Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen gun barda tanistigim alaman hatunu aradi demin; ipodunu bende unuttugunu dusunuyormus "Almaya gelebilir miyim" diye sordu. Sansli gunumdeyim gunluk 10dk sonra burada hatun =)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

aslında arama motorlarına " " gibi █ █ operatörleri de koysalar.

atıyorum keyword olarak A B aratıyoruz ya. tam olarak aratacaksak "A B" diye aratıyoruz
mesela aynı cümlede geçiyorsa A B ama ne bileyim A bilmem ne olduğu için B budur gibi bir sonucu aratıyorsak şöle bişi olsa onun için █ A B █ gibi. metinlerde aynı cümlede A ve B geçeni bulsa.

regex kasalim istersen aramada bi de.
Mesaj tarihi:
Bir delinin hatıra defterine karaborsadan 2 bilet buldum günlük. Şansıma biri antalyalarda, diğerinin de başka yerde işi var. Sonra bana ağlarlar yea ben gitmek istiyordum falan diye..

Ha bide arabamı sattım çok garip hissediyorum lan. İlk arabamdı T_T
Mesaj tarihi:
günlük, arçelik arge stajı için mülakata çağırmışlar da dedim erasmusluyum gelemem, temmuzda falan gelsem görüşmeye olmaz mı hacılar diye mail attım da olmaz sanırım öyle bir şey asd.
Mesaj tarihi:
aquila said:

regex kasalim istersen aramada bi de.

kasmayalım mı?

YARININ TEKNLOCİSİNİ BUGÜNDEN KULLANIMINIZA SUNACAK DÜŞÜNCELERİ YARATIYORUZ BURADA AKİLA!

o değil de hep bi bindim bi alamete, gideyom kıyamete durumum var.

allah hayra yazsın.
Mesaj tarihi:
Günlük evime geldim
sayısal analiz de kolaydı, adam üzmek üstese üzerdi hepimizi ama insaflı davranmış bu sefer

Finalde gömçürür ama sdfg

Peder led tv almış, pc'yi bağlayayım da oyun akaaarr
Mesaj tarihi:
halamin her gördügü köpege babytalk yaparak AAAAAAAAY ABUCIBIBIBIBI die yaklasmasi...

köpeklerin sahibinin ''napiyo la bu'' gibilerinden bakmasi.
akabinde görünmez facepalm'larimin icimi parcalamasi ...

üf. artik ne zaman uzakta bir köpek görsem NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO die bagiriorum icimden kendisiyleyken.

insanlari oldugu gibi kabletmek büyük bi sereftir ama :))))

simdi 4 saat kesintisiz ders calisirsam kendimi daha cok sevecegim. hadi nas.
lakin mümkün mü veled sesinden kurtulmak ://
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...