wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 9dan beri ayaklarımı masanın üzerine atmış pencereden dışarıyı izliyorum günlük. Beele bunalım bi liste yaptım bir de odaya gelen 5 dakika sonra sektirerek geri çıkıyor falan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 daimi rahatsız ediliyorum gün içinde. bi 24saat gece olsa acaip olur. 1-2sa sonra gömülebilirsem gömüleyim bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Suratsız ifademden eser kalmadı. Mwahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bbc'de figen phelps'i izleyip hmmm dedim.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 http://twitpic.com/4hlgxj Facebook en çok ziyaret edilenlerden çıkmış, yerine paticik gelmiş. hehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Arkadaş insan adreste ufak tefek hatalar yaparda ülkeyi yanlış yazar mı ya =( arkadaş almanya'da ve amerikadan kindle siparişi verdirdim almanya'dan buraya arkadaş getirir diye. amazon hesabında germany seçeceğine üstten gabon seçmiş. kargo gitmiş afrikaya. az önce gabon dhl de çalışan kadınla aramızda geçen 5 dk lık konuşmayı kayıt etseydim keşke yerlere yatardı millet. kadının aksan ayrı dünya benimki ayrı dünya. ilk telefon açtığında konuştuğu dil ile benim english please dedikten sonraki yaklaşık 10sn lik gergin bekleyiş daha beterdi. Allah'tan iyi kötü biliyordu =) sabah sabah uğraştıımız şeylere bak ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ben salağım galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 günüm beklemekle geçiyo, hadi şimdi de akşam olsun. yarın sınavım var çalışmam lazım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 10dk falan oldu sanırım.. equipment et proceedes de bilmem ne bişi. çıktısını aldım vs. veee evet fransızca evet 150sf evet bu gece anlayıp çözmem ve başka modellere uygulamam lazım evet imkansız evet.. O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ptesi son vize dönemim başlıyor. sınavların gelmesi ilk defa mutlu ediyor. şafak 73 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 dünyadaki en çok konuşan kadınla aynı spor salonuna gidiyorum. ve kadın konuşmaya başladığında asla susmaması yetmezmiş gibi her beni her gördüğünde şeker kız diye sesleniyor bana. 12 yaşında değilim ben abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 demek ki şekersin sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hustle iyiydi.. leverage onun nickoledeon versiyonuydu sonra takım dizisi breakout kings geldi. şimdi leverage ile bunun kırması breaking in var. amerikayı kriz fena vurmuş. vasat 20dklık diziler dönüyor bolbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Günlük bu lokantacılara aklım ermiyor lan Tavuk bonfile menü alıyorsun 9 lira. 3 parça tavuk, patates kızartması, ayran ufak salata ve 1 tam ekmek. 300 gram tavuk bonfile alıyorsun, 4.5 lira. Diğeriyle aynı boyutta 3 parça tavuk, aynı boyutta salata, aynı boyutta ekmek. Şimdi ayran ile patates 4,5 lira mı yapıyor lan? Yoksa bug mı buldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yanlış ink koymadıysam printerım mavi yi magenta basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Her gün msn penceresini açıp selam yazıp geri siliyorum. Pek bi patetik oldum hahahafgashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tuvaletim tıkandı moralim bozuk gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hay ben bu sınavların yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 wastyrx said: Her gün msn penceresini açıp selam yazıp geri siliyorum. Pek bi patetik oldum hahahafgashd http://images.memegenerator.net/Foul-Bachelor-Frog/File/1045/Foul-Bachelor-Frog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 vay anasını birinden ayrıldım derken çoooooook eskilerden başka bi tanesi sardı bi anda. anlaşıyo musunuz yau aranızda?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Sol yan karın kaslarımda çok fena bi sıkıntı var. Ağlayabilirim acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 agri kesici ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sol mu? pankreas kanseri ya da mide kanseridir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Eyvaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 radyoterapi yap gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar