Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 utopia said: hell yeah gene yağmazsa izmir'e dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 niye izmirde karı mı gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bir kere görmüştüm ^_^_^_^_^^_^_^__^^_^_^_ ayrıca dondurulmuş pizzam var ama tabağım yok, bu nası bi rezalettir ohğ yanımızdaki kız odasından aldım bi tane, karma yurt ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gene yağmazsa yatağıma kapanır ağlarım 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ama dönmem ne döncem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çok güzel oluyomuş lan böyle. bundan sonra bu şekil takılcam futbol bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 akşam yemekten sonra bi sahil turu yapayım dedim günnük indim garaja çalıştırdım arabayı nese garajdan çıkıyorum baktım frene bastıktan sonra geri gelmedi fren hidrolikte sorun var hay aksi dedim üzgün üzgün eve geldim :( işin kötüsü sigaramda bitmişti bi tur yaparken sigarada alırım demiştim, of günnük of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yihu! "Q sistemin deneylerinden elde edilir" tek bir sistemim yok ve deney için sürem de yok. yine bir amerikan filmi klişesi ile karşı karşıyayız; -bu işi 2haftada hallederiz mike +o kadar süremiz yok stiv -lanet olsun! tamam 1hafta? +ı-ıh -4günden aşağıs/ +2gün -ik-iki gün mü? +hmm evet. birinci gün de bugündü -peki tamam.. birinci günü bugün olmak üzere iki gün.. bakalım bu sefer paçayı kurtarabilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gunluk milyarda bir olasilik oldu coook uzun zaman sonra nabzim hizli atiyor, ziplayarak yuruyorum, paso siritiyorum gunluk umarim trilyonda bir olasilikda gerceklesir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cok yazasim var durduruyorum kendimi fak seyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 al günlük video nabız yükselsin biraz. 1.si kharondan http://vimeo.com/9970489 2.si baya eskilerden http://www.youtube.com/watch?v=93UzcOVdYPM 2005eskiler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 günlük 84. dkda oyuna girip 86da takımı baltalayabilir mi 4 kişinin içinde o adamı indirene futbolcu denir mi? bu gerizekalı, mayası bozuk yüzünden tansiyonum 17-10a kadar çıktı boynumdaki damarlar atıyor sinir stres sahibi oldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 günlük nasa meteorda muhtemel uzaylı cesedi bulmuş, pff ne kadar sıkıcı, üstelik bunu tam 500 milyon $lik roketi denize düşürdükten hemen sonraki gün açıklamış, aferim. bütçe problemleri officer? işte resmi: http://dvice.com/uploads/HooverFigure1a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 töbe estafurullah bir şeye benziyor ama neye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pff 7de çıkıcam evden uyusam mı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bende tam ayni seyi dusunuyordum, uyuyayim bari biraz 7de kalkar pogca simit alir (gevrek degil bak simit) cay yapar yer icer sonra okula giderim. zira 8saat pakistanli bir hocayla beraber olcam, dinc baslamam lazim gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ne diyordu yaw pakistanlı.. ingilizce bişi diyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 off ya gene hıyar gibi aksamustu uyudum ve simdi tekrar uyumam lazim sabahlayinca da gun ortasinda uykum geliyo acayip agzina tukureyim yaa ne duzensiz bir uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: ne diyordu yaw pakistanlı.. ingilizce bişi diyordu.. ahah yok abi pakistanli olan yeni, bu sene geldi okula. cv konusunda bayaa iyiymis fln diyorlarda daha konusamadim hocayla dogru duzgun ingilizce konusmaya calisan misirliydi, 5sene cazir cazir dedi fizik derslerinde, 5.sene anladim ki each other demek istiyormus sdf 5senede de kaldim tabi fizikten. Allahin izniyle geccez bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hic pakiyle olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 benimde ilk deneyimim olcak akilacim. merakla ve heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 umarim memnun kalirsin, bitince gel anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 her ani aktaricam, hic merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 cazır cazır eahahhaha tüm detayları bekliyoruz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi bok yicem,yesemmi yemesemmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar