Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 aquila said: adi, adresi belli mi? bilmiyore, bileti aldığı yer belliymiş galiba öle diyordu news, son dk da mı ne oynamış zaten çekilişten, 211m $ falan alcakmış galiba nakit alırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 nakit almak dezavantajli oluyor onlari genelde muh econ dersinde yaptiydik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ulen ne kekmiş bu sınav keşke bu sene de girseydim %100 burslu falan okurdum belki lanet ettim yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 "Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir." abi var ya tansiyon yükseltiyor artık bu ülkenin bu garip tavırları google translate allahın en banlanmayacak sitesi ulan!! kendi halinde bi çevirme sitesi lan! dns de var ama yine girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 en sevdiğim insanların bebekleri oluyor, haberi kimseye veremiyorum perşembeye kadar sus dediler, susayım ben de. muhtemelen o çocukcağızı bir doğduğunda bir sünnetinde falan göreceğim gerçi erkek mi değil mi bilmiyoruz daha da ki umarım kız çocukları olur yani aman neyse çok sevindim. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 SeaGle said: Mr_Hand said: işim var zaten. dün sabah koştum. akşama da koşarım. üşengeçlik de bi yere kadar. =) Bunlar hep iç sesin avuntusu hep.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jU4oA3kkAWU gece gece ne güzel geldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa said: "Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir." abi var ya tansiyon yükseltiyor artık bu ülkenin bu garip tavırları google translate allahın en banlanmayacak sitesi ulan!! kendi halinde bi çevirme sitesi lan! dns de var ama yine girmiyor Yoo giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Söylemek isteyip söyleyemediklerim ağzıma ağzıma vuruyor günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 içinde patlıcanaaa.... söyle gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 la yörü get bana tavsiye verene bak -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 vazgeçtim beenmüürüm -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 You're just too damn good to talk to though. ^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 uĞuR: kızım bizdede yurek var ^^^^^^^^^^^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Saat 7 değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH ya mahvoldum hala gülüyorum ona. + ama o baya kaslı. - yerim onun kasını ben + ama aynı zamanda da şirin ötesi. - kızım bizde de yürek var! HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bu bahar nezlesinin ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 @bella; agladim ben orda gülmekten, sen bilmiyosun... 6 dakka soora yola cikiyorum, oh yargi baslasin. agzima sicilcak, hadi bakalim. aksam döneriz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dasaaa said: "Bu siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir." abi var ya tansiyon yükseltiyor artık bu ülkenin bu garip tavırları google translate allahın en banlanmayacak sitesi ulan!! kendi halinde bi çevirme sitesi lan! dns de var ama yine girmiyor ben evden giriyorum, şu an iş yerindeyim burdan da giriyor. klasik 8.8. li dns le giriyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dün girmiyordu arkadaşım. giriyor olsa işimi hallederdim zaten öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gugılın engelli iplerinde falan yayımlanmıştır dün bi ara. denk gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 keşke o telefonu duymasaydım =( uyku istiyorum lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Elektrik faturasının arkasında sosyal msj falan varmış günlük. 'Enerji tasarrufu yaşantımızın bir alışkanlığı olmalıdır.' ve 'Trafik saygı ve sabır demektir.' yazıyor yeni farkettim. Onun dışında akşamdan itibaren 1 hafta falan yokum sanırım. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 inanılmaz şansa ihtiyacım var bu hafta günlük hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sırtımda amansız bi ağrı var günnük, nasıl otursam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar