asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 günlük, çok uykum var, çok yorgunum ve maalesef çok çalışmam lazım. ne yapsam? vakit yok ya of. gün genişlesin 53 saat olsun sadece pazartesi gününe özel. ben uyicam galiba. da şimdi uyursam yarın 21.00-00.30'da sınavım var onda da uyurum sanki? ne yapsam? bana bir yol göster, ikimizde kardeş kardeş yaşayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 evilmaddox said: Bikaç tane de kız geldi deniycez diye, bi tanesi nasıl ter kokuyodu anlatamam. Oyh. Hatırladıkça tüylerim ürperiyo lan. off ter kokan kız, gündüz gözüyle kabus görmek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bi gün de böyle geçti günlük, benim yatmam lazım sağlam uykuya hasret kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bütün sınavlarım bitti vay canına duş alıp yatıyım ya çok basım agrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çok gerginim ve çok gerideyim.. hmmm bu berbat bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kaldı 162 öğrendim ki hiç bir şey askerlik kadar zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 günlük dünyanın en şanslı ve boş insanıyım meheeheu bi de obez adayıyım ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 günlük haftaya finaller başlıyor daha 1 tane bile dersten notum yok haydi hayırlısı yarında bi arkadaşın doğum günü varmış orda son kez içip finallere çalışmaya başlamayı düşünüyorum. haydin öptüm seni canım görüşmek ümidiyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 roket adam said: dışarıda şopar düğünü var davullu zurnalı darbukalı. benim kadar manyak ve mal bi arkadaşım olsa düğüne gider oynardık. şopar düğününde ortam yapmak enteresan bi tecrübe olabilirdi aslında. harika klarnet çalıyor adamlar. bir de söyleyen bi grup var. çok iyi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 taşınıyorum gunluque,temiizliğe yardıma gel anam. hiç esya almadan giricem eve.bi yatak o da var zaten,ha masa almam lazım final calısırım belki,bi de sandalye.gerisini tek tek özenle alayımm istiorm.belee begendikçe,alelacele değil. güle güle oturunuma geleceksen şarap al,sangria yapayım ssna^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sangria, oh bebek bekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 az evvel ispanyol usulü bir içecekle baştan çıktım sanırım günlük. çok garip. gözde "beni özlersin dimiee arada kalırsın bendeee" dediğinden beri bu akşam, bir garibim. ama sangria. bir bira açayım ben, yoksa bitmeyecek dolaptakiler zaten jfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sangria etkisi mi ben mi selin,bana durust ol! onu gec asıl,sen gel ne sangrialar yapıcam sana ben<3.elimde iki tarif var; tek gunlerde katalan usulu yaparız,çiftlerde galiçya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 peki, YA VALENCIA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sangria dedigin komposto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 olsun, gideri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 tatli oldugu icin, yoksa cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 onu bilmiorm selinim.yaz sonuna ögrenirim ama^^...şükrü git kumda oyna.seni yemişler nerden içtinse,kim yaptıysa sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ne yemisler, icinde meyveler yuzmuyo mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 biz barcelonadayken 19 litrelik damacananın üstünü kesip onda yaptıydık 2 şişe votka 2 şişe tekilayla falan. o güzeldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ramazanda üzüm kanıyla mı yapardı annen kompostoyu bre şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 her meyve yuzen komposto olaydı,oooo.gel sen sana da yapayım kızma^^,karanfilli vodkalı.3 gunde demletelim o komposta seni bir çarpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 biz derken kanarya sevenler derneği, unibarça ve kuzey irlanda wwf yönetim kurulu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben komposto diyorum genel olarak onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar