Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neresini sıktınız ki?
Baştan çıkaran flört hareketler said:
Hoş bir erkekle el sıkışırken, gözlerinin içine bakın ve aynı zamanda elini hafifçe sıkın. Hiç beklemediği bir anda elinizle uyguladığınız bu basıncı, cinsel bir hareket olarak algılar

ya bi de bi ekşın eksikliği var be bugün.

tüm gün mal gibi oturup konuşma dinledim. gün dediğim hakikaten sabahın köründen itibaren hani..

bi ekşın bişi olsaydı bari
Mesaj tarihi:
karmakarşık bissürü iş? sürekli koşturmaca falan.. abimin birliğini aradım bugün ya da dün olayor marieye söyle sana kız ayarlasın evlen git yurt dışına falan dio ahaha yazık lan :D

Bi de patron olmak çok tatsız okby
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

neresini sıktınız ki?
Baştan çıkaran flört hareketler said:
Hoş bir erkekle el sıkışırken, gözlerinin içine bakın ve aynı zamanda elini hafifçe sıkın. Hiç beklemediği bir anda elinizle uyguladığınız bu basıncı, cinsel bir hareket olarak algılar

ya bi de bi ekşın eksikliği var be bugün.

tüm gün mal gibi oturup konuşma dinledim. gün dediğim hakikaten sabahın köründen itibaren hani..

bi ekşın bişi olsaydı bari

Ahahaha baştan çıkaran flört hareketi ahahahah.Çok iyi ya.

Adamın anlayacağı şeyde bir yanlışlık yok yani.Bilmeyen birine bunu yapmanızla bilen birine bunu yapmak arasında fark yok.Madem böyle o zaman şöyle :

Yanından geçerken beğendiğiniz kişinin poposunu sıkın.Yaptığınız bu ani hareket onda hafif korku ile cinsel istek uyandıracaktır.
Mesaj tarihi:
şeye benziyo lan donanım haberde kızla tanışma taktikleri diye bir konu vardı

"otobüste yanlız oturan müzik dinleyen bir kız mı gördünüz, hemen yanına oturun. ne dinlediğini sorun, sonra da msn isteyin başarı oranı %90"

ona benzemiş
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

şeye benziyo lan donanım haberde kızla tanışma taktikleri diye bir konu vardı

"otobüste yanlız oturan müzik dinleyen bir kız mı gördünüz, hemen yanına oturun. ne dinlediğini sorun, sonra da msn isteyin başarı oranı %90"

ona benzemiş

ehiheihei
Mesaj tarihi:
Gunlukcummmm
2gunluk kalamis yat mode ON durumundan sonra ev gibisi yok yahu.
Evdeyim mutluyum avrupa yakasinda ki paticik ahalisi kacabilir. Avrupadayim artik asddaf:)
Mesaj tarihi:
Dün 2saat hiç durmadan haymana beygiri gibi top oyandım,bütün birikmiş stressimi ve enerjimi tükettim,evime gelip sıcak bir duştan sonra uyudum ve işe geldim çok da pozitifim bugün allah bozmasın.

Bayağı rahatladım yorgun da değilim yani.
Mesaj tarihi:
Humm çalışan kızla plan yabmak niye bu kadar zor oluyor nan? Kızlar çalışmasın ya da hepsi memur olsun aniden süprüz iş telefonları gelmesin bu haftasonu toplantı var falan die ya da en güzeli hepsi mutfakta çalışsın sadece evlerinin hanımı olsunlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...