Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 neyse lan sinirim geçti adam çalışmış ama sorumsuzluktan bana yaptığı şeyi mail atıp haber vermemiş. illa dürtecen herifi.
napae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Yalebbiiiiim, staj için görüşmeye gidicem 2 buçukta. Muhtemelen Salı günü de başlıyorum kihkihkih.
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 akeeee telefonumun camı kırıldı otobuste. OC(orange county) şöför adam gibi kullanmadığı için ani bir frende ileri savruldum. telefon kapşonlunun cebinden uctu gitti yere kapaklandı. bi baktım çatlamış :S bir de üstün teknoloji kırılmaz çatlamaz derlerdi. .............
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 günnük nohut yemeği yapazaim ilk defa ama evde soğan yok markete gitmeye üşeniyorum ne yapsam bilemedim çok büyük ikilem içindeyim :/
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Progress, of the best kind, is comparatively slow
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm günnük. taksimdeydik. noodle ramen vs. çok yedim de suşi yememiştim hiç. ilk kez yemiş oldum. hiç fena değilmiş lan :D daha yerim ki ben.
irin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 günlükçüm ben prenses mehtap canım oryantel rakkasen,bildin mi off yok 4-5 koldan boku yedim ben bu hafta ya hadi neyse.helmim büyük aminz
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Abi saat yarım olmadı ben öldüm yorgunluktan bildiğin ya. Sırtına kırbaç vurucak ucuz iş gücü istiyorum O_o
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 günlük yemeksepetinde çok seçenek var :/ şu an açık restoranlar: 57 diyor, hangisinden alcam.. pofz
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 said: "High Class Canadian Humor." lol. i wish u r conscious of being ironic (oh it's 1st april, my bad) lawl
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 12.30da basladigim oda temizligi an itibari ile bitti. bi tek kiyafetleri yerlestircem. mis gibi oldu ama odam, harika uberalles oldu.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 *baltalı ilah mode on 2 haftaya eski haline döner o oda *baltalı ilah mode off
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Gözlerim çok sulanıyo ya. Bi de çok sıkıldım, dışarı çıkmak istiyorum.
sesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ders yapacağım diye erken kalkıp alışverişe gitmek asdfreh. Yarın o essay i nasıl yazacağım acaba çok merak ediyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Of boynumda böyle isilik gibi kızarıklıklar oldu ve çok kaşınıyo kaşımamam lazım offffffffffffff
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 napae said: Gözlerim çok sulanıyo ya. Bi de çok sıkıldım, dışarı çıkmak istiyorum. sesu said: Ders yapacağım diye erken kalkıp alışverişe gitmek asdfreh. Yarın o essay i nasıl yazacağım acaba çok merak ediyorum. Dartanian said: Of boynumda böyle isilik gibi kızarıklıklar oldu ve çok kaşınıyo kaşımamam lazım offffffffffffff
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yalnız var ya tek ihtiyacım olan geniş, koccamaaaaan bi kapısı olan bir çalışma odası.. tel falan da çekmeyecek, kimse de içeri giremeyecek.
Öne çıkan mesajlar