Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barbu said: oha abi. öyle şey mi olur? hangi okul o? yoksa genel bir tutum mu yüksek lisansta nedir? tırstırmayın adamıyüksek lisansların not sistemi genelde 2-4 arası işliyor. Geçme notu 3. BB ile geçiyosun, CC ve CB koşullu geçiyo.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Valla ben ne Türk sistemine ne Amerikan notlama sistemine aşina olduğum için, hiç bana apply etmiyor şu konuşulanlar. Hiç bir şey de anlamıyorum şahsen sdf.
49 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Alıp kitabı oturuyorum. Saydım, ilk 14 satırı okuyorum, anlıyorum da. Gerizekalı değilim zaten, sorun bu değil. Devam ediyorum. Harfler tanıdık. Kelimelerin anlamlarını biliyorum. Okuyorum aslında. Sonra birden, 3 sayfa sonra evet, aslında çoktan anlamayı bıraktığımı farkediyorum. Sorun bu işte. Neden bu kadar geç anlıyorum bıraktığımı?
liberal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 müziği biraz fazla açtım diye altımdaki duvarı kırmana gerek yok sersem.
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Donuyorum ya. Dişlerim birbirine vuruyo.
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 niye özlüyorum ki? neyi özlüyorum ki?
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dublin guzelmis gunluk. irishlere salak diyolardi da inanmiyodum ya sdfs
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ha bi de vizesiz girdim resmen zua. bunu da yaptim.
utopia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 masa takvimimin şubat ayı resmi saksının içinden çıkan kedi. tekir mekir. böyle şirinli fotoğraflı takvimlere bakınca sinirim bozuluyor, ama insan müdürünün verdiği masa takvimini sıkıysa kullanmasın. kendisi de öyle dedi zaten gerçi fgh. ovv mart daha betermiş, hiç gelmesin mart. ocağın penguenleri en güzelmiş meğer. kaniş var martta teallam. kahve istiyorum, gidip almaya üşeniyorum. evet çok sıkıldım.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 boyle hersey yolunda gidecekmis gibi hissettigim zamanlar hep kol saati aliyorum umut etmekten yoruldum be gunluk anliyor musun beni ha kahrolasi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sunum sunum üstüne, sunum benim üstüme.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Günlük çok mutluyum lan 95 aldığım kamu sınavının ardından mikrodan da 90 almışım, istatistik de iyi geçmişti sonucunu beklemekteyim.Derece yapıcam sanırım yatay matay yapabilicek düzeye geldim :D:D:D:D:D
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sesu said: nomsaR said: sesu said: nomsaR said: günlük yüksek lisanstan atılmışım what the fak is this shit AHAHAHAHAHAHAH :/ Niye ":/" lan? Sen lisans yapmıyor muydun ben okumadığın bir şeyden atıldın sandım. Gerçekten yüksek lisans yapıyorduysan ve atıldıysan çok tatsızmış. Gerçi o kadar uzun gülmezdim belki ama yine gülerdim muhtemelen sdf. Geçmiş olsun yine de, bir daha girersin (yüksek lisan yaptığını farz ederek). yok ben lisans biteli oluyo baya :(
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Geçmiş olsun o zaman tekrar. Normalde 10'da uykusu gelen ben, bir haftadır 4'lere 5'lere kadar uyuyamaz oldum. Dün yine geçe kadar oturup alarmımı 9'dan 10'a itekledim. Bu sefer geç kalkmaya başladım diye kafama o kadar taktığım için haftalardır, 9'da uyandım. İşin ilginci alarmım çalmış gibi yaşıyorum olayı, dışarda kahve içerken telefon çalmaya başladı o an anladım. Çok uykum vaaaar. Para versem kim essay yazar? adsasfrg
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aquila said: gpa 3un altina dusunce atiyolar lan, ben nabiim. İlk dönem 1.5 deil mi o yaf? Sonra sonra 0.5 0.5 artmıyormuydu? ben mi yanlış hatırlıyorum?
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yok yaf 1.5, 2 sonra 3müş gerekli gpa sanırım
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 okuldan okula değişir ki o. itu 2.dönem 2.75, sonrası 3.00 dır mesela boun en sonra 3.00 olmazsa yallah diyor
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hea doğrudur bizim okul kolpa olduundan bilemedim şimdi ^_^
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 lan günnük. şaşkın sekreter uçak biletlerini ayarladı iyi güzel, ama oteli ayarlamamış. bi de kendi sormuştu bilmemne otel mi diye. ben de tekrar kontrol etmedim her zaman yaptığı şey diye. hey allaam karşıdaki otelde yer buldum bi. şansıma birileri bi toplantı yapıyo otel full. sdfsdf.
irin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ulan elf sapkası dıkıyorum dıye.kaftan dıktım.allah belanı versın muhtesem yuzyıl.sabaha kadar duzeltmem lazım=(
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Allah belasını versin bu okulun, en yakın arkadaşım 6 ay uzaklaştırma almış
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://img.donanimhaber.com/upfiles/166338/1d2de3a9cb12dbace2a5d0034ae914b4.jpg gelecek gg
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 40 dakikalık uyku, hazırlık mazırlık, hen hen hen, beklemece , hen hen hen,kayfaltı için accık durmaca, hen hen hen, abi biz şeyçin geldiydik, çay içmece, beklemece, yalandan 2 vida sıkmaca, *MAVİ EKRAN*, accık söylenme dinlemece hen hen, accık daha söylenme dinlemece, yemek ^_^, accık dolanmaca, hediye falan filan almaca, yalandan etrafı geziyormuş gibi yapıp geri dönmece, hen hen hen, eve geldim soora günlük değişik bi gündü pişman değilim.
Öne çıkan mesajlar