Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok mutsuzum günlük. konsoloslukla konuştum şimdi.yarın başvursam çarşamba çıkarmış vize zaman yok o kadar.ayrıca 3849283493 tane belge istediklerinden kelli yarına zor. aman ya. gerçi daha önce birsürü vizem olduğu için şuan da ing vizem oldupu için hızlandırılabilirmiş ama ankara çok yoğunmuş bu ara. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Abi deli misin vizen varsa İngiltere'den uzatsana? Çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dayanmalıyım evet 6 saat dersten soora 2 saat de özel derste takla atıcam. kahveyinen göz kapaklarımızı uyardıktan sonra cici öğrencimizin hatrına günün son enerji kırıntılarını harcamaya hazırım komtanım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sesu said: Abi deli misin vizen varsa İngiltere'den uzatsana? Çok daha kolay. ya ingiltere vizesi değil, irlanda vizesi almaya uğraşıyorum. aslında sınır da yokmuş dublin-belfast arası kaçak mı girsem napsam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Aushdhassaf. E yine ordan başvur biletini aldın da kaçırıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 evet, haftasonu döneceğim ingiltere'ye. burdan alamam zaman yok. konsolosluktaki kadın da oturma iznin olması lazım ing'den başvurman için dedi, oturma iznim yok benim. ciddi ciddi sınırdan yürümeyi falan düşünüyorum şuan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Uuu belki aynı uçakla döneriz dsf. Ben seni postalarım Royal Mail'le İrlanda'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şu ihtimal bile vize almamdan daha yüksek sanırım hahah. çok umutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok saçma lan.. mailbox'larım toplu halde isyan edip alamancaya dönmüşler. ungelesen falan diyor yukarıda. ama en çok spamverdacht'ı sevdim. askeri birlik gibi bi adı var. neyse tick tock that's the sound of your life running out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majikthise Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Royal Mail kilo başına para alıyorsa aile servetini yatırırsın şesu fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Günlük sabah Fistan vardı şimdi yok :( Nereye götürdüler özcanı böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kızların geneli salak erkeklerin de öyle bakın geneli diyorum ban yok, ban yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kimse herkezin hayatına karışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Majikthise said: Royal Mail kilo başına para alıyorsa aile servetini yatırırsın şesu fdsg SDFLKSJŞFKLSDKFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 günnük işletim sisteminden matroşka bebek yaptım oldu sdfdfg. kvm switch ile diğer bilgisayara geç orda 2. masaüstündeki sanal makinedeki endianla uğraş falan filan. ehe. vat iz dı matriz diye takılıyorum şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bugun kü circuit finalinde emeği geçen sevgili hocalarıma gönderiyorum. http://www.swfcabin.com/swf-files/1288033921.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 günlükkkkkkkkk hastayım lan, ateşim var deli gibi boğazıom ağrıyor sanki bademciklerim boğazıomdan fırlıcak gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sevgili günlük yaşasın evde yapılan italyan yemekleri (L) He bide günlük çalışsam mı lan bir sürü teklif birikti ama çalışmak istemiyorum biraz pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sevgili göynük, bugün iş icabı yapılan seyahatte direk yoz'gat'laştım. yozgatlı varsa sözüm meclisten dışarı. ama bildiğin YOZ be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben yozgatlıyım ve dediklerine oldukça alındım.. delikanlıysa kapı önüne çık kozlarımızı paylaşalım adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yozgat_666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sözümü meclise kim sızdırdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nüfus müdürlüğünde yaptığımız detaylı ve onlarca yıl süren araştırmalar sonrası aslında bizim yozgatlı olmadığımızı öğrendik.. dahası yozgatlı birisine rastlayamadık kayıtlarda. bir de bartınlı yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dasaa pataktan kurtuldum mu noldu, yapılan son araştırmalara göre bu sonuca varabilirmiyiz? bartınlı olmasa bile bartın güzel yer en azından. yozgatta desti kebabı hariç bi cacık yok. kebapla cacık iyi gider o ayrı yorgunum çok. saçmalamamam bu yüzden.. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 juriye dönüyorum ve sonuçları alıyorum.. evet kurtulmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar