sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Öyle tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ne boktan bi gün be khagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hayatım boyunca affetmicem. buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 biri nutellanı mı bitirdi? sfddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 günlük çalışmaktan canım acıyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mr_Hand said: biri nutellanı mı bitirdi? sfddsf zazdan tiksindiğim gibi nutella da sevmem asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 simdi kalktim lan gunluk saat 3lan offf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 senko said: simdi kalktim lan gunluk saat 3lan offf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben de şu an yapmam gereken şey hariç her şeyi yapıyorum mesela zunun koyduğu memelerin anlamına bakmak. saat 4 oldu OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Eglendirirken ögretiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Sonra Naz'ın "bikinim yüzümden suram yanmamış yeeaaa =((((((((((" Postlarını okuyorsunuz. Çok zor lan hayatınız, pati olmak da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 o_O senko said: Aha aynı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 3 saattir hiç bişi yapmadım lan. Bi garipsedim böyle. Gerçi 8 raporu falan şirket invexine geçirmem lazım ama çokta mühim olmadığı için yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Annemin doğumgünü diye okulu kırdım sdfs. Kanyon'a veya Nişantaşı'na gidicüük daha sonra. Bi de iki gündür sabahları tok karna bi bardak suya iki damla biberiye yağı damlatıp içiyorum. Metabolizmayı hızlandırıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sismique appliqué à la palette ha bi fransızcamız eksikti.. çinden de makaleleler var abiler.. iki tane kıçı kırık makaleye ve birimlere bakarak kod deşifre ediyorum. yihu. işim tamamen allaha kalmış durumda lan. modern family izleyim 20dk. kafein ve c vitamini daha beter hızlandırır metabolizmayı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Çevirt abi fransızcaları zirilyon tane adam var çevirebilicek. Hala hiç bi iş yapmış sayılmam. Bi tek electro worlde gidip geldim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 haberin yok ölüyorum günlük=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 wastyrx said: Çevirt abi fransızcaları zirilyon tane adam var çevirebilicek. Hala hiç bi iş yapmış sayılmam. Bi tek electro worlde gidip geldim o kadar. parasını sen mi veriyorsun olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Makale dediğin kaç sayfa abi? Aklımda maksimum 2-3 sayfa bişi canlandı. Git okuldan fransızca bilen bi öğrenci bul çevirsin işte starfuckstan kahve ısmarla daha ne ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 60sf hardcore mühendislik hepsi. fransızca olanı düz okuyarak bile anlıyorsun olm. çok bi bok yok dillerinde. bi sürü kelime aynı zaten terimlerde. çince olanlar.. OYHHHH bebeimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 günlük, kendi tasarladığım ofiste çalışmak ne zevkli oldu. mesela ben şurda oturcam diye belirledim, böyle arkaya çok yaslandığım için geniş geniş tuttum arkamı falan. sote sigara yerleri yaptım kendime. dev bir kediyim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 napae said: Annemin doğumgünü diye okulu kırdım sdfs. Kanyon'a veya Nişantaşı'na gidicüük daha sonra. Bi de iki gündür sabahları tok karna bi bardak suya iki damla biberiye yağı damlatıp içiyorum. Metabolizmayı hızlandırıyomuş. Bu pasif tutum eninde sonunda patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 cerebralis said: haberin yok ölüyorum günlük=/ bi sn lütfen müsade edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar