utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çirkin çıkarsa ağlarım zaten bu kadar beklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 senden güzeli yok utopia, kendini çek. Biz de çekebiliriz. Biz derken ben tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 albüm derken, müziklisinden. fotoğraf albümü değil olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 UV BEY Bİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 balon said: senden güzeli yok utopia, kendini çek. Biz de çekebiliriz. Biz derken ben tabi. abi hahahahaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çekeriz biz, neydi o müzikal yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 offf günlük sabah iş var :( kalkması çok dert ya, gittikten sonra eğleniyorum gayet de 6.30'da kim niye kalkıyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Hayır, oh en azından 500 kelimesi geçti gitti diyorum, içimden bir ses "DAHA BUNDAN 10 TANE YAZACAKSIN" diyor. Ağlayacağım şimdi, keşke bu kadar geç saate bırakmasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 wastyrx said: Eskiden olayların sonuçlarını neredeyse tüm varyasyonlarıyla falan hesap ederdim şimdi emmeeeen nolarsa olur yea falan diyorum. tüm varyasyonlar uzayı sayılamaz sonsuz boyutlu bir fonksiyon vektör uzayı. tanrı mısın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 boş boş atmamak lazımmış :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ulan 3haftadır yapmadığım şey kalmadı hala abuk sebepten tripler yeminle katil olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ardeth said: wastyrx said: Eskiden olayların sonuçlarını neredeyse tüm varyasyonlarıyla falan hesap ederdim şimdi emmeeeen nolarsa olur yea falan diyorum. tüm varyasyonlar uzayı sayılamaz sonsuz boyutlu bir fonksiyon vektör uzayı. tanrı mısın arkadaşım Hakoland de öyleyim. Seninkinde bilemedim. neredeyseyi de o yüzden koydum yoksa onuda yazmıcaktım eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hakostan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bizzaro hako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 lan bitiremedim. havlu attım bi de.1-2saat dinleneyim bari yalan bu yorgunlukla 11de falan kalkarım ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 günlük, temiz bi dayaga, ardindan da ders calismaya ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 döverdim ama yorgunum sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 off çok kötü hissediyorum,vicdan azabı çekiyorum,internetten çıkmam,sınav var ders çalış...oh wait!!! alışkanlıklar...lanet olsun,sınavlar bittiğinde bile,aklının bir köşesine yer etmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 gülerdim ama yorgunum. sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 uyu derdim ama yorgunmuşsun...neyse sonra:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 günlük ya. iyice dengesiz oldum ben. bi de 6 şubat gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 wastyrx said: Ardeth said: wastyrx said: Eskiden olayların sonuçlarını neredeyse tüm varyasyonlarıyla falan hesap ederdim şimdi emmeeeen nolarsa olur yea falan diyorum. tüm varyasyonlar uzayı sayılamaz sonsuz boyutlu bir fonksiyon vektör uzayı. tanrı mısın arkadaşım Hakoland de öyleyim. Seninkinde bilemedim. neredeyseyi de o yüzden koydum yoksa onuda yazmıcaktım eved. yani tüm varyasyonlar uzayı içersinde yoğun bir kümeyi hesap edebiliyorsun öyle mi o_o arkadaşım. niye ciddiye alıyosunuz lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 zeper said: off çok kötü hissediyorum,vicdan azabı çekiyorum,internetten çıkmam,sınav var ders çalış...oh wait!!! alışkanlıklar...lanet olsun,sınavlar bittiğinde bile,aklının bir köşesine yer etmiş oluyor e çalış? tatil istediğin konuları çalışmak için bir fırsattır :p Somon said: Ardeth said: tezi yaszmaya başladım. We first give an introduction to symplectic manifolds and symplectic geometry,assuming knowledge of basic rudiments of manifold theory. ... bism... ben 58 yaşında atom parçacıgı ordinatörüyüm sana tezinde başarılar dilerim atom parçacığı ordinatörüysen benden daha faydalı işler yaptığın kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 uyunmuyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 evet ama aynı zamanda tatil sınav zamanlarında isteyipte yapamadığın şeyler içindir,seyretmediğin filmler,okumadığın sürükleyici kitaplar,oyunlar....bir de bu açıdan bakmak lazım.:) neyse işte ben bunu bile yapma şansı vermedim kendime şu 4 gündür. Ardeth said: e çalış? tatil istediğin konuları çalışmak için bir fırsattır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar