Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 komik lan tabi her yere kaka çiş yapıyolar ama ben çok eğleniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 günlük bir hafta aradan sonra arabaya kavuştum nihayet.. pazartesi pasta cila için bidaha götürcem yarın çoook işim var la.. kuzeni alıcam dişçiye gidicem ordan sanayiye gidicem elimdeki parçayı satıcam ordan duruma göre artık biyerlere daha gidicem nyse grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 günlük, seviyorum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 günlük şu gümrük staj olayına çok sevindm.Ağustos ayımı doldurdum. şimdi temmuz ve eylül ayına 2 farklı staj daha bulmamm gerekiyor. zaten 2 senedir paso staj yaptığım için tatil yapamıyorum,bünye alıştı tatil yapmamaya,hiç tatil yapma gibi bir isteğim de yok. bakalım bulurum inşallah bi iki yer daha olcak gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Selam günlük bi kaç gün oldu görüşmeyeli dün annemi ameliyata aldılar. biraz terslikler olmasına ragmen 5.5 saat ameliyatta kaldı ama sonunda iyi olarak cıktı. Şimdi sorunumuz agrısının olması, hastaneyi hiç sevmemesi birazda kadın olarak tek gogsunun alınmasına uzulmesi bunlarıda aşarsak mukemmel olacak. hadi günlük iyi geceler tekrar gidiyorum hastaneye bu gece yine sıra bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geçmiş olsun ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geçmiş olsun çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 acil şifalar diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geçmiş olsun ya neyse ki iyi olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geçmiş olsun=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geçmiş olsun cidden. sağlıklı olduktan sonra diğer sorunları sizin de yardımınızla bir şekilde aşar eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kaldı 168 yata çıkmak nasıl bişi onu öğrenicem yarın mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 geçmiş olsun, huzur ve mutluluk diliyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Sabahladim, uyusam mi geceye mi dayansam diye 1 saattir dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 rüya içinde rüya görmek ne garip bişeymiş günlük, uyan uyan bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Günaydıns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 acayip sinirliyim. zorunlu staj belgesi alamıyorum işte, staj yapmamda sakınca yoktur yazan bi belge vericeklermiş. ne işime yarıcak ki sanki o? hayret bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bölgede su sıkıntısı var; sunum yapmak için adam akıllı giyinip duş alıp gitmem lazım ve ben bunu yapamıyorum; çıldıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 günlük paramın gelmemiş olması canımı sıkmakta. rüyamda fazla sims oynamanın zararlarını gördüm. ailemle yemekteydim ve tabağımda minik bi mutfakla insanlar belirdi. fırın patladı, insanlar öldü, yemek mahvoldu. bunların hepsi tabağımda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yarın 5 senedir görmediğim bir dersin sınavı var. Bakalım ne olacak günlük. Hayat çok stresli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 - seni çok özledim ben yaa + öyle mi? tamam o zaman "tamam o zaman" mı? nasıl bi öküzüm lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ehe ehe de dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar