Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Günlük berbere gidiyorum tikky boy olcam yine.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Her şeye rağmen kazançlı çıktım lan sanırım fsad Garipsedim ilk defa şans güzel yüzünü gösteriyor O_o
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Günlük,hayatta ki küçük süprizler bu aralar beni çok mutlu ediyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hastayım.. geberiyorum.. ha bi de yeni insanlarla tanışma ve istediklerimi temin etmelerini sağlama gibi görevlerim var ki hepsinde berbatım olm..
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bir donemi daha kapattik, onumuzdekiler icin may the force give me sabir. http://www.youtube.com/watch?v=i18nSZBgOfs
typer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Depresyondayım günlük. Eeeeeeeeeeeeaaahh deyip derslerden çıkasım geliyür.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 cisimi ediyom cisimi ediyom popom kuru kaliyo lan!?
zeper Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ""keşke yıldızlara erişebilsek ve nasıl parladıklarını görebilsek"" diye yazmıştım bir kere...öyle değilmiş.Yanına gittiğinizde sönüyorlar,parlamıyorlar bugün anladım günlük.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 uzaktan da gotuluyo parladigi, ynaina gidersen olursun zaten.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yıldız diye sezen aksu, tarkan falan diyorsunuz. hep ondan o fos çıkma olayı.
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 tabi arada çok ışık yılları var. sen gidene kadar sönmüş olabilir sen kalıntılarını görüyosun. görmeyi bilen gözler için yıldızlar yakınlarındadırlar
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu arada zeper kız mıydı ya. 3 madalyalı giriştik birden ayıp olmasın
zeper Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yakın ama uzak bir yıldız diyelim...:)...evet aramızda da çok ışık yılı olduğu kesin. fede said: tabi arada çok ışık yılları var. sen gidene kadar sönmüş olabilir sen kalıntılarını görüyosun. görmeyi bilen gözler için yıldızlar yakınlarındadırlar
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Noldu Dylan cevap mı yazmıyo sdfasd
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gümlük 2 gündür acaip mayışıyorum nedense. karga kahvaltı etmeden de yola çıkıcam zaten. höfff...
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bir mikrofonla oynamaktan daha eğlenceli birşey varsa o da iki mikrofonla oynamaktır
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 "lan hiçbişi anlamıyorum.. pis çinli" falan diye kızıyordum. adam koreliymiş. bak onu da geçtim, aklıma geldi.. ben bu uzakdoğu filmlerinin çoğunu ölesine izliyorum ha. adamların tipleri birbirne benziyor. isimleri de tırt! çeng, hüng, li, lai, lei, loi, jang, jeng, ji, jin, jung, yong, yeo, yeong, jiong, ji eun, ji ah... anladınız işte isimleri de birbirine benziyor. benim için tüm film yalan rüzgarı halini alıveriyor. -şimdi li, çeng'i jong ile mi aldatıyor? +yok abi li değil bu, yeo.. zaten yeo hep çeng ile birlikteydi. -jong'a ne oldu? +o lei ile birlikte -li kimle o zaman? +abi li öldü ya. ji eun öldürdü hani. camdan atmıştı -ah be.. vah vah başımız sağolsun +hiçbişi anlamadın filmden di mi? -hem sarmadı hem de dvd'de commentary gibi marking kısmı olması lazım. adamların kafalarında 1-2-3 gibi numaralar çıkmalı ya da dublajda isimleri kamil, hasan, michael, miranda falan olarak değiştirilmeli.. kim kimdi takip edemiyorum be! +abi kim jeong ile lai'nin çocuğu işte -dalga geçme lan!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 FAK! uçağı kaçırdım lan. hava alanında kahvaltı da kazık bişey.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gg. çok boktan bişi uçak kaçırmak. kolay gelsin. kendi şehrindeysen gene çok bişi değil de başka şehirde, dönüş uçağı filan kaçırdıysan kolay gelsin.
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gram okula gidesim yok ya. bi de 2 tane ard arda lab dersi pfff hazirlanmadim hicbirine zaten baskalarindan alcam bu seferlik. senior proce duruyor bide, design document hazirlanacak daha...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 6:45 uçağı için 6:00'da uyanılmaz tabi.
Öne çıkan mesajlar