senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 cok bosladim yine lan islerimi. todo list 2.sayfayi da bitirmek uzere :/
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 biri gelcek allahin sopasi misali bi vurcak, kendime gelcem. adam olcam. onu bekliyorum. cok beklerim. nese yarin olurum belki D:
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Ulan akşam çok karıştırdım içkileri midem hala berbat.. Şampanya,şarap,rakı...Kusucam resmen.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 heala daha midem yanıyo laen
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 neresini sıktınız ki? Baştan çıkaran flört hareketler said: Hoş bir erkekle el sıkışırken, gözlerinin içine bakın ve aynı zamanda elini hafifçe sıkın. Hiç beklemediği bir anda elinizle uyguladığınız bu basıncı, cinsel bir hareket olarak algılar ya bi de bi ekşın eksikliği var be bugün. tüm gün mal gibi oturup konuşma dinledim. gün dediğim hakikaten sabahın köründen itibaren hani.. bi ekşın bişi olsaydı bari
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ani cikislar sergileyebilirdin, FIRE IN THE HOLE! diye bagirip panik yaratabilirdin. heycan yoksa sen yaratcan sdf
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 karmakarşık bissürü iş? sürekli koşturmaca falan.. abimin birliğini aradım bugün ya da dün olayor marieye söyle sana kız ayarlasın evlen git yurt dışına falan dio ahaha yazık lan :D Bi de patron olmak çok tatsız okby
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dasaaa said: neresini sıktınız ki? Baştan çıkaran flört hareketler said: Hoş bir erkekle el sıkışırken, gözlerinin içine bakın ve aynı zamanda elini hafifçe sıkın. Hiç beklemediği bir anda elinizle uyguladığınız bu basıncı, cinsel bir hareket olarak algılar ya bi de bi ekşın eksikliği var be bugün. tüm gün mal gibi oturup konuşma dinledim. gün dediğim hakikaten sabahın köründen itibaren hani.. bi ekşın bişi olsaydı bari Ahahaha baştan çıkaran flört hareketi ahahahah.Çok iyi ya. Adamın anlayacağı şeyde bir yanlışlık yok yani.Bilmeyen birine bunu yapmanızla bilen birine bunu yapmak arasında fark yok.Madem böyle o zaman şöyle : Yanından geçerken beğendiğiniz kişinin poposunu sıkın.Yaptığınız bu ani hareket onda hafif korku ile cinsel istek uyandıracaktır.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 şeye benziyo lan donanım haberde kızla tanışma taktikleri diye bir konu vardı "otobüste yanlız oturan müzik dinleyen bir kız mı gördünüz, hemen yanına oturun. ne dinlediğini sorun, sonra da msn isteyin başarı oranı %90" ona benzemiş
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Ardeth said: şeye benziyo lan donanım haberde kızla tanışma taktikleri diye bir konu vardı "otobüste yanlız oturan müzik dinleyen bir kız mı gördünüz, hemen yanına oturun. ne dinlediğini sorun, sonra da msn isteyin başarı oranı %90" ona benzemiş ehiheihei
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 dün akşam yine bi içtim bi içtim
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Gunlukcummmm 2gunluk kalamis yat mode ON durumundan sonra ev gibisi yok yahu. Evdeyim mutluyum avrupa yakasinda ki paticik ahalisi kacabilir. Avrupadayim artik asddaf:)
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Dün 2saat hiç durmadan haymana beygiri gibi top oyandım,bütün birikmiş stressimi ve enerjimi tükettim,evime gelip sıcak bir duştan sonra uyudum ve işe geldim çok da pozitifim bugün allah bozmasın. Bayağı rahatladım yorgun da değilim yani.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Humm çalışan kızla plan yabmak niye bu kadar zor oluyor nan? Kızlar çalışmasın ya da hepsi memur olsun aniden süprüz iş telefonları gelmesin bu haftasonu toplantı var falan die ya da en güzeli hepsi mutfakta çalışsın sadece evlerinin hanımı olsunlar.
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 miidem arıyo günlük=( muzlu süt vs reiki =P
Öne çıkan mesajlar