adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 2 yıl oldu be günlük 2 yıl önce bugün sabah 7de ağlıyodum bi de şimdi ağlıyorum koskoca 2 yıl ağlamayı unutmuşum allahtan evde kimse yoktu yarım kalmış bi viski var 2-3 shot atar sonra uyurum hadi selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 pascalnouman said: napae said: Son 1 saatimi seri katilleri inceleyerek geçirdim. Uyumaya korkuyorum, çok kötü rüyalar görebilirim sdfg. kusura bakma yapmak zorundaydım fsadfa sdfhjks beklemediğim bişey değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 karnıyarık yapabiliyor musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sanane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 asdadsadasdsadasdsadsadsadasdsadsadsadsadsadsadsadsadsadsaasdasdadsadsadsadassadsadasdsadsaaasdasadsadasasdassadsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 falım sakızı reklamındaki amcalar gibi UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Her çalışan genç gibi emekliliğim ne zaman aceba die merak etmekteyim ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 günlük geldiğimden beri resmen süperim.hiçbirşeyi ertelemiyorum. herşeyi günü gününe yapıyorum. yaptıkça mutlu oluyorum. dolabı hallettim.verilcekleri poşetledim. 11 poşet! bugün okula gittim. hocalar kanırtmadan referansları verdi şaşırmadım değil tabi. bir dekan ref kaldı sadece. ders kaydını perşembe yapacağım! spor salonuna yazıldım. finansal notumu kontrol ettim, problem yokmuş, problem bende değil otomasyondaymış sdfg yarın için randevu aldım. hattımı kapanmadan kurtardım. oh herşey süper. tanrıms moralim düzeliyor. yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Uykusuz her gece günlük, bu soğuk kahvede Sabahlarım bazen günlerce Rüyalarıma gelmesin diye. Hala uykusuzum be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kardeşimin facebookuna her baktığımda in a relationship olduğu kız değişiyo bu ne iş anlamadım. rezillik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 öööf be madem 5 günümü kitlicen 1 gün önceden mi haber verilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tükendim ya. bitsin yani şu son 29 dakika da bitsin, yarın mükemmel bir gün. ama bugünün bitmesi lazım önce. bit ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 mart ayini sevmedim ilk gunden boyle sinsi gibi basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 20 yas dislerimin iki tanesini cektiler anasinisatiim. su an na böyle dolasiyorum. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/felc.jpg yüzümün sol tarafini hissetmiyorum, konusurken dilimi isiriyorum falan. en kötüsü de sigara ve kahve icemeyecekmisim bugün, ühühü baba ogul ve kutsal ruh size geliyorum! neese en azindan bugün aldigim radikal kararlari uygulamaya koydum. kütüphaneye gittim, cok verimli bi gün oldu. disimi cekmeseler kapanana kadar dururdum hatta. öle bi gaz söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 öpim de geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ah canim eksik olma. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Hayatımda hiç bu kadar bozulduğumu hatırlamıyorum. Bugün babamın doğum günü diye annemle şarap, pasta falan aldık. Her zamankinden daha süslü sofra hazırladık falan filan. Sonra babam aradı. Arkadaşları onu yemeğe götürmüş şimdi. Annem de ben de çok bozulduk. Oturup pastasını yiyebilicek durumdayım şu an sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Dünyanın öbür ucundan aradılar amfinizde kastimizasyon ister misiniz diye rock star gibi hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kayadan starmı olur lan salakmısın kabul etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 balkabağı corbasıyla baslayan pirinçli ıspanakla devam eden yolda bugun enginarı da gorduk. sükrü'ler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben geldim yazdım gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Zeytinyağlı fasülye yaptım bu sefer, yanına da şehriyeli pilav. Sporun da dersin de acısını çıkarıyorum asdafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 karnıyarık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sen biliyo musun la yemek yapmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar