wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Son 2 yılbaşısını hastanede geçirdim ben. Bu sene evdeydik baya da iyiydi şimdi son 2 senem her gün hastanede mi geçti? hayüüüöö demek ki yok öyle bişi.. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 peki abi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dasaaa said: yeniyıla memesiz dansözle başlamak.. tanrılar bariz bir şekilde senenin iyi geçmeyeceğinin işaretini gösterdi.. tanrılar çıldırmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kalkgidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dasaaa said: kalkgidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 beni caddeyle, sokakla, dikey yapılaşma ile boğmayın. bak ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 günlük bu sene yılbaşıyla ilgili spam mail gelmedi hiç, çok ilginşç! dasaaa seni verelim putinin yanına dolaşın ormanlarda dağlarda :)putinin tuzlanmış geyik etini ve cephanelerini taşırsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 said: dasaaa seni verelim putinin yanına dolaşın ormanlarda dağlarda tamam lan.. 10gün sonra putin bana glonass'lı ayfon killer rus telefonundan falan da hedaye eder hem.. 1 sene sonra tüm dünyayı ve liderleri görmüş olurum 5 sene sonra petrol ile alakalı bi yerin başına getirilirim 10 sene sonra patiyi satın alacak kadar zengileşirim 20 sene sonra çocuuum "devlet başkanı yardımcısı oğlu mevkiiindeyim. türkiyeye 4milyar dolar gaz satıyoruz" diye başlık açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 al o zaman el emeği göz nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dasa daha önce de buna benzer postlar atmıştın...sonra da ben güce tapmayacağım demiştin...inandırıcılığını kaybediyorsun söyliyeyim :D dasaaa said: tamam lan.. 10gün sonra putin bana glonass'lı ayfon killer rus telefonundan falan da hedaye eder hem.. 1 sene sonra tüm dünyayı ve liderleri görmüş olurum 5 sene sonra petrol ile alakalı bi yerin başına getirilirim 10 sene sonra patiyi satın alacak kadar zengileşirim 20 sene sonra çocuuum "devlet başkanı yardımcısı oğlu mevkiiindeyim. türkiyeye 4milyar dolar gaz satıyoruz" diye başlık açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 çocuğum güce tapabilir ama.. önceden buna dikkat etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Victoria's Secret'ı kaydettim. Arka arkaya izleyip kendime eziyet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 albümdeki mutsuzluk yorumu doğru galiba? günnük günün ortasında uyanıp gün boyuca bi daha acıktırmıycak şekilde sağlam bi kahvaltı yapmak çogzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yar bana bi eğlence medet.. bugünü pazar sanıp panik yaşamam sonrası cumartesi olduğu farkedince rölantiye almam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 of o his çogzel lan :D bi gün daha tatil olduğunu farketmek böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Günlükçümmm Ali Taran diye bir varlıkla daha demin tanıştım. Sanırım hayranıyım artık . Bildiğin çekici adam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bende yarın pazar olduğunu ve sonraki güne finalim olduğunu hatırlayınca birden ve o pazar günümü kütüphane de geçirmek zorunda olduğumu ...off kötü oldum. dasaaa said: yar bana bi eğlence medet.. bugünü pazar sanıp panik yaşamam sonrası cumartesi olduğu farkedince rölantiye almam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben de tam tersi şöle düşündüm.. BUGÜN PAZARLANET OLSUN!!!FAKFAKFAK!!ADAM DA İŞ YOLLADI! DAHA AUTOCAD KURMADIM LEPTAPA!!! KÜFÜRETKÜFÜRET! şimdi yarın yayıla yayıla çalışırım... misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 dasaaa said: BUGÜN PAZARLANET OLSUN!!!FAKFAKFAK!!ADAM DA İŞ YOLLADI! finallerime 1 gün kaldı DAHA AUTOCAD KURMADIM LEPTAPAçalışmaya başlamadım bile,,,, KÜFÜRETKÜFÜRET! s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 5 sene sonra yılın ilk gecesini kendi yatağımda geçirip ilk günüme kendi yatağımda uyanmak baya iyi geldi günlük. Gece yattığımda sokaktan gelen ambulans sesi, milletin kim bilir ne kadar içip ne hale geldiğini düşündürüyordu. Bugün akşam üstü öğrendim, bizim evin baya yakınında bir tanıdığım o saatlerde bıçaklanmış ve bu sabah hastanede hayatını kaybetmiş :( Ne kadar keyifli başlamıştı bu yıl derken ilk gün bunlar hiç hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Kafam kadar hap yuttum, boğazımda takılı kaldı. Son 10 dakikadır orada duruyo öyle asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Kahve bütün kötülüklerin anasidir icmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yatak odamda arkadaşım ve sevgilisi uyuyo. odanın kapısı da kitlenmediği zaman açılıp aralanıyo böyle. arkadaşa da söylemeyi unuttum. demin geçerken gördüm açılmış ulan kapatsam bi türlü. kapatmasam uyanınca biz bu kapıyı kapatmıştık açılmış diye düşünürlerse bana da sormaya utanırlarsa... tanrıım nasıl bir gerginlik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 odadan bişey alman gerekiyomuş gibi yapıp gir içeri sonra çıkarken kapıyı kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Günlük :X demin yağmur yağıyordu ve butun acık hava programlarımı ıptal ettım. şuan da güneş açtı eeh başlarım Antalya'sına da havasına da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar