Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 uyumak istiyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ahah ahmet çok içten yazmışsın lan bi anda uykunun önemini falan kavradım, uyuyup öyle gidicem sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HeP5CfA1uXE bazen tek derdim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 utopia said: en sevdiğim insanların bebekleri oluyor, haberi kimseye veremiyorum perşembeye kadar sus dediler, susayım ben de. muhtemelen o çocukcağızı bir doğduğunda bir sünnetinde falan göreceğim gerçi erkek mi değil mi bilmiyoruz daha da ki umarım kız çocukları olur yani aman neyse çok sevindim. iyi geceler. lanlanlan diye bi' an kendimi sorguladım sonra beni o kadar çok sevmediğin aklıma geldi ohh dedim . olm ben gene uyuyamadım.sabah kalkamayacağım.sınav haftasına annem gelsin bari.şarkı sözümü ezberlesem fizik mi çalışsam bilemediğim bir dönemden geçiyorum.naber gökçen bak gene sadece günlüğe yazıyorum kıhkıh.yıl 2011 fizik alıyorum hala.peder bilse dna testine götürür,kesin. of geçsin su sıkıcı dönem ya nisan sonu olsun da gezeyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Günlük dün akşam normal saatte işten çıkıp, taaa pendikten kozyatağına berbat bi trafikte (kaza + maç vs.) gidip, arada bi avm'ye uğrayıp hediye baktıktan sonra güzel bişeyler bulup oradan taaa kalamışa giden ve herkesten erken gelmeyi beceren bi bünyeye sahibim. lanet olsun çok hızlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 irin said: lanlanlan diye bi' an kendimi sorguladım sonra beni o kadar çok sevmediğin aklıma geldi ohh dedim . quote] aa deliye bak, neyse sana sevgimi bilahare göstereceğim, burcucum ben asıl seni daha çok seviyoruma dönmeyelim şimdi günlükte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 günlük tenis oynayan quadrocopter yapmışlar,artık saatlerce arkadaşınızı beklemek zorunda değilsiniz http://www.youtube.com/watch?v=IVQIglBZo6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 irin said: utopia said: en sevdiğim insanların bebekleri oluyor, haberi kimseye veremiyorum perşembeye kadar sus dediler, susayım ben de. muhtemelen o çocukcağızı bir doğduğunda bir sünnetinde falan göreceğim gerçi erkek mi değil mi bilmiyoruz daha da ki umarım kız çocukları olur yani aman neyse çok sevindim. iyi geceler. lanlanlan diye bi' an kendimi sorguladım sonra beni o kadar çok sevmediğin aklıma geldi ohh dedim . olm ben gene uyuyamadım.sabah kalkamayacağım.sınav haftasına annem gelsin bari.şarkı sözümü ezberlesem fizik mi çalışsam bilemediğim bir dönemden geçiyorum.naber gökçen bak gene sadece günlüğe yazıyorum kıhkıh.yıl 2011 fizik alıyorum hala.peder bilse dna testine götürür,kesin. of geçsin su sıkıcı dönem ya nisan sonu olsun da gezeyim^^ yil 2011ken fizik alan tek sen degilsin, 6.alisim bu donem benim. geccem umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osso Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 motiveye ihtiyaç olduğu zaman: stumble, nude art, click, click, click, I like it, click, click... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Time and space compression okuyoruz haydi diye başladım (bir sosyal bilimci olarak). En son güzel güzel 19. yüzyıldaki tren yollarından falan bahsediyorduk, ne ara yanlış yaptım da quantum teorilerine geldi konu. Benim suçum neydi tanrım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bir sosyal bilimcinin dünyanın gerçekleri ile yüzleşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kuantum mekaniğini gören herkes ağlıyor. anlamıyorum, ben kendim araştırarak öğrendim ve yüzümde hep azman bi gülümseme vardı. tanrısal bi hediye resmen, dünyada yaratıcı insanlar olması kadar güzel bişey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o'sullivan ile paralel bi gidişimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Sahasrara said: kuantum mekaniğini gören herkes ağlıyor. anlamıyorum, ben kendim araştırarak öğrendim ve yüzümde hep azman bi gülümseme vardı. tanrısal bi hediye resmen, dünyada yaratıcı insanlar olması kadar güzel bişey olamaz. Hee ya he demek istedim, üzgünüm. dasaaa said: o'sullivan ile paralel bi gidişimiz var Abi izledim ve aynı şeyleri düşündüm O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 en mutlu benim en huzurlu rahat benim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2 bardaklık gazozum kaldı ve tam tamına 1 tane gofretim kaldı. ve ben en az bi 4 - 5 saat daha uyuyamayacağım. işte şimdi mutsuzum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hangi ebatta olursa olsun pizzanin son diliminin bitmedigini farkettim surekli boyle terkedilmis yanci gibi kaliyor tek basina kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ders çalışıcaz diye sabahladık 6 kişi 1 saat filan çalıştık galiba şimdi de herkes uyuyo ben uyandım, 2 saat uyudum uykum yok noluyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ bi sürü cinli, bi sürü kafein. bi sürü kelebek. güzel kafalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nomsaR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 adam kalp krizi geçirecek yazık. şimdi birim fiyatı 23 tl, 30.000 m2 kaçağı var. yaptı mı 690 bin tele. %20 de ilave cezası var 828.000 tele ceza. ama bu zenginlerde hiç akıl yok valla hakediyo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ders çalışmaya başlamam lazım ama dünyadaki en gereksiz işlerle uğraşıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 benim işim gücüm yok takılıyorum günlük. barınaktan hayvan alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 vizeler götümde patladı ama finallere çalışıcam söz yarın evime dönüyorum 9 gün noliferlığın dibine vuracağım çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cerebralis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yarın 1 NİSAN günlük.s.çtık yani.tüm 6,7 ve 8. sınıf seviyelerinde şakaya hazır olmam lazım. bi dahaki yıla 1 nisanlar resmi tatil olsun diye dilekçe yollıycam herbi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 cerebralis said: yarın 1 NİSAN günlük.s.çtık yani.tüm 6,7 ve 8. sınıf seviyelerinde şakaya hazır olmam lazım. AHAHAHAHAHHA 1 nisanda öğretmen olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 Sonraki 395.sayfa (Toplam 547 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 günlük tenis oynayan quadrocopter yapmışlar,artık saatlerce arkadaşınızı beklemek zorunda değilsiniz http://www.youtube.com/watch?v=IVQIglBZo6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 irin said: utopia said: en sevdiğim insanların bebekleri oluyor, haberi kimseye veremiyorum perşembeye kadar sus dediler, susayım ben de. muhtemelen o çocukcağızı bir doğduğunda bir sünnetinde falan göreceğim gerçi erkek mi değil mi bilmiyoruz daha da ki umarım kız çocukları olur yani aman neyse çok sevindim. iyi geceler. lanlanlan diye bi' an kendimi sorguladım sonra beni o kadar çok sevmediğin aklıma geldi ohh dedim . olm ben gene uyuyamadım.sabah kalkamayacağım.sınav haftasına annem gelsin bari.şarkı sözümü ezberlesem fizik mi çalışsam bilemediğim bir dönemden geçiyorum.naber gökçen bak gene sadece günlüğe yazıyorum kıhkıh.yıl 2011 fizik alıyorum hala.peder bilse dna testine götürür,kesin. of geçsin su sıkıcı dönem ya nisan sonu olsun da gezeyim^^ yil 2011ken fizik alan tek sen degilsin, 6.alisim bu donem benim. geccem umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 motiveye ihtiyaç olduğu zaman: stumble, nude art, click, click, click, I like it, click, click... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Time and space compression okuyoruz haydi diye başladım (bir sosyal bilimci olarak). En son güzel güzel 19. yüzyıldaki tren yollarından falan bahsediyorduk, ne ara yanlış yaptım da quantum teorilerine geldi konu. Benim suçum neydi tanrım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bir sosyal bilimcinin dünyanın gerçekleri ile yüzleşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kuantum mekaniğini gören herkes ağlıyor. anlamıyorum, ben kendim araştırarak öğrendim ve yüzümde hep azman bi gülümseme vardı. tanrısal bi hediye resmen, dünyada yaratıcı insanlar olması kadar güzel bişey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o'sullivan ile paralel bi gidişimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Sahasrara said: kuantum mekaniğini gören herkes ağlıyor. anlamıyorum, ben kendim araştırarak öğrendim ve yüzümde hep azman bi gülümseme vardı. tanrısal bi hediye resmen, dünyada yaratıcı insanlar olması kadar güzel bişey olamaz. Hee ya he demek istedim, üzgünüm. dasaaa said: o'sullivan ile paralel bi gidişimiz var Abi izledim ve aynı şeyleri düşündüm O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 en mutlu benim en huzurlu rahat benim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2 bardaklık gazozum kaldı ve tam tamına 1 tane gofretim kaldı. ve ben en az bi 4 - 5 saat daha uyuyamayacağım. işte şimdi mutsuzum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hangi ebatta olursa olsun pizzanin son diliminin bitmedigini farkettim surekli boyle terkedilmis yanci gibi kaliyor tek basina kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ders çalışıcaz diye sabahladık 6 kişi 1 saat filan çalıştık galiba şimdi de herkes uyuyo ben uyandım, 2 saat uyudum uykum yok noluyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ bi sürü cinli, bi sürü kafein. bi sürü kelebek. güzel kafalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 adam kalp krizi geçirecek yazık. şimdi birim fiyatı 23 tl, 30.000 m2 kaçağı var. yaptı mı 690 bin tele. %20 de ilave cezası var 828.000 tele ceza. ama bu zenginlerde hiç akıl yok valla hakediyo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ders çalışmaya başlamam lazım ama dünyadaki en gereksiz işlerle uğraşıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 benim işim gücüm yok takılıyorum günlük. barınaktan hayvan alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 vizeler götümde patladı ama finallere çalışıcam söz yarın evime dönüyorum 9 gün noliferlığın dibine vuracağım çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yarın 1 NİSAN günlük.s.çtık yani.tüm 6,7 ve 8. sınıf seviyelerinde şakaya hazır olmam lazım. bi dahaki yıla 1 nisanlar resmi tatil olsun diye dilekçe yollıycam herbi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 cerebralis said: yarın 1 NİSAN günlük.s.çtık yani.tüm 6,7 ve 8. sınıf seviyelerinde şakaya hazır olmam lazım. AHAHAHAHAHHA 1 nisanda öğretmen olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar