vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Marveloth said: vaniLLe said: bla bla blablabla O komsuyu ne düversin varyaaa bratwurstla agzina agzina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Saeros said: okulda bilgisayar labında cityville falan oynuyorum ne iğrenç bi insanım. senden 1 saat önce aynı durumdaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vaniLLe said: bratwurstla agzina agzina... iyi fikir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 söylenmesi gereken şeyi önce düşünüyorum bunu dersem olay kapanır biter diyorum ama cevap verirken bu düşündüğüm yerine, içinde illa doğruluk payı olan bişey söylerken buluyorum kendimi kredi kartı iptal ettirirken seri yalan söylemiştim onda bile kaybolduğunu söylemek için kartı... bak burada bile cümleyi tamamlayamadım yalan olmasın diye günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 allam ne kötü bi gün saçım da saçmasapan kabardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 2011 senesine ameliyat ile başlayacağım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nasıl bir cenabetliktir bu ya herşey güzel gideken eve gelip 2 bira yorgunluk atıp ezel izlicekten bi geliyorum net yok neymiş ttnetten doping e geçmişim lan bildiğin kazıklandım bütün görüşmeler hep ttnet üzerinden di nerden çıktı bi anda doping : ( 2 yıl kucağındayım doping ilk defa dolandırıldım teşekkür ederi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hasta ettin beni odun kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 -benim param->benim param senin paran->bizim paramız =D +yok ya! hayır birşey hediye alınınca insan teşekkür eder. edit: millet manyak be http://haber.gazetevatan.com/bir-hic-ugruna-olduruldu/349239/7/Yasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Uzun zamandan sonra ilk defa canım yandı günlü. Baya hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 2 güne uçuşum var, direk patlamış new york ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sakın tk ile uçma, sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 zeplin kiraladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 haftasonu siki calismadan sonra rahatliha kavustum. kafam rahat sekilde software pattern calisayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Saeros said: allam ne kötü bi gün saçım da saçmasapan kabardı zaten hayatımda hiç saçım kabarmadı. period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 lan kar bitti firtina basladi nj belediye baskani bu arada abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 fak dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 uyumak istiyorum ama aynı zamanda da yarın ki sınava çalışmış olmak,soruları çözmüş olmak istiyorum...anlıyor musun beni günlük???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 açım yanıma para almamışım.. banka kartı vs de evde.. üstümde sadece dolar var :/ üzgünüm olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 "evden yanına sadece dolar alarak çıkan gençten bir daha haber alınamadı!" "en son okul kantini civarında görülen D.S. nin kantin civarında ağaçların arkasından elindeki dolarları sıkarak kantinden yemek alanları gözetlediğini bildiren görgü tanıkları çok korktuklarını, ancak sonra geçtiğini dile getirdiler" şok resimler için tıklayınız http://www.zoodotcom.com/media/blog/krang-ballmer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bildiğin açıkta kaldım lan.. selpak alıcam diye bozuk para falan saydım böle.. "oha 50kuruş! işte selpak!" diye seviniverdim.. karnım açkene ders de çalışamıyorum gidip burs başvurusunda bulunucam galiba. bu arada boğaziçine ziraat koymayan yönetime tepkiliyim.. bak o kart yanımdaymış : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 olm sen ziraat müho musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi yokmu para isticek birileri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bakayım.. herkes bana 1milyon verse byaa zengin olurum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şarkı sole ya en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar