Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 neyse lan sinirim geçti adam çalışmış ama sorumsuzluktan bana yaptığı şeyi mail atıp haber vermemiş. illa dürtecen herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Yalebbiiiiim, staj için görüşmeye gidicem 2 buçukta. Muhtemelen Salı günü de başlıyorum kihkihkih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 akeeee telefonumun camı kırıldı otobuste. OC(orange county) şöför adam gibi kullanmadığı için ani bir frende ileri savruldum. telefon kapşonlunun cebinden uctu gitti yere kapaklandı. bi baktım çatlamış :S bir de üstün teknoloji kırılmaz çatlamaz derlerdi. ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 marhası modeli neydiki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 samsung wave ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 günnük nohut yemeği yapazaim ilk defa ama evde soğan yok markete gitmeye üşeniyorum ne yapsam bilemedim çok büyük ikilem içindeyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Progress, of the best kind, is comparatively slow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Çok mıtsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bugün de post kasamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm günnük. taksimdeydik. noodle ramen vs. çok yedim de suşi yememiştim hiç. ilk kez yemiş oldum. hiç fena değilmiş lan :D daha yerim ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 günlükçüm ben prenses mehtap canım oryantel rakkasen,bildin mi off yok 4-5 koldan boku yedim ben bu hafta ya hadi neyse.helmim büyük aminz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Abi saat yarım olmadı ben öldüm yorgunluktan bildiğin ya. Sırtına kırbaç vurucak ucuz iş gücü istiyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Çok yorgunum gümbük. Perişanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 günlük yemeksepetinde çok seçenek var :/ şu an açık restoranlar: 57 diyor, hangisinden alcam.. pofz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 said: "High Class Canadian Humor." lol. i wish u r conscious of being ironic (oh it's 1st april, my bad) lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 12.30da basladigim oda temizligi an itibari ile bitti. bi tek kiyafetleri yerlestircem. mis gibi oldu ama odam, harika uberalles oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 *baltalı ilah mode on 2 haftaya eski haline döner o oda *baltalı ilah mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 haftada bir temizliyorum zaten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Gözlerim çok sulanıyo ya. Bi de çok sıkıldım, dışarı çıkmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Ders yapacağım diye erken kalkıp alışverişe gitmek asdfreh. Yarın o essay i nasıl yazacağım acaba çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Of boynumda böyle isilik gibi kızarıklıklar oldu ve çok kaşınıyo kaşımamam lazım offffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 napae said: Gözlerim çok sulanıyo ya. Bi de çok sıkıldım, dışarı çıkmak istiyorum. sesu said: Ders yapacağım diye erken kalkıp alışverişe gitmek asdfreh. Yarın o essay i nasıl yazacağım acaba çok merak ediyorum. Dartanian said: Of boynumda böyle isilik gibi kızarıklıklar oldu ve çok kaşınıyo kaşımamam lazım offffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Baydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yalnız var ya tek ihtiyacım olan geniş, koccamaaaaan bi kapısı olan bir çalışma odası.. tel falan da çekmeyecek, kimse de içeri giremeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sesu said: Baydın. Vice versa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar