LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Evet günlük gidip laptop'umu alıyorum birazdan,mesaimde bitiyor ama sevdicek hasta biraz o da yattı uyudu gene kaldık tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 günnük hastayım galiba. yerimden oynayamıyorum <:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ne ara hasta oldun lan. iyileş çabuk. yarın ben de gelcem. sen gelmezsem ben nası gelcem. sen gel ki ben de geliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 tez zamanda aerial ringe başlıyorum. ön hazırlıklar tamamlanır tamamlanmaz gereksiz yüksek olan tavanım işe yarıycak sonunda=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 nanik_atak said: ne ara hasta oldun lan. iyileş çabuk. yarın ben de gelcem. sen gelmezsem ben nası gelcem. sen gel ki ben de geliyim.. ne bileyim kafam sanga gibi :) hasta mıyım onu da anlamadım ya öyle bişi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dasaaa said: bildiğin kış ortasında bronzlaşıcam bu gidişle. laptop da insafsız şekilde üfürtüyor sıcak havayı. laptoptan pdf okumak CEHENNEM EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 karşımdaki kızda mavi bi "bişi bişi politika" kitabı vardı hemen kitabın üstüne yatıp uyudu.. sosyal bilimlerin nerede fail olduğunu çok daha iyi gözlemlemiş oldum.. bilgiler rüyalarında kitapdan beyinlerine girsin istiyorlar. ama olmuyor. gerçi çok güzel uyuyordu.5te mi 6da mı ne yatıp 8de kalkmış biri olarak canım çekmedi değil. sonra bi baktım da.. laptopın üstüne kafamı koysam büyük ihtimalle yanağımı yakardı. vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 opseydin kizi uyurken, tatli tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 günlük ders çalışamıyorum bugun öçok kötü durumdayım yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ne güzel az bi dolanmaya çıktım günlük. Sonra birden burnum kanamaya başladı, hafiften sektirerek eve kadar gittim tam kapıdan giricem durdu kan. Evren baa bu soukta ne işin var la dışarda girizekalı mı diyor aceba? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dasaaa said: araya bella girmiş.. bu arada kızım kesin yalan olacak o ders çalışma. söyleyim ben sana.. çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 wastyrx said: Ne güzel az bi dolanmaya çıktım günlük. Sonra birden burnum kanamaya başladı, hafiften sektirerek eve kadar gittim tam kapıdan giricem durdu kan. Evren baa bu soukta ne işin var la dışarda girizekalı mı diyor aceba? O_o ivett aynen öyle bence :) bu kuru soğukta burnun kurur kanar işte öyle. başım ve bedenimin sağ bölgesi komple ağrıyor günnük. nasıl uyuyacağım ben şimdi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 biberiye çayı ÇOKİYİ. şimdi rahat rahat uyuyabilirim, mayıştım resmen sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 taksimden nefret ediyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Günlük çocuğum hayata 8-0 önde başlayacakmış Hüseyin amcası saolsun fjasghf gece gece pek bi güldüm lan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 çocuğun liverpoolda mı doğacak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yaparken bile tiksindim ne biçim espri anlayışı lan bu skfskjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 moncici said: taksimden nefret ediyorum günlük. join the club Bella said: dasaaa said: araya bella girmiş.. bu arada kızım kesin yalan olacak o ders çalışma. söyleyim ben sana.. çalıştım. azmin elinden kurtulamaz! fede said: çocuğun liverpoolda mı doğacak shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 "If you care about her, never ever tell her. This will only give her self confidence. Then you can never turn her into the object she deep down desires to be." Facebooka koyup sonuçları ne olacak merak ediyorum. Ama bunu yapacak kadar cesaretim varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 fede said: çocuğun liverpoolda mı doğacak ahahah irlanda düşünüyorduk biz ama np orasıda olur O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 utopia said: biberiye çayı ÇOKİYİ. şimdi rahat rahat uyuyabilirim, mayıştım resmen sdfg. biberiye çayı bir nomero bide melisa offf azcık bal da damlattın mı mmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 jasmine tea... my favorite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 irlanda'da yaşarım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 köylüsü bile ing kosunuyo oglum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar