vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 gece ders calismak ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bir yandan 20 yas disimin bana attigi kaziga yanarken, diger yandan onume cikan is firsatlarina seviniyorum hayat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bir yandan psikoloğun bana attığı kazığa üzülürken bir yandan arabayı sattığım gün karlar altında kaldığıma üzülüyorm. hayat =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bir yandan bi bok olmazken, diger yandan da bi bok olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 günnük. az önce işe gelirken yere bi kapaklandım böle. bu ne lan her taraf buz? sordunuz mu olm bana dondururken her yeri? eşşolular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 vaniLLe said: gece ders calismak ftw. sabah ders calismak ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Kuştepe'ye gitmem lazım ya deliricem. Nefret ediyorum ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 senko said: vaniLLe said: gece ders calismak ftw. sabah ders calismak ftw. ders çalışmamak ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oha,hayatımda gördüğüm görebilceğim en zeki insanla tanışmak...üstelik bu kişinin acaip mütevazi olması...üstelik üstelik çok da anlayışlı ve espirili ve ve ve...gibi bir sürü kriterleri kendinde bulundurması..paha biçilemez günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 seninle tanıştığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bazen diyorum ki sabah 9 akşam 5 sıradan bi işim mi olsa ucuz bi arabam 2+1 bi ev ama kendi evim ama sonra vazgeçiyorum çok memnunum günde 12 saat çalışmaktan ve çalışıcak olmaktan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 nomsaR said: seninle tanıştığımı hatırlamıyorum o da öyle demiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 3+1 olsaydı olurdu ama 2+1 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 heueeh...şey ben mütevazi dedim ama...demek ki sen değilsin. nomsaR said: seninle tanıştığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 üstelik zeki falan da demişsin kesin değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi bu e-icislerini tasarlayan grubun ictigi neyse aynından ben de istiyorum 5 sene calismislar ustunde ama gene de bi ske benzemiyo afedersin visual basicler program yazsam daha faydalı olurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Zeki adam nie mütevazi oluyor ya? Daha doğrusu zekası konusunda niye mütevazi oluyor? Başka konularda olsun da ne lan o strden kıstıkda o kadar inti boşa mı verdik demesi lazım zeki insanların bence.. Extradan post atmiim baa kek yabsın. Amin ahfagfjshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 valla demiyorr demiyor valla...en aptalca şeyleri bile bu kadar özenlice cevaplayan,uzun uzun açıklayan,söylediğin şeyi daha sen söylerken o filtereden geçirip cevabını hazırlayan ve senin karşıda kekelemeden cevap veren,uyutmayan,güldüren falan filan bak gene saymaya başladım,işte öyle bir insan ya.. insan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 seviyorsan git konuş bence O_o zeper said: valla demiyorr demiyor valla...en aptalca şeyleri bile bu kadar özenlice cevaplayan,uzun uzun açıklayan,söylediğin şeyi daha sen söylerken o filtereden geçirip cevabını hazırlayan ve senin karşıda kekelemeden cevap veren,uyutmayan,güldüren falan filan bak gene saymaya başladım,işte öyle bir insan ya.. insan mı acaba? 500ün ilk postunuda atmışım aferin bana ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahaha tamam konuşucam,sen beni var master öğrncisi olarak olmak? ,evet sanırım bunu diycem...;) yok öyle sevme durumu ya,just respect..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 günlük radyoda dinlenmiyor bugün, varsa yoksa egyptta isyan saatlerdir yaw, rebel scum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 amcamın bi lafı vardır, fazla mütevazi olma gerçek sanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 zeper said: ahaha tamam konuşucam,sen beni var master öğrncisi olarak olmak? ,evet sanırım bunu diycem...;) yok öyle sevme durumu ya,just respect..;) önce hayranlikla baslar bu isler, sonra bi bug'ini bulana kadar devam eder... =P kahve icmeye cagirdi ehi, benim gibi bi alamanci tanidigim icin mutluyum. yoksa alamanci diskolarinda fink atanlarla isim olmaz! prensip sahibiyim coksükür. lanet olsun niye münihte yasamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Abe's Exoddus indirmeye karar verdim şu an. Herhalde bir 13 senedir oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 fazla bişi kaybetmemişsin çok salak bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar