SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Günlük termo-2 dersi var birazdan. Termodinamiği seviyorum lan, çok eğlenceli <3
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yok o geçicek kısmı alakasız başka bişey için commentti. o yüzden küçük minik. 7.30 da alarmla kalkmıyorum ya. 7.30 da kalkmamı gerektiren hiç bişey yok. haftalardır saçma sapan erkenlikte kalkıyorum. dün 4.30 da yatıp 8 de uyandım mesela, bi daha da uyku falan yok.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Büyük şirket dedim ama taşeronluk her yerde aynı sanırım. Paramı verin üleyn!
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bisiklet suresim geldi hava cok bayik bi yandan yagmurda yagabilir gibi sonra farkettimki bisikletin lastigi inmis pfff
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 günlük yeteri kadar dizi bölümü birikmiş artık izleyebilirim
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hemen olaganüstü hal ilan ediyorum ve raki olmaya basliyorum. bundan sonra arkada calan tek müzik eye of the tiger olcak. queen - i want it all ile de gaza gelebilirim gerci. of mahvoldum ben. 3 ay sonra gülücez mi aglicaz mi had bakaaaaaalim ;) acaba her cümleye rahim ve rahmanin adiyla die baslasam bi yarari dokunur mu ya? cok caresizim :( birazdan kafamda huniyle kosuya cikcam zaten. yok yoksa bi tarafimda patlar bu stres olmaz yaaani.
utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 nikah masasına oturdun işte... şükrü de bana kalır. OH BE. oh wait...
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 vaniLLe said: evleniyom tititi biri umut sarıkayanın bu haftaki hitler karikatürünü koysun pls
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 zaa. hocadan cevap geldi 2 gün sonra. olur ama notun etkilenecek dedi. çok da fifü hehehe. neyse bugünkü pizza siparişimi yazayım, Roma restoran aranır, diyalog: ... ... R: Téléfon? Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen *telefonu kapa* 2. dk sonra igen'in again değil macarcadaki evet sözcüğü olduğu jetonu düşer, tekrar aranır.
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hayır nil evlenme, gelin olup gidemessin, bak virus bile benim yerime sana çıkma teklif etmiş geçen kader bu sadigjasdigv
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 vaniLLe said: evleniyom tititi vay arkadaş =) Gratz.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 DoruK said: neyse bugünkü pizza siparişimi yazayım, Roma restoran aranır, diyalog: ... ... R: Téléfon? Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen Ben: null hat R: igen *telefonu kapa* 2. dk sonra igen'in again değil macarcadaki evet sözcüğü olduğu jetonu düşer, tekrar aranır. ahah o da güzel fds
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 istedigim kipatlar sonunda geldi yupii ^_^
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 günlük pandaren brewmaster aldım kendime, niye aldım bilmiyorum ama, mindcontrol kurbanı olduğumdan şüpheleniyorum, http://www.toplessrobot.com/pandaren%20brewmaster01.jpg
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mr_Hand said: vaniLLe said: evleniyom tititi vay arkadaş =) Gratz. trollenmeyin len bu kadar kolay, olmuyoo böle =P saka maka ciddi ciddi eye of the tiger esliginde kosup geldim, bir hunim eksikti!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 troll var, troll var ulen. adam gibi trolle böyle olmaz o.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bir istanbulkart alıcam diye katil olcaktım bugün.
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bende istanbul kart yerine akbil alcam diye cok ugrasmistim. bi adamdan aldiydim sonunda yalvar yakar. sonra akbilden baydim istanbulkart aldim.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 emi japonya için emifamily4japan diye satışlar başlatmış Jane Birkin'in çantası vs de var satılanlar arasında. http://myworld.ebay.com/emifamily4japan/
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Çığlık atsam kimse duymayacakmış gibi lan O_o pek bi garip.
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sen bi ciglik at bakalim, duyariz belki
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi bu linkler ne kadar çalışıyor bakmadım.. sdfsdf http://bit.ly/fIPkRE ama bu alınır ki ya EMI Music Signed Beastie Boys Japanese Moon Man
Öne çıkan mesajlar