nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 'matlab' kelimesini en son mezun olurken duymuştum. kepi atıp kaçmıştım, şu noktada bir kep daha atıp koşarak uzaklaşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 günlük; zeki-komik ve dinç bir dedem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak said: 'matlab' kelimesini en son mezun olurken duymuştum. kepi atıp kaçmıştım, şu noktada bir kep daha atıp koşarak uzaklaşabilirim en mantıklısını yaparsın ama matlab hakkında daha fazla bilgi edinmek istersen beni ekle konuşalım deli_hüseyin@matlab_yihuuu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ekledim bebeğim göster meziyetlerini..nerde o fotoğraflar hani (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 günlükçüm dedem aynı zamanda çapkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bugün çook güldüm günnük. çok eğlendim, resmen gülmekten yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bayat bisküvi yiyorum garip bi şekilde tadı güzel geliyor şuan için O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 oh be günlük sonunda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 günlük 4. yılını yaşadığım üni hayatımın en kötü final dönemi yarın bitiyor. şimdiye kadar 6 finale girdim 4-5 büt bekliyorum yarında 2 tane var biri kesin ff diğeri ise şaibeli. mühendislik fakültesine sabit skala 60 cc sınırını koyan okul yönetimine selamlarımı iletiyorum. yarın termoda bana şans dile çıkmış sorulardan sorsunda onu bari geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hacım, uzun zamandır görüşemiyoruz, naber lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 günlük. vize almam lazım günlük. salak konsolosluğun merterde olması yetmezmiş gibi bir de 5-8 haftada veriyorlarmış londradan alsam dönünce daha mantıklı gibi. bi de istanbul'u zerre özlememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 8 sayfa kağıt verdim 2 soruya günlük, sonra canım sıkıldı çıktım dier sorunun yarısında falan totalde kaç kağıt verdim bilmiyorum ama dinana özenip fak yu yazdım kağıda. Özentiyim ben eved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ve final dönemi başlar, hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kendımı oyalamam gerek gunluk.. Yapmazsam 4 gun önce ayrldgm kız arkadsm aklma gelıo.. WoW da achi bırakmadm skntıdan be gunluk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ankaradaysan içmeye gidelim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 içme çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 eyw teklıf ıcn ama ıstanbuldaym =) ıcnce daha cok dusunrm kzı fayda dııl zararı olur =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Dartanian said: ve final dönemi başlar, hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 günlükçüm kafam çok karısık. bir yanda çok sevdiğim ve kıramicağım bir kız arkadaşım var(veronıka değil) bir yanda paticik... napıcam? pofpofpofpofpfopfofpofpfopfofpofpfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 arkadasnı sec tbkı ;) tabı onu da patye uye yapmcksan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 adı veronikaysa gelebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 adı vika. yok abi ya bir sürü tepki geldi bir rus daha gelmesin foruma. vika'yı kırmak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 güzelse gelsin o zaman tamam o zaman foruma gelmesin pm den msn ini at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Şu yaram geçse, kaşınmasa artık. Çok mutlu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar