dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Günlükçüm herşey çok güzel çok iyi de seçenekler arasında sıkıştım kaldım. Zor olan için uğraşıyım mı yoksa o zora eşdeğer ama uğraşmadan sahip olabileceğime mi yöneliyim. pof :( :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Dynun said: irlanda'da yaşarım ben ya ben de yaşarım olm.. iyi kazandıran bi iş buldurun oralardan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 anneanne effects basladı resmen ki o bu şarkıyı hiç söylememiş 5 gündür. şimdi koroya gidip ecnebice şarkılar söyleyeceğiz kültür çatışması yaşayacağım of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 dylanN said: Günlükçüm herşey çok güzel çok iyi de seçenekler arasında sıkıştım kaldım. Zor olan için uğraşıyım mı yoksa o zora eşdeğer ama uğraşmadan sahip olabileceğime mi yöneliyim. pof :( :S dikdoğrusal mesafede en yakın kimse ona var gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 uyurkene yanımda biri varmış gibi hissettim günlük, sonra bi uyandım kimseler yok meeeh diyip geri yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 günlüğ,o meyılı marsta yaşayan teyzeme atsaydım şimdiye cevap geldiydi yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Dynun said: irlanda'da yaşarım ben ya ben de ^^ hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yaşlandım günlük valla derslerde yoruyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Günlük aklım çıkıyordu az önce Yemin ediyorum aklım çıkıyordu. Bildiğin tansiyonum çıktı, ulan.. Termo vizesi açıklanmış. Kuizler 5, 10, 56 idi. 5 ile 10 nasıl aldın lan diye sorarsanız tek soruluk kuizler işte, yanlış yaptın mı gidiyor komple. Herneyse. Kuizler %8'er, vize %26 final %50 etkili. Şimdi hesapladım falan, uykuluyum da biraz. Aa bi topladım, bişeyler yaptım falan. hesap sonucunda şu çıktı: "Finalden 75 alman lazım." Lan bende bi ateş, bi korku, bi yusuf yusuf.. Cidden tansiyonum tavan yaptı, lan diyorum nasıl alayım finalden 75 ben. Hay diyorum kuiz gibi bin belanı vermesin.. Neyse bi an sakin olmaya çalıştım. Sonra tekrar hesapladım. Meğerse 47 alsam geçebiliyormuşum. Cidden 75 olsaydı hiç ummadığım dersten kalacaktım bilader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 günlük çok kötüyüm artık özlemekten yoruldum ve cidden artık 10 dakika da olsa herhangi bi yerde görmek istiyorum o'nu! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 workworkworkworkworkworkworkworkworkwork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 arbeitarbeitarbeitarbeitarbeitarbeit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 machtmachtmachtmachtmachtmachtmachtmacht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 traveltraveltraveltraveltraveltravel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 khalad said: yaşlandım günlük valla derslerde yoruyor artık. http://www.youtube.com/watch?v=Q37xJtuQ24w @SeaGle: berbat bi histir olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 günnük, hiç halim yok lan. resmen enerji eksiğiyle doğmuşum, tükeniveriyorum. ama ciddi bir iş varsa kıçım tutuştuğundan koştur koştur yapıyorum hepsini. zaten hastayım, kendime de küsüverirsem hiç hoş olmayacak <:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 dasaaa said: @SeaGle: berbat bi histir olm.. Abi anlatamam ya.. Bak diferansiyel bile ne kadar kritikti, onda bile bu kadar sıkıntı yapmadım ve muhtemelen geçicem. Termodan kalmak gibi bi düşüncem olmamıştı hiç. Birden öyle hesaplayınca dünyam yıkıldı. Yaz okulunu düşündüm. Ders için o hayvan gibi yolu o sıcakta gittiğimi, geldiğimi.. Klimalı sınıfa girip sinüzitimin azdığını düşündüm. Klimalı sınıftan çıkıp sinüzitimin x2 azdığını.. Yazın kuiz, vize, final düşündüm. Yaz tatilinden 7 haftanın bok gibi gitmesini düşündüm.. Sonra bi daha hesaplayayım bi yanlışlık vardır belki diye düşündüm. Sonra rahatladım. Ama kesin 3-5 tel saçım beyazlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 75 alıp geçerdin yiea ne var sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Finalden 75 alabilecek seviyede bi adam olsaydım kuzilerde yetoluk yapmazdım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 saçlar cidden beyazlamıştır olm.. ak gandalf olma yolunda gidiyorum ben de hızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hmm bende zaten beyaz bol yau. dert etmeyin böle şeyleri sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çok dert etmiyorum ya.. bizimkiler benden daha çok dert ediyorlar. ne kadar kastım onları yapmak için haberiniz var mı sizin!? swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 baya tatil gibi bi gün oldu. sadece sert, döküm plastiğin üst tarafı gevrek şekilde, tozlu kırılmış durumlarında polimerin epoxyden daha iyi sonuç verdiğini öğrendim... meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 noluyo lan burda kıraathaneye çevirmişsiniz burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 selamın aleyküm agalar. dayı, bana bi çay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar