhı ay neese yatiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 klavye sempatikligi yapma bana, yoru git yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesafeler aşılır. Yolu açtım aquila gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Çok mu yavaş yazıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar