SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bir üst post için +2 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 +1 arttırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 2 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Okul bitince yani? 2sene sonra bitmez senin okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 okulla alakası yok. 2 sene katlansın bana bi ömür katlanabilir heralde sonra. okul seneye bitiyodu. 1 sene uzattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hıı tamam :D 2sene güzel bi süre, ben de öyle diyorum 2 sene biriyle birlikte olsam heralde evlenirim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tabi ki ben uzattım. kendiliğinden uzamadı, benim başarısızlığımdan uzadı. o notları vermediler, ben aldım asd. editleyerek kaçamazsın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yetemediğin için uzamış işte uzattım diyince sanki isteyerek bilerek yaptım havası oluşuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 az sonra toplanti var hoca atlicak atimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bugün de hasta olmadıysam tübitak'a dna örneği vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bugünkü havanın 2-3 katını askerde nöbette yaşadık ta, tık demedik. tübitak'ı uğraştırmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ABİ THY'nin call center'ının içine kibrit suyu dökeyim falan.. aradım. onu tıkla, bunu gir, buna bas bilmem ne.. system is having serious technical difficulties dedi en sonunda! hügo mu oynuyorum olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Abi yine gelip "kabus" printer lardan birini buldum. 3 dakikada bir sayfa basiyor. 12 dk sonra grubumla bulusacagim. FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 OF! Simdi de yine gozume kalem cektigimi unutup biir guzel parmagimla sivazladim. Usturuplu ovmusum neyse ki asdsefg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 SoulCube said: Bugünkü havanın 2-3 katını askerde nöbette yaşadık ta, tık demedik. tübitak'ı uğraştırmaya değmez. duuuuuude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "Gunler gecmiyor mu" desem yoksa "geciyor da noluyor" desem arada kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 robot! http://www.youtube.com/watch?v=snB24BHw1mw abi robotumuz olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hiç suyun altına giresim yok bu sogukta beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 off bu karda sabahin korunde is var |::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dasaaa said: ABİ THY'nin call center'ının içine kibrit suyu dökeyim falan.. aradım. onu tıkla, bunu gir, buna bas bilmem ne.. system is having serious technical difficulties dedi en sonunda! hügo mu oynuyorum olm direk operatöre bağlan, ben de türk hava yollarında çalışıyorum de, daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 günlük, Zor zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yaw hallettim ama bariz hügo oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 11'den beri bu son el son el diye oyun oynuyorum armoni çalışacağıma. steam alan kafama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 napae burda da yok. sanırım fazla uzaklaşmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 moncici said: 11'den beri bu son el son el diye oyun oynuyorum armoni çalışacağıma. steam alan kafama.. PROCRASTINATION. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar