dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 diş ipi de kullan.. fırça arada kalanları almıyor.. fırt fırt fırt diş ipi ile almak lazım her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 diş ipi ile diş eti kesilmesi korkusu bir bende mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 genel bi korku o ama zor bişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 zaman geçirmek için diş fırçaladım ben, dişlerim aşındı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 diş fırçalamak 2-3dakika yahu.. hadi hadi 5olsun. daha uzun süren bişiler yapsaydın beklerken keşke. yok muydu, notebook oyun falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sen geçen gün bir süre buralarda yokum demiyor muydun dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 oha cok sicak iskenderun 29 derece falan sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sesu said: Sen geçen gün bir süre buralarda yokum demiyor muydun dasaaa? ama anne yaaaaa vallahi arada açıp bakıyorum ben. 1-1.5saatte bir falan yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yarın olsun lan artık şş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 öhö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 onur baştürk sağolsun slim party iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Günlük,tadı kalmadı artık bazı şeylerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 paticigi özlemisim yallah mübarek yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bugünü sağlam atlatabilirsem bir başka bakacağım geleceğe gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 beni öldürmeyen şey güçlendirir diye yaz evinin duvarına sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 salonun duvarına yazdırayım graffitiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kalem memurlarının evrakı imzalatmayı unutmasından dolayı Sabah 8.30 dan 11.30 kadar adliyede hakimin imzası icin beklemek sıkıcıydı. bu yüzden gün bitene kadar adli tıpta beklemek... çok sıkıldım lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 imzalatmış lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 vansinelayftaym sans procladi inanamiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hollanda'da hollandalıdan çok türk görmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 utopia said: salonun duvarına yazdırayım graffitiyle ben senin apertmanin duvarina ÖLÜRÜN YOLUNA yazayim? Münih'e gidiyorum yine köyden indim sehre moduna giricem mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 vivavale said: paticigi özlemisim yallah mübarek yallah hosgeldin,gozukmuyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 az önce ofiste uyudum 2 dk falan ama galiba kahvem soğumamış çünki ordan anladım. önceden izciydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Yine güneş gözlüğü aldım ya shdjk. Çok fena takıntım oldu güneş gözlüklerine karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sinema + yemek iyi bir baslangic haftasonu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar