SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Fincanı taştan oyarlar Diferansiyel'e böyle koyarlar. ZAAA Geçtim lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 erteliyorum öyleyse varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi ara türk dizilerinin bitimlerinde yapılan saçma konuşmalara değineceğim.. not aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 stimpak said: neyse, ben kaçayım son finalime. offf böyle hocanın da , fakültenin de ağzına foseptik muamelesi yapayım. sınav takviminde pazartesi 14:00'te yazılı sınavı, perşembe günü de uygulama sınavı görünen saçma sapan dersin ( ki kendisinin uygulama sınavı falan yok) finaline gitmek için okula gittim. sınıftan bi tek ben varım. meğersem denyo hoca pazartesi başka sınavım da var, uygulama saatinde yapalım yæ demiş. bi kişi de arayıp değişikliği söylemedi ona yanarım neyse projemsi şeyleri bitireyim bu arada en azından. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sarsılarak! http://inhabitat.com/tianjin-eco-city-is-a-futuristic-green-landscape-for-350000-residents/tianjin-eco-city-11/?extend=1 hem çok özendim çok yeşil çatılar bizde bi 10sene içinde devlet dairelerinde dahi yaygınlaşma olanağı bulsa keşke be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mart ayının başlarında saç rengimle modelini değiştircem, öyle karar verdim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sevgili günlük şu kedilere bir çözüm bul mart yaklaşıyor ya .. uyumak istiyorum geceleri sex sesi duymadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 GECTİM ULAAAAN GECTİİİİİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 günlük finaller beni bitirdi ne halt yicem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 günlük, enan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çok net hayattan soğudum... usta RESET çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bekleyemicem ben. Saçımı kendi rengine döndürücem yarın gidip. Sıkıldım sarı sarı eaaaao Sarı diil de açık kumral. Aslında koyu kahverengiye boyatmak istiyodum ya neyse. Ay çok sıkılmışım ben ya sdhjksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kırmızı turp rengi yap, açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: çok net hayattan soğudum... usta RESET çek... hayatını ısıtim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Annem un helvası yabdı. Pek çok güzel oldu nan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 iyice robinson crusoe ya döndüm. traş olmam lazım üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 balon said: dasaaa said: çok net hayattan soğudum... usta RESET çek... hayatını ısıtim ? abi bana ABORT, RESET, RESTART tarzı bişi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ayarlarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 you have selected slow and horrible.. http://vimeo.com/10364690 -miiisssseeed! what? oh darn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 shut down... dasaaa said: balon said: dasaaa said: çok net hayattan soğudum... usta RESET çek... hayatını ısıtim ? abi bana ABORT, RESET, RESTART tarzı bişi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 iş görür.. shut down da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 downer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 öf günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çok iyiyim. öyle böyle değil, hakikaten çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar