manve Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 gecen gun barda tanistigim alaman hatunu aradi demin; ipodunu bende unuttugunu dusunuyormus "Almaya gelebilir miyim" diye sordu. Sansli gunumdeyim gunluk 10dk sonra burada hatun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 gel gel cabuk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 dasaaa said: aslında arama motorlarına " " gibi █ █ operatörleri de koysalar. atıyorum keyword olarak A B aratıyoruz ya. tam olarak aratacaksak "A B" diye aratıyoruz mesela aynı cümlede geçiyorsa A B ama ne bileyim A bilmem ne olduğu için B budur gibi bir sonucu aratıyorsak şöle bişi olsa onun için █ A B █ gibi. metinlerde aynı cümlede A ve B geçeni bulsa. regex kasalim istersen aramada bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bir delinin hatıra defterine karaborsadan 2 bilet buldum günlük. Şansıma biri antalyalarda, diğerinin de başka yerde işi var. Sonra bana ağlarlar yea ben gitmek istiyordum falan diye.. Ha bide arabamı sattım çok garip hissediyorum lan. İlk arabamdı T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Günlük bugün sayısal analiz sınavı da bitecek ve ben bıçaklanmış bedri baykam gibi çığlık atıcam AĞĞĞĞĞĞĞĞĞHHHHHAAAAAAAAA diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 3 haftadır vizelerden dolayı uzak kaldığım evime dönüyorum bugün çok mutluyum lan hemen şimdi çıkıyorum. OH BEEEEEEEEEEEAEEFAGSARHDTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Günlük korkuyorum lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Rapor veriyorum, insanlar sayısal analiz çalışıyor, ben pc başındayım şu an saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 günlük, arçelik arge stajı için mülakata çağırmışlar da dedim erasmusluyum gelemem, temmuzda falan gelsem görüşmeye olmaz mı hacılar diye mail attım da olmaz sanırım öyle bir şey asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 34 dk kaldı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 wow oynamak istiyorum, hem de çok fazla ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 aquila said: regex kasalim istersen aramada bi de. kasmayalım mı? YARININ TEKNLOCİSİNİ BUGÜNDEN KULLANIMINIZA SUNACAK DÜŞÜNCELERİ YARATIYORUZ BURADA AKİLA! o değil de hep bi bindim bi alamete, gideyom kıyamete durumum var. allah hayra yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Dün tam 13 saat uyumuşum çüşşş,dilim damagima yapışmıştı kalktigimda,1-2 dakka konusamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 dün tam 3 saat uyudum, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 genelde 3saat uyuyorum. ölücem ama saırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 günü dolu dolu yaşıyorsun güzel birşey. ama sağlık açısından sıkıntı olur mu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bol bol kalp çarpıntısı yapıyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 -rıdvan mode on- sıkıntı var -rıdvan mode off- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Günlük evime geldim sayısal analiz de kolaydı, adam üzmek üstese üzerdi hepimizi ama insaflı davranmış bu sefer Finalde gömçürür ama sdfg Peder led tv almış, pc'yi bağlayayım da oyun akaaarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 E 3. madalya gelmiş lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 SeaGle said: E 3. madalya gelmiş lan? 5k'si o postlarin erotik icerikli seagle postu zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Benim de misyonum bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ve tanri O'nu erotik post atsin diye yaratti.. bunca yildan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 şekerbankın reklamları ne iyi olmuş http://vimeo.com/22734877 5tane daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 halamin her gördügü köpege babytalk yaparak AAAAAAAAY ABUCIBIBIBIBI die yaklasmasi... köpeklerin sahibinin ''napiyo la bu'' gibilerinden bakmasi. akabinde görünmez facepalm'larimin icimi parcalamasi ... üf. artik ne zaman uzakta bir köpek görsem NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO die bagiriorum icimden kendisiyleyken. insanlari oldugu gibi kabletmek büyük bi sereftir ama :)))) simdi 4 saat kesintisiz ders calisirsam kendimi daha cok sevecegim. hadi nas. lakin mümkün mü veled sesinden kurtulmak :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar