Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yok umut sarıkaya karikatüründe değildik allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kıyamam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 BİTTİ YÜKLEDİM BAŞLARIM DEADLINEINA FALAN UYUYORUM BEN ÖLÜ GİBİ, SAATLERCE SDF OF DAHA KALKINCA ÖBÜR ÖDEVİ DE BİTİREYİM DE İŞKENCEM BİTSİN YETER BE OKUL BU MU ERASMUS BU MU HAYAT BU MU OOOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 geçmiş olsun ssdlşkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 amin cümlemize lkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Saeros said: - seni çok özledim ben yaa + öyle mi? tamam o zaman "tamam o zaman" mı? nasıl bi öküzüm lan ben? Selçuk Erdem'in karikatürü vardı "öküz. bildiğin öküz." diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 idiot.. staj yeri gg oldu, hayirli olsun. yok gercekten üzülmedim. hersey olcagina varir diyor ve bekliyorum! öküz herif, daha insani bi sekilde yaklasabilirdi yine de ''benim problemüm deyyyül'' dememeliydi, göt. aramaya devam. ben vanil, gerekirse a. bile k. hua. 2'de 2bucukda almaya gelcek bunnar da, gece 1lere 2'lere kadar stuttgarttayim mmh. neyse yeliz orda olsun, eglenelim. saclarima fön ceksem mi cekmesem mi. öbür türlü kendimi ev hanimi gibin hissederim die korkuyorum. of yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 utopia said: BİTTİ YÜKLEDİM BAŞLARIM DEADLINEINA FALAN UYUYORUM BEN ÖLÜ GİBİ, SAATLERCE SDF OF DAHA KALKINCA ÖBÜR ÖDEVİ DE BİTİREYİM DE İŞKENCEM BİTSİN YETER BE OKUL BU MU ERASMUS BU MU HAYAT BU MU OOOF DSOTUM ACINI PAYLAŞIYORUM. ZİRA BİR HAFTADA 3 SUNUM 1 SINAV 2 RAPOR ERASMUSTA ÇOK KOYUYOR. 1 SUNUM 1 SINAV 1 RAPOR BİTTİ BİRAZDAN OBÜR SUNUMA GİDİCEM, CUMAYA RAPOR VE BİR SUNUM DAHA. TOPLAYINCA 3 SUNUM 1 SINAV 2 RAPOR EDİYOR. BU HAFTA 3 SINUM 1 RANAV 2 SUPOR YAPÇAM. ÜÇ. AUFSTIEGE LINKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kocaman tavuk şinitselle patates salatasını mideye indirdim oh. kola da içiyorum. şimdi sigara da içicem. sadece yemeğin üstüne içtiğim sigaradan keyif alıyorum günlük. onun dışında sigarayı çok kolay bırakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sevgili günlük 2. vizelerimde bi 10-20 şer puan azalmanın neticesinde bütün amacımı, geleceğimi tembellik edip göt büyütmek sureti ile tehlikeye atmış bulunmaktayım. aferim bana. finallere bakalım artık. olmadı ihtaaar etmeden önce bildiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 erasmus diye dalga geçerseniz böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yok geçiş için ortalamanın 3.20den aşşağılara inmesi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 günlük işler cok karıştı. nerden başlıcam ben diye düşünürken saat 4 olmuş hiç bişey yapmamışım sdfsdf. neyse dün tatil yapamadım. bugün tatil ilan ediyim kendime. uykumda var masamda uyuyım azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kocaman pempe pambuk şeker yedim günlük. elma şekeri de alcam akşam istinyeparktan. istinyeparkta var mıydı ki elma şekeri yea? hatırlamıyorum ama olsun, bulurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 okula gittim günlük. özgeyi çok özlemişim. matris determinant işlediğimizi görünce hayal kırıklığına uğradık. dayanamadık dersten çıktık. böyle hocanın yanından geçerken utandık. resmen 3 dk sonra adam dersi bitirdi herkes çıktı -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 öncelikle cümleten geçmiş olsun.. bi sürü ödevcik ve öDEV varkee oturup büroratik işlemlerle uğraştığımız bi günün ardından şimdi başlıyacağım inşaalla esas işlerime. gerçi dünü de kütüphane ve diğer çalışılası mekanların dolu olması sebebiyle bayağı atıl şekilde geçirip Europa Universalis'te colonisation kastığım için bugün daha da bi sıkıştım.. bu üstteki cümle olmadı gerçi. neyse, çalışalım.. işleyen demir ışıldar.. abi benim bildiğim ışıldayan şey ışın kılıcıdır.. neyse işte öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Kaldı 167 oteldeyim bu ilde ilk defa sivil bir yerde kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fizik bölümünde master yaparken tez hocamı matematikten seçmeye buarada da diğer hocamla beraber teorik biyoloji çalışmaya devam etcem sanırım. her şey yerli yerine oturuyor evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 günlük bir insanın çevirmen,besteci,fizikci aynı zamanda editör aynı zamanda hos sohbet ve bu kadar yakışıklı olması,resmen tanrıya inancını arttırıyor.bi de kıskanclıga sebebiyet veriyor,hayır profesyonel olma bari.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 GÜNLÜK, OKULDAN STAJ ZORUNLULUK BELGESİ İSTEYEN FİRMALARDAN YENİ İŞ KANUNUNDAN N-E-F-R-E-T EDİYORUM. STAJIM ZORUNLU DEĞİLSE BEN NAPAYIM BEN NAPAYIM YA AĞLİCAM ŞİMDİ OF OF OF OF OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 irin said: günlük bir insanın çevirmen,besteci,fizikci aynı zamanda editör aynı zamanda hos sohbet ve bu kadar yakışıklı olması,resmen tanrıya inancını arttırıyor.bi de kıskanclıga sebebiyet veriyor,hayır profesyonel olma bari.// yakışıklı dediğine göre bu bahsettiğin insan kız değil herhalde değil mi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 günnükk ne kadar mal dolu bu hayat yaaa..bunların arasından sıyrılmak hiç zor olmayacak... evet egodan ibaretim buara çekilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 olm günlük, tetanoz aşısı oldum. kolum halen ağrıyo yeter artık geç be. bi de finaller geliyo. yusuf yusuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 2 gündür acayip almoraya sardım. nostalji manyağı oldum bianda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 1 şişe bedava olmeca gold geldi günlük, girşiyorum ben bu şişeye direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar