smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günlük yağmur yağıyor yazısını görünce şunu söylemeden edemedim: arap kızı camdan bakıyor. o değil de günlük, sürekli abuk subuk yemekler yapıyorum yarın için yapıyorum yapıyorum bitmiyo artık sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kalbim ağzımdan falan fırlicak heralde. nasıl bi bilinçaltı mevcut bende anlamıyorum günlük. titreyerek kalktım resmen. uyuyamıyorum da şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dun aksam meze+raki+kebap+meyve+kunefe+orta kahve ustune japon karaokesine giderek kendime kultur soku yasattim, japonlar ne bicim bir millet arkadas, karaokeye cilgin yatirim yapiyolar heralde memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ıy kıroğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ğ'ye hasretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Gurbete gidiyorum günlük yea amelelik yapacam yazın para kazanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 oha hava boka döndü birden. hadi gel biraz daha uyuyalım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Günlük pazar günleri senden nefret ediyorum. Pazar günlerinden nefret ediyorum. Pazar sabahlarından ayrı bi nefret ediyorum. Pazarlardan da nefret ediyorum. Pazar... zaten ne biçim isim. Pa-zar. Paz-ar. P-azar. Paza-r. Off bayık gün Pazar günü. Pazar günü, kahvaltı günü. Ailecek evde sofrada sahilde çaybahçesinde gazete kitap entel dantel. Bi köpek gezdirmece, bi yürüyüş yapmaca. Lay lay günü. Pazar... fak pazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 icy tower oynamak beni çok geriyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sınavları önemsemeyen rahat bir öğrenci olmak istiyorum günlük. ya da 9 ders yerine 4 ders alsam da yeterdi sanırım stres stres stres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 5 ders aldım, 2 finalim geçti, ayın 29una kadar finalim yok günlük. üstümdekine selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 SEVGİLİ G, vizelerden beri derslere hiç girmedim. 10 haziran da finallerim başlıyor. bak stres olma sürecine ilk adımı attım tam şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 aquila said: dun aksam meze+raki+kebap+meyve+kunefe+orta kahve ustune japon karaokesine giderek kendime kultur soku yasattim, japonlar ne bicim bir millet arkadas, karaokeye cilgin yatirim yapiyolar heralde memlekette. insan değilsin, sildim msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günlük; :) çeşmedeyim.. hava güzel.. deniz güzel.. dünya güzel.. ben güzelim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günlük bir de 2 gündür çılgın gibi dondurma yiyorum.ama kendimden korkuyorum midemin sınırı ne kadar bilmiyorum.ne olcam belli değil.ama çok güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 su içmeyi unutma bari de hastalanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 aquila said: ğ'ye hasretim. ben seni anlıyorum şükrüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günnnnnnlllllüüükk sıkıldımm yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nefes darlığı yaşıcam, nem bastı antalyayı 5 saniyede niyeyse. ÖLCEM LAN. zaten patlıyorum sıkıntıdan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 163 izne 11 yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günlük yarın cok önemli bi gün. BANA ŞANS DİLE^^ aloha beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günnük son 4-5 gündür eşşek gibi çalışıyorum, ders mers hikaye oldu. bugün bitirme ödeviyle ilgileneyim dedim, hiç yapasım yok motivasyona ihtiyacım var. zorla başladım bişeyler yaptım. bi de yarın normalden erken kalkıp saat 8'de ofiste olmam lazım. ofise gidiş de yaklaşık 1 saat sürüyo tabi... bi de kahvaltı payını koyarsak araya... yok yok ben giderken bi pastaneden bişeyler alırım en iisi. haziranı atlattım mı özgürüm günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günlük bugün hayatımın en ilginç günüydü.. aksilik yada talihsizlik olarak düşünüyorum bugün olanları..herşey çok güzel başladı çok güzel devam etti..fakat sonunda olan şey bütün keyfimizi kaçırdı.. BU YAŞTA BABA OLMAK İSTEMİYORUM !!1 la sana herşeyi anlatamıyorumda ! of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 eğitim şart tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok fazla pişmanım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar