Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha,hayatımda gördüğüm görebilceğim en zeki insanla tanışmak...üstelik bu kişinin acaip mütevazi olması...üstelik üstelik çok da anlayışlı ve espirili ve ve ve...gibi bir sürü kriterleri kendinde bulundurması..paha biçilemez günlük...
Mesaj tarihi:
Zeki adam nie mütevazi oluyor ya? Daha doğrusu zekası konusunda niye mütevazi oluyor? Başka konularda olsun da ne lan o strden kıstıkda o kadar inti boşa mı verdik demesi lazım zeki insanların bence..

Extradan post atmiim baa kek yabsın. Amin ahfagfjshd
Mesaj tarihi:
valla demiyorr demiyor valla...en aptalca şeyleri bile bu kadar özenlice cevaplayan,uzun uzun açıklayan,söylediğin şeyi daha sen söylerken o filtereden geçirip cevabını hazırlayan ve senin karşıda kekelemeden cevap veren,uyutmayan,güldüren falan filan bak gene saymaya başladım,işte öyle bir insan ya..

insan mı acaba?
Mesaj tarihi:
seviyorsan git konuş bence O_o

zeper said:

valla demiyorr demiyor valla...en aptalca şeyleri bile bu kadar özenlice cevaplayan,uzun uzun açıklayan,söylediğin şeyi daha sen söylerken o filtereden geçirip cevabını hazırlayan ve senin karşıda kekelemeden cevap veren,uyutmayan,güldüren falan filan bak gene saymaya başladım,işte öyle bir insan ya..

insan mı acaba?

500ün ilk postunuda atmışım aferin bana ^_^
Mesaj tarihi:
zeper said:

ahaha tamam konuşucam,sen beni var master öğrncisi olarak olmak? ,evet sanırım bunu diycem...;)

yok öyle sevme durumu ya,just respect..;)

önce hayranlikla baslar bu isler, sonra bi bug'ini bulana kadar devam eder... =P

kahve icmeye cagirdi ehi, benim gibi bi alamanci tanidigim icin mutluyum. yoksa alamanci diskolarinda fink atanlarla isim olmaz! prensip sahibiyim coksükür.
lanet olsun niye münihte yasamiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...