wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Onlar seni aramıyorsa sen onları ara O_o rss olmuyormuş eved. emailden takip edicez artık nabalım. Günlük vampir falan mı olsam ölecem lan kan kaybından.
napae Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Çok hastayım ve kendimi taşıyamıyorum ama yine de bizim bacıları üzmemek adına Nişantaşı'na gidicem bugün.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Rüşvet teklif ettiler baa günlük. Çok canım sıkıldı ağız burun dalasım geldi ama şöförü iri kıyımdı adamın o yüzden bişi yapamadım.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 günlükkkkkkkkk eve dönerken yanlış otobüse binmişim 2 alt mahallede anca takozladım durumuda fazla kaybolmadan kurtardım popoyu ama yürümekten öldüm
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete hadi bakalım günlük...
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kendime kufur ediyorum lutfen azcikta siz edin yetemiyorum
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sereglin said: başka bir iş için istifa dilekçesine kadar gitmek. garip bir duyguymuş. şunu yazdıktan sonra bugünün böyle geçeceğini tahmin bile edemezdim. eski işe geri dönmek mi ? yoksa yola devam mi ? meh.
irin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 pasajdaki ilk müsterimin bana negatif puan vermesi. gerizekalı yazmısım ben oraya alıcı odemeli kargo diye!neymiş efendim 5 liralık şeye 5 lira kargo vermişmiş e oku o zaman aptal.gece gece sinirimi bozdu gudik.bu bankacı kadınların yüzde 90'ı salak oluyor zaten.Hergün makyaj yapmaktan beyin kalmıyor heralde anam bankacı bacım bankacı diye gelmeyin sakın,ısırırım cok sinirlendim
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Gene aksiliklikler silsilesi başladı,bu sefer olaylar 2ser 3er combo halinde geliyor,1 haftadır dumurdan dumura ugruyorum,yarın ne olcak acaba diye uyuyamaz oldum,bu sefer bosver yeaa demiyorum ama inatla üstüne gidiyorum,sanırım bunlardan bir ders çıkarmam laZim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yine kafayi yedim. yarin daha düzgün bir insan olacagim. amen.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gene çok iş var bi de hava ısındı üzüldüm
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gunluk power morning team'i aradim az once bildiler lan googledan bakiyorlar sanirim cunku ben de googlea yazmistim haha
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 .P yanniz baya iyi bildiler bugun 7/7 gidiyorlar ahhaha
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ofisin mutfağına bişiler alayım ben ya böyle olmuyor. Ayın 1i gelsin param bitti bilenem :( Gaz aboneliğinide üstüme almam lazım üff hiç yoktan gene iş çıkardım şuan kendime, bana 0 otur.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sigarayı bırakalı 4 gün oldu Çok yiyom le günlük. nomnomnom
lokkum Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 accayiip sinirliyim su an bir unide osym merkezine gittim ales icin lanet olasi osym sifresi almam lazimdi bi gittim 150 kisi var abartiyorsam tenhada kıstırsınlar elemana dedim ya sifre icin ayrı bi pc olsa da bosuna beklemese insanlar banane lan git idareye soyle dedi o ara yrd.dc oldugu tipinden belli bi durzu geldi dedi gec siraya senle mi ugrascak millet herkes gibi beklicen sen de dedi oha noluyoruz lan dedim bir iki tartistik cikarken yanından gectim yavasca ve gecmisi ile ilgili bazi aciklamalarda bulundum piskin piskin sigara iciyordu hala ulan yazarken aklima geldi gene dellendim sinirden kendimi silicem yaa off abv sizi ogretim elemanı yapanın insanliktan nasibini alamamis mahlukatlar rockci sibel gibi cocuklariniz olur insallah.OH BE
Öne çıkan mesajlar