Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 utopia said: ... anneannemler gelince rahat etsinler, falan... şöyle düzelteyim; anneannenler gelince sen rahat et. yapmazsan beynini yerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 gunaydin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 saçmalama, anneanne bu, çocuk yapamamış yazık çok yoruluyor der kendisi yapmaya kalkar, o yüzden yapmam lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Of kolumu kald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 utopia said: saçmalama, anneanne bu, çocuk yapamamış yazık çok yoruluyor der kendisi yapmaya kalkar, o yüzden yapmam lazım zaten. eh işte dediğimin farklı versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://www.vindir.org/diyelimki-moraliniz-cok-bozuk-esinize-bisey-anlatmak-istiyorsunuz-320874.html aha şuradaki camış gibi hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hee Çocukluk arkadaşımın annesi aradı 2 gün oldu sanırım, yardım istedi kadıncağız kızın babası biraz kötü durumdaymış falan. Benim gibi bi öküzden teselli nasıl buldu adam hiç bi fikrim yok ama accıkta olsa rahatlattım gibi adamcağızı. Zor lan tabe kim kabullenebiliyor ki. Sonra annem aradı, eve gel baban rahatsızlandı dedi falan. Miki kaç yapabiliyor test ettim eskişehir yolunda, cenavar mübarek ^_^ Bugün sözleşme imzalıyorum bi şirketle tekrardan bankalara saldırıcam falan. %50 haraç kesiyor dürzümüller şirket. Onun dışında kütük gibi hissediyorum kendimi, zombüea da olar. Tek güzel şey normalin 2 katı falan uyudum bugün. Bugün yarın falan da güzel bi serhoş olarım gibi. okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 insanın bi boktan anlamayan herşeyi kendinin bildiğini sanan bi patronunun olması sinir stres sahibi yapıyo. az önce yanımda bi sopa olsa kafasına indirecektim. klavyedeki space tuşuna küt diye basınca sinirlendiğimi anladı sanırsam. bi insan altı üstü 6 kelimelik bi cümle kurmak içi 45 sn düşünürmü ? ıuıııı uuuu mmmmmmmmmm ııııııııııııııııııı diye hoşaf ya. bütün generaller böyleyse yazık askerlere. bi ara gelselerde ergenekondan bunuda alsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 aga adam demis Ja renn nur nach dem Glück doch renne nicht zu sehr Denn alle rennen nach dem Glück Das Glück rennt hinterher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 günlük. hala hsbc inanılmaz büyük ve aşılması güç olan pin bloğumu kaldırma sorununu çözemedi. ben de süper bi mail döşedim daha önce mailleştiğim kadına. bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 günlük hiçişleri az önce bana ad hominem yaptı. Üzüldüm, vallahi buda losermış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hehe Gel sözleşme imzalayalım diye çağırdı düdükler günlük. Gittim şirketin en birinci sahibiyle görüştüm adam akşama mailine atarım sözleşmeyi bikaç bişide isticem zaten senden dedi.. Elimde 'her' belge vardı lan isteyebilicekleri.. Baseball sopasıyla dövesim geldi en birinci sahibi ama yapıcak bişi yok diplomatik olmak lasım ^_^ Adamlara potansiyel olarak günde 7x1.5(hade hep 2 gelmeyebilir) iş teklif ettim hala bi bakalım havasındalar -.-' hiç bişi yapmadan karın %50sini istediler taam dedim hala bıdı bıdı yafz. Sonra gazetelerde cinnet geçiren wıstırıks masaları camdan attı oluyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bankadan bir kadın, kendi çocuğu için; "çok komik bir çocuk oldu, acayip bir sense of humour'u var" -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ne kadar elit bi bankaymış orası herkes ingilizce türkçe karışık konuşuyo desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hatta düşündümde sizden karışık cd bile yapılır " yabancı türkçe karışık " diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahahahahah aynen hele bizim ofisten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adam bi telefon almış görgüsüzlükmü desem ne desem bilemedim - bu hava 8 derecegösteriyo acaba doğrumu ? - hayır - wifi bilmemne bilmemne .... ? - bilmiyorum hiç kullanmadım ben öyle telefon. adama bi gün ilacı vericem ishal olacak çıkamayacak tuvaletten bunu yapıcam en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 görmemişin telefonu olmuş.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adamın eline benmimkini vericem bi gün kafası iicene karışacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 benim telefonu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ALDIN MI LAN dersin TELEFONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kurcalar durur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 baslicam celebrity tribinize ya. tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 canım çıkıyor günlük.çok yorgunum laayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar