Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 neyse ki bütün hocalar tanıyo beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Abi çok azı hariç hiç fark etmiyor ya.. Adamların seni görmesi lazım tanıması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 iğrenç bir hafta sonu başlıyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Muhtesem bir haftasonu bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 lelelel hava çok manyak :P eğitimdeyim. akşam naapsak :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yok. 3 taraf adam değil. 4.yü ben istemiyorum.5. yaratmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 wastyrx said: Holy said: yok, make-up sınavları genelde daha kolay oluyormuş adamın. tecrübeli arkadaşlardan hemen bilgi aldım. hatta çalışırken çözdüğümüz geçmiş 2 senenin sorularını bile sorabilirmiş. Böyle bir durumdan resmen win-win olarak çıkacağım sanırım. süfermiş lam, bizim hocalar olsaydı 'sen kimsin? zamanında gelseydin.. sen kimdin?' şeklinde cevaplarlardı ahahaöpülesi bir hoca da,sınavda da seni öpmez umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 çok soğuk. çok ama ya. bari kar tutsa da yuvarlansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 soğuk,çok soğuk,daha da soğuk olacak bugece.laylaylay bu geceeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Günlük kızlarla evde toplanıyoruz . Birazdan ekip tamamlanır.Dün Veronıka ile yaptığımız alışverişin sonuçları bu akşam işe yariyacak.Bildiğin iç çamaşırı partisi var. Rakı içince sıcak oluyor. sçskibgünlük. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oha lan günlük. biz anca dışarı çıkıp sarhoş oluyoz. dilan arkadaşım olsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Alıyoruz biletini kızlar çok sevdi seni. Resimlerini öpüyorlar. Kalk hemen havaalanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 havaalanına yürümeye başladım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Estel tecavüz vakası olabilir. Senin topiğini de ben açmış olmak istemem sfsa Koru kendini geldiğinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ben geleyim mi. iyi gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 eti sizin kemiği benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Arz talep meselesi. Fotoğrafını göstermem lazım.Fede diye tezahürata başlarlarsa senin de biletini alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 kendileri kaybederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 fedenin karaya vurmuş fotoğrafına direnecek kız tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 FEDE fede fede sesleri duyar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 utopia said: çok soğuk. çok ama ya. bari kar tutsa da yuvarlansak. tek sorumlusu sen ve senin duaların sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 dylanN said: Günlük kızlarla evde toplanıyoruz . Birazdan ekip tamamlanır.Dün Veronıka ile yaptığımız alışverişin sonuçları bu akşam işe yariyacak.Bildiğin iç çamaşırı partisi var. Rakı içince sıcak oluyor. sçskibgünlük. B)- pics or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ardeth said: utopia said: çok soğuk. çok ama ya. bari kar tutsa da yuvarlansak. tek sorumlusu sen ve senin duaların sdf kar tutarsa soğuk umrumda olmaz. henüz en koruyucu montumu dolaptan çıkarmadım, koyar mı bana bu soğuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o değil de çalışabildiniz mi? tatil sebebiyle pzt'ye kadar tedirgin ve aşırı kaygılı durumda beklemek.. berbat lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 günlük kızları yolladım. of beynim şişti. öptmm by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar