Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Annemin doğumgünü diye okulu kırdım sdfs. Kanyon'a veya Nişantaşı'na gidicüük daha sonra.
Bi de iki gündür sabahları tok karna bi bardak suya iki damla biberiye yağı damlatıp içiyorum. Metabolizmayı hızlandırıyomuş.
Mesaj tarihi:
sismique appliqué à la palette
ha bi fransızcamız eksikti..

çinden de makaleleler var abiler.. iki tane kıçı kırık makaleye ve birimlere bakarak kod deşifre ediyorum. yihu.

işim tamamen allaha kalmış durumda lan. modern family izleyim 20dk.

kafein ve c vitamini daha beter hızlandırır metabolizmayı bu arada
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Çevirt abi fransızcaları zirilyon tane adam var çevirebilicek.

Hala hiç bi iş yapmış sayılmam. Bi tek electro worlde gidip geldim o kadar.

parasını sen mi veriyorsun olm..
Mesaj tarihi:
Makale dediğin kaç sayfa abi? Aklımda maksimum 2-3 sayfa bişi canlandı. Git okuldan fransızca bilen bi öğrenci bul çevirsin işte starfuckstan kahve ısmarla daha ne ister?
Mesaj tarihi:
60sf

hardcore mühendislik hepsi.

fransızca olanı düz okuyarak bile anlıyorsun olm. çok bi bok yok dillerinde. bi sürü kelime aynı zaten terimlerde.

çince olanlar..

OYHHHH bebeimmm
Mesaj tarihi:
günlük, kendi tasarladığım ofiste çalışmak ne zevkli oldu. mesela ben şurda oturcam diye belirledim, böyle arkaya çok yaslandığım için geniş geniş tuttum arkamı falan. sote sigara yerleri yaptım kendime. dev bir kediyim adeta.
Mesaj tarihi:
napae said:

Annemin doğumgünü diye okulu kırdım sdfs. Kanyon'a veya Nişantaşı'na gidicüük daha sonra.
Bi de iki gündür sabahları tok karna bi bardak suya iki damla biberiye yağı damlatıp içiyorum. Metabolizmayı hızlandırıyomuş.

Bu pasif tutum eninde sonunda patlayacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...