Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük yağmur yağıyor yazısını görünce şunu söylemeden edemedim:

arap kızı camdan bakıyor.

o değil de günlük, sürekli abuk subuk yemekler yapıyorum yarın için yapıyorum yapıyorum bitmiyo artık sıkıldım
Mesaj tarihi:
dun aksam meze+raki+kebap+meyve+kunefe+orta kahve ustune japon karaokesine giderek kendime kultur soku yasattim, japonlar ne bicim bir millet arkadas, karaokeye cilgin yatirim yapiyolar heralde memlekette.
Mesaj tarihi:
Günlük pazar günleri senden nefret ediyorum.
Pazar günlerinden nefret ediyorum.
Pazar sabahlarından ayrı bi nefret ediyorum.

Pazarlardan da nefret ediyorum.

Pazar... zaten ne biçim isim.

Pa-zar.
Paz-ar.
P-azar.
Paza-r.

Off bayık gün Pazar günü.

Pazar günü, kahvaltı günü.
Ailecek evde sofrada sahilde çaybahçesinde gazete kitap entel dantel.
Bi köpek gezdirmece, bi yürüyüş yapmaca.

Lay lay günü.

Pazar... fak pazar.
Mesaj tarihi:
aquila said:
dun aksam meze+raki+kebap+meyve+kunefe+orta kahve ustune japon karaokesine giderek kendime kultur soku yasattim, japonlar ne bicim bir millet arkadas, karaokeye cilgin yatirim yapiyolar heralde memlekette.

insan değilsin, sildim msnden
Mesaj tarihi:
günlük bir de 2 gündür çılgın gibi dondurma yiyorum.ama kendimden korkuyorum midemin sınırı ne kadar bilmiyorum.ne olcam belli değil.ama çok güzel!
Mesaj tarihi:
günnük son 4-5 gündür eşşek gibi çalışıyorum, ders mers hikaye oldu. bugün bitirme ödeviyle ilgileneyim dedim, hiç yapasım yok motivasyona ihtiyacım var. zorla başladım bişeyler yaptım. bi de yarın normalden erken kalkıp saat 8'de ofiste olmam lazım. ofise gidiş de yaklaşık 1 saat sürüyo tabi... bi de kahvaltı payını koyarsak araya... yok yok ben giderken bi pastaneden bişeyler alırım en iisi. haziranı atlattım mı özgürüm günnük.
Mesaj tarihi:
günlük bugün hayatımın en ilginç günüydü..
aksilik yada talihsizlik olarak düşünüyorum bugün olanları..herşey çok güzel başladı çok güzel devam etti..fakat sonunda olan şey bütün keyfimizi kaçırdı..

BU YAŞTA BABA OLMAK İSTEMİYORUM !!1

la sana herşeyi anlatamıyorumda !
of
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...