Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben gittim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 eisenheim said: günlük bugün hayatımın en ilginç günüydü.. aksilik yada talihsizlik olarak düşünüyorum bugün olanları..herşey çok güzel başladı çok güzel devam etti..fakat sonunda olan şey bütün keyfimizi kaçırdı.. BU YAŞTA BABA OLMAK İSTEMİYORUM !!1 la sana herşeyi anlatamıyorumda ! of Saeros said: çok fazla pişmanım günlük [large]LAN?![/large] trollümü de atar uyurum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 niye ben otistik değilim ya da olimpiyatçılar kadar zeki değilim niye bişeyleri anlamak için çok çalışmam gerekiyor sdf emeğe saygı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gün 58: kedilere karşı verdiğim savaşta iki adet kulaklığım yok oldu. kedilerden biri class özelliği olarak oyuncak fareyi "favored enemy" seçti artık ona karşı saldırılarında +2 bonus alıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günlük dün çok piçtim bugün çok mülayimim sen beni affet sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Saeros said: ^^ oha alan yetkilisi olmuş yavunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 final var yarın autocad çizeyim diye girdim dota oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hayatım boyunca hep böyle oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 finallerden birine girdim günlük, baya iyi geçti ^^ 100 üstünden 80 bekliyorum minimum. 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bugun Orcun´dan ayriliyorum. Yarindan itibaren yeni sevgilim Osman olcak gunluk, cok heyecanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Günlük çok heycanlıydı, Biraz önce başım döndü, ayaklarımı hissetmemeye başladım ve yere düştüm ama böle dank yada dunk diye bildiğin yapıştım. Sonra azımdan salyalar aktı fln. Neyse sonra geçti çok güzel ve heycanlı bi tecrübeydi. Hadi öpüldün günlük. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 workshop bitti, say bye to kenn smith sdf. büyüleyiciyim, insanları etkim altına almakta çok iyiyim, bensiz naparlardı bu sunumda bilmiyorum.............. son olarak şu rapora ekleme çıkarma yapayım, bitsin gitsin. okulun son günü. burada da son 6 günüm zaten. şu kütüphaneyi terk ettiğimde kendimi kuş gibi hafif hissedeceğim sdf. raporuna planına yetti artık, erasmus muyum master mı yapıyorum belli değil. haydi işe girişeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 GARY MOORE ULM'E GELIYOMUS!! LAN LAN LAN! dötümün dibine geliyo kaciramam. konser biletleri cok pahali ühüh. gerci cok degil de, babamla gitmek isterdim. anami nasil kandircam acaba. dün incredibly busy ayaklarinda takilirken, tek sorunum su basvurulardi. o konsere gidilecek! kacari yok. ne pahasina olursa ossun. simply red'i de disardan kapi önünden dinneriz artik. parasizligin gözü ciksin. neyse ben basvurulara devam ediyim. gömdüm idiot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 WTF?!?! GARY MOORE? ANAAAAM!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 oh ne güzel uyudum günlük. hala uykum var biraz daha uyuyabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mr_Hand said: WTF?!?! GARY MOORE? ANAAAAM!!1 bi dk lan vanilya sen yurtdışındaydın di mi??? //.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 valla sabahtan okula gittim. canım sıkıldı öğlen eve geldim. öğleden beri bilgisayar başında dota oynuyorum şimdi yemek yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 günlük hastam resmen deli çıktı ya adam hastaneye yatamamasının acısını bana bağırarak çıkarıyor 80 yaşında son evre kanser ne diyeyim bişey diyemedim tabi sustum oturdum evet haklısınız dedim..zaten son evredesin amca yatsan da yatmasan da son 6 ay mı deseydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Nerden bulaştık bu işe anlamadım ki günlük.Bir insan her sabah aranıp flüt sesi dinletilerek güne başlatılmazki=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Günlük ben böle hayatı çok seviyorum ! HA HA ! Dert yok tasa yok lan ne güzel işte. Gelecek kaygısı fln da yok. Gelecek istesemde gelecek istemesemde gelecek. Belki gelmez o ayrı ki bence gelmeyecek.Gelmesede bişi olmaz nolcak yani de olsun gelsin geleceği varsa göreceğide var. Tam bi cahil mantalitesi. Cahilim lan. Ahaha. Cahilim ama mutluyum. Sdfsdf. Değilim lan, olsamda uçkuruma takmıyorum. Uçkur ! Asduhfasfuhı. İyyyrenç bi adam oldum, kendimi seviyorum yinede =) Beni sevenede şaşırıyorum, kendimede şaşırıyorum herkese şaşırıyorum. Hatta arada bi "Yok Artık" "Hadi Canım" "Ciddi Mi" "Oldu Mu Olmadı Mı" gibi söylem ve ikilemleri çok kez telafuz ediyorum. Ahh ahh okusaydım böyle olmıcaktı günlük =( çok pişmanım. diyeceğim gün gelecek ve ben o gün çok pişman olacağım. Evet, farkındayım. Bu yüzden okumalıyım evet ! AMA yine uçkur meselesi. Uçkur önemli tabi. Uçkur. UÇKUR. Enteresan bi kelime. Bide şey var "manwhore" Yes I am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abi ne kullanıyosan lütfen söle şuan çok ihtiyacım var yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dün bütün akşam incecik hırkayla kalınca hasta oldum günlük. hapşurmaktan gözümden yaşlar akıyo artık. çarşamba sınavım var, son gün çalışabilicem sanırım. =/ güneş de çarptı zaten. burnumun üstü pespembe oldu ya sjkld OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dışarıda şopar düğünü var davullu zurnalı darbukalı. benim kadar manyak ve mal bi arkadaşım olsa düğüne gider oynardık. şopar düğününde ortam yapmak enteresan bi tecrübe olabilirdi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Günlük az önce tırmanıştan geldim, bugün yeni rota açtık çok şahane oldu. Hatta başka bi rotada tırmanırken Kanadalı gençle abuk subuk eğlenceler yaptık böyle o da yukarı çıktı atladık zıpladık gittik geldik duvarın üzerinde falan, fantazi resmen. Bikaç tane de kız geldi deniycez diye, bi tanesi nasıl ter kokuyodu anlatamam. Oyh. Hatırladıkça tüylerim ürperiyo lan. Bu kadar. Öperim gıdıdan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar