utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 başvuramadım bölüm kısıtından üstüne suratıma kapıyı kapattı beyazıttan kabataşa kadar ağladım bence bana da yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kiyamam sana. itoluit hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 fede said: abi sevmiyosan bırak okuduğun şeyi lan. ağlama duvarındaki yahudiler bu kadar ağlamıyo slkfdjs seviyorum! ana! hatta ben gidip bi konuşayım bence! abi 1001 olaydan 1001 farklı şekilde bahsedebilirim ama. al Ulusal IPv6 Protokol Altyapısı Tasarımı ve Geçişi Projesi konferansları bana neden geliyor? hiçbir bilgim yok. ama inanın türkiye IPv6'ta geçicekse bana çok şey borçlu.. bi gün katılıp "olm kaç kişiye spam yapıyorsunuz bunları?" diye soracağım.. vallahi ya, kaç kişi daha alıyor bu mailları buradan? adres ver selin reiz!! basalım mı mekanı? http://www.youtube.com/watch?v=Y_n5n68DbgI REİZİ ÜZMÜŞSÜNÜZ, GELDİK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ahahahgdfsf beyazıt meydanında protesto etseniz yeter, okula girerken polis arayabiliyor zira kasaturalarla falan basmak zor olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 POLİZ BİZİ DURDURAMAZ REİZ!! neee polis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yakariz okulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sevqili qünlük buqun sana 1lk k3s yaz1orm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bugün hayatımda ilk kez samatyaya gittim.ilk kez topik yedim,rakı içtim. bugün ilk kez biri bacağıma kustu; bugün çok güzeldi lan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Gunluk; Uykusuz kaldim ama degdi! Mmm 1-0 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mortis said: Mogwai'nin son albümüne kitlendim iş yapamiorum resmen. Haftasonu gelsin artıkın! This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 utopia said: başvuramadım bölüm kısıtından üstüne suratıma kapıyı kapattı beyazıttan kabataşa kadar ağladım bence bana da yazık Melis yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 acaydim kollarimi, gel diyeydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sadist bir şirkette çalışıyorum günlük. cuma gecesi şirket yemeği düzenleyip rakıları hüplettiriyorlar, c.tesi sabahına da toplantı koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 1 hafta oldu be yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Günlük yoruldum be ve sıkıldım çok ciddiyim sıkıcam birinin gırtlağını ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 nan traş olmam lazım, duş almam lazım. berbat bi sabah geçirdim vs. tek iyi tarafı -istanbulu bilenler için sölüyorum- cts günleri istanbul ticaret açıkmış. evet sessiz sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 günnük eğitimle geçen son 2 haftasonum. oh be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 şimdi bi baktım da 4kişilik yere yayılmışım olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 günlük çok uykum var ve ısrarla eve gitmiyorum. CAN ATiLLA - Aşk-ı Hürrem dinliyorum gözlerim kapalı ama uyumuyorum. sanırım direksiyon basında uyuyakalmaktan korkuyorum günlük :( korkularımın üzerine gidip yenmeliyim sanırım. ya ölürsem? poff ps:30 saattir uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 merak etme bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Günlük, makine mühendisliği öğrencisi olarak elektrik elektroniğin temelleri diye bi des görmekten nefret ediyorum. Sevmiyorum soyut şeyleri. Tamam elektronik, elektrik falan soyut değil de, makineye göre soyut kalıyor. Tüküreyim manyetik alanına ya, alansa bana mı alan? Zaten hayvan herif notu kıt biri. Vizeden 60 beklerken 30, quizden 50 beklerken 25 verdi. Bariz 1/2 yapıyor adam. Lan notunda ne yazıyorsa onu yazdım quizdeki soruya, nasıl 25 verebilir ya. Devre elemanlarını öğret, plc için genel bi bilgi ver, endüstriyel uygulamalardan bahset. Ama abicim, BANA NE BOBİNDE BİLMEMNE OLAN BİŞEYDEN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 formata girişiyorum hadin bana kolay gelsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 olm gunnuk, sabah gmailima baksaydim bos yere mecidiyekoye gltmeyecektim. ders iptal olmus haberim yok kafaya bak anasini satiim. mal mal dolasip alisveris yaptim ddsssasdaadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ulan touchscreen ile ağız tadıynan "asd" kombosu bile olmuyomuş be. bilgisayar gibisi yok eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yoğun köfte aromasının benliğimi ele geçirmesine çok az kaldı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar