fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 geçmiş olsun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sesu said: Mr_Hand said: günlük. baklava yok, börek yok, poğaça yok, şehriyeli pirinç pilavı yok, bulgur yok, ekmek yok, bisküvi yok, çikolataların %90'ı yok, bira yok, vodka yok, viski yok, hamburger yok, sandviç yok, dürüm yok, pide yok, makarna yok... diye gidiyo lan liste. bunların hepsi buğday - arpa - yulaf kaynaklı gıdalar. cuma günü tahlil olacam, iş resmiyete kavuşacak, ama zaten belli; bende çölyak var. makarna, sandviç vs. gibi basit şeyler için çözüm var da bira, baklava falan direkt yalan oldu. =/ Ay geçmiş olsun lan. Çok feci. of cidden çok tatsızmış geçmiş olsun birayı görünce çığlık atardım ben e sen neyle besleneceksin bunlar yoksa ? sebze meyve ? et ? allah yardımcın olsun ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 batması kesin bişi olur ama 7x24 açık kırtasiyeler olsa süper olurdu. 1 binder clip için iki highlighter 4kutu zımba teli verirdim. 2 de tükenmez kalem veririm hatta. bu konuya atılmış en aptalca mesaj bu olabilir. gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sağolun ya. pirinç, patates, karabuğday ve mısır yiyebiliyorum neyse ki. gluten denen lanet protein diğerlerinin hepsinde var ve bana dokunuyo. aynı zamanda katkı maddelerinde falan da var heralde, çoğu hazır ürün (normalde unla alakası olmaması gerekirken) dokunabiliyo. dışarda yemek yemek hayal oldu gibi bişey. anca salata falan. ya da direkt et ızgara vs. köfte de yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 glutenfree unla yapilirsa yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 arada hic mi kacamak yapamicaksin? yani yaparsan nolur? kirk yilin basi falan? cok gecmis olsun bu arada, tatsizmis oguz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ahaha ne kacamagi ya, sanki diet yapiyo adam. seker hastasina arada seker ye kacamak hihihi der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 adfuhsd nebliyim hastaligin nooldugunu tam olarak annamadim. du bi daha okiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 aquila said: glutenfree unla yapilirsa yersin. zaten baklava yapmayı öğrenirim bu gazla ben. sadfgfd bugüne bugün mantı açmış adamım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hm evet cidden tatsizmis. cölyak ne yea ben ingilizcesini, alamancisini bilirim sadece. Coeliac disease'mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ya türkçe ismi çok çakma evet celiac da deniyo ingilizcede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 eee bakterimi yokmuş sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yav gündüz 7-8 saat uyudum, şimdi de sıkıntıdan uykum geldi ne güzel tüm gece wow oynarım diyodum, önce weekly maintenance'ın 4'te başlayacağı haberiyle yıkıldım, sonra da saat 3:23 gibi prepaid süren doldu PARA VİR dedi bastı dc'yi, çok üzülüyorum ya girdim 2 el league of legends attım, ikisini de kazandık ama hala mutlu değilim kitap okuyayım desem gene uykum gelecek, ne pis şeymişsin hastalık kick-ass filan izlicem heralde 23. kez neyse ezan başladı namaz kılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 günlük efendi, yoruldum. baya baya yoruldum ve "salla yea, sal gitsin" diyemez oldum iyice. büyük sıkıntı yani. birikiyo gittikçe. nolcak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Gene bişiler öldü len günlük içimde. Beele kütük gibiyim. Neyse iş güç var en azından oyalanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Günlük öptüm by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Haftaya nisan ve su an kar yagmakta, fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gunluk sana en son 2006 da yazmıstım gorusmeyelı degısmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 aquila said: Haftaya nisan ve su an kar yagmakta, fml. pics or... pics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bi an aquila haftaya nişanlanıyor sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 e halen o anlam çıkarılabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kahretsin ya. telefonlarla ugrasmaktan kafam karisti ve almanca konuscagim adama; EEEE MERABAAAAAAAAAAAAAA BENIM BI SORUM OLCEKTI dedim. AHHAAHAHAHAHA cok utandim. hiyarim ben gercekten. bu kadar saskinlik olmaz >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 günlük hayatımın gerizekalılıgını yaptım tam bir aptalım mail yoluyla bi kız arkadasım gel kal demişti (zürihte okuyo) ben de iyi gelir kalırım diye cevap attıydım (gidip kalıcagım yok çok üşeniyorum) benim türkiyede kız arkadasımın evindeki bilgisayarda da gmailim açık kalmış (log out yapmamısım) açınca gmaili bu mesajı görmüş tabi çok pis yan bastım bitti gibi her şey of ya tam bi gerizekalıyım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 busted! bence cok cirkin bi kiz olduguna ikna et onu, kiskanmasi gecer. birazcik da drama unsuru kat. annesi kücükken ölmüs, kücükken sisko diye dalga gecmisler falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kızı tanıyo kıskanmıyo da daha önce de gel kal demişti benimki git ama kalma dedi (haklı biraz sonuçta) ben de gitmemiştim hiç sorun arkasından iş çevirmem doğal olarak bütün güven gg tam bir idiyotum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar