Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 günnük sanırım fast regenerationum var benim, elimdeki onlarca kesiğin 2 günde iz bile bırakmadan kaybolup cildimin bebek poposu kıvamında yumuşacık olmasını açıklıyor bu, 15 yıldır hiç hasta olmamamı da açıklıyor evet. http://www.realsuperpowers.com/ dan araştırıyorum. bide wolverine in bütün sayılarını okumam ve heroes u baştan izlemem lazım şimdi. 2783'te görüşürüz günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Merhaba tekrar gunluk. Birazdan uyuyacagim. Ama sinir oluyorum benim dusuncelerimi onemsemeyen insanlara. Optum by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 therion konseri çok iyi değilmiş. iyi olmuş gitmediğim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 günlük, Bugün ahl apronunda hava durumu cok guzeldi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu kadar düzenli ve dikkatli başladığım bi süreci nasıl elime yüzüme bulaştırmaya başladığımı anlamış değilim. var bi sıkıntılar ama hayırlısı. 2 okulun deadlineını ve maalesef 3 farklı bursun deadlineını kaçırdım şu ana kadar ya şaka gibi. neremle okuyosam deadlineları. umarım devamı gelmez, yoksa iyice laçka bi bünyeye sahip olucam. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dylanN said: Merhaba tekrar gunluk. Birazdan uyuyacagim. Ama sinir oluyorum benim dusuncelerimi onemsemeyen insanlara. Optum by Ahahaha.İroni midir nedir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ah günlük. irlanda'da olaydım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Günlük naber ya ? yine evde ses cümbüşü vardı sabah sabah zaten sıkıntılıyım birde üstüne gelince hiç hoş bir sabah olmadı . Kafam çok karışık günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 günlük, güne sıcacık kestanelerle başlamak süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Akhlaur said: dylanN said: Merhaba tekrar gunluk. Birazdan uyuyacagim. Ama sinir oluyorum benim dusuncelerimi onemsemeyen insanlara. Optum by Ahahaha.İroni midir nedir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dylanN said: Günlük kızlarla evde toplanıyoruz . Birazdan ekip tamamlanır.Dün Veronıka ile yaptığımız alışverişin sonuçları bu akşam işe yariyacak.Bildiğin iç çamaşırı partisi var. Rakı içince sıcak oluyor. sçskibgünlük. B)- aaa nası kaçırmışım bunu? en sevdiğiim :D beyaz şahinler donumu alıp geleydim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 la havle vela corvette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dylan neden öyle diyosun düşüncelerini önemsiyorum. iç çamaşırı partisi çok önemli bi düşünce bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aslında rakı içince daha bile sıcak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mr_Hand said: dylan neden öyle diyosun düşüncelerini önemsiyorum. iç çamaşırı partisi çok önemli bi düşünce bence. vazgeçtim. evet bence de çok önemli. düşüncelerimi önemseyip ,önemli ve özenli bir şekilde .düşüncelerimi önemsediğini dile getirdiğin için çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sanırım kfc ile olan ilişkimi bitiricem günlük, sultanahmetten köfte dürüm aldım az önce... biberler az acıydı çokgzeldi. http://sultanahmetkofteci.com.tr/Yonetici/dosyalar/or47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abv norak. şu soğuk havada beni götütütütürüceksin şimdi köfteciye, o olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 dur lan köfte yapayım akşam yemeğinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 canım çekti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 günlük birşeyleri örnek olarak göstermek ve karşı tarafın anlamasını beklemek ne kadar zormuş ya. normalin üstünde zorluyorum sabırlarımı ama karşı tarafta şansını fazla zorluyor hadi hayırlısı ne zaman patlarım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sakin olmak lazım, kontrolü kaybetmemek. Mantık diyorum mantık.. a şıkkı mantık. son kararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Günlük bence newton o elmayı yemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar