aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kosebaslarini gene yahudiler kesmis, happy hanukah.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yarın son vize. 2 hafta boşluk sonra lab sınavları. sonra 1 hafta boşluk. sonra finaller. sonra 1 hafta boşluk sonra kayıt. sonra annesinin genital organı. bizde insanız. lab geek terimi nereden geliyo anlıyorum şimdi. saatlerde o labratuvarda o göt çürüyecek laborant olmak için. o boyun tutulacak o kambur çıkacak. yoksa mutlu olmuyolar
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kendimi öldürme çabaları vol. 353624'de de başarısız oldum. Okby
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 2 saate bitiyor mesaim çok pis uykum var
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 günlük, çok pis fırça yiyorum. acil bi 3. lazım yoksa olmıycak. threesome değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 patinin turuncu rengi, albüme girince zörtleyen gay potansiyeli ile ev dışından girmenin bildiğin rezillik haline gelmesi..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Günnük. Sunum 10 numaraydı koydum çocuğu, herkes yaptığım işi ve sunumu beğendi :D mutlu oldum lan.
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Masada Rakı arkada icenden de Levent Yüksel-Aşk mümükün müdür hala çalıyor o zaman vur kadehin dibine :)
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bugün dolmuşta bişiyi farkettim daha doğrusu ilk defa umursayıp baktım herkeste böle mi len die. Bu kadınlara nie dolmuşta sıcak basmıyor lan? Ben öldüm sıcaktan oldukça durgun olmama rağmen, hatunlar sarınıyor montlarına paltolarına O_o
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 termostatta sorun var.. utopia said: şu hava artık soğusa ya, kışı beklemekten ömrüm çürüdü. GERGE said: Ağzından yel alsın. Biz erkeklerin kızlar built-in soğuk havada üşümeme feati yok :) ya da kapalı mekanlarda enerji depoluyorlar. ısınıyorlar iyice. sonra dışarı çıkınca cepten yiyorlar. o da olabilir.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bella said: 1 haftadır uçağı kaçırmamla başlayan süreçte herşey ters gidiyordu ama düzeliyro gibi.yarın mamma mia'ya gidicem. çok heyecanlıyım! bok düzeliyor. londrada hapis kaldım 2 gündür deli gibi kar var.şimdi geldim daha eve. hey allahım biri büyü yapıyor herhalde bana.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 utopia said: şu hava artık soğusa ya, kışı beklemekten ömrüm çürüdü. Ahaha resmen kışlık kıyafetleri almış ama daha giyememiş bi havan var.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yok be ya, şapka eldiven bere takmak istiyorum sadece =(
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 büyük sözler vermemeli imiş insan, tutamayacağına bildiği halde. daha da kötüsü, büyük sözlere inanmamalıymış karşısındaki. tutulmayacağını bildiği halde.. "bir gün yolda yürüyordum. bir şarkı duydum, kalbim acıdı. okadar..
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 diğer yarım kalan şeyler gibi oda öyle kalsın. hem daha kapanmadı..
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 wastyrx said: Bugün dolmuşta bişiyi farkettim daha doğrusu ilk defa umursayıp baktım herkeste böle mi len die. Bu kadınlara nie dolmuşta sıcak basmıyor lan? Ben öldüm sıcaktan oldukça durgun olmama rağmen, hatunlar sarınıyor montlarına paltolarına O_oonlarda soğukta üşümüyor doğarken içten yanmalı doğmuşlar sıcakta da klima gibi ters orantı oluyor sadddassad
napae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 4 gündür hastayım diye evden çıkmamaktan dolayı daha da hasta hissediyorum. Başım dönüyo, midem bulanıyo havasızlıktan. Balkona çıkıp hava almak yetmiyo, dışarı çıkmam lazım. sdfg
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 birazdan avrupa yakasına acenta teftişine gidicem lanet gelsin ya...
irin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kazara alman tipi turşu almak: mutsuzluk almanların turşu anlayışı: zevksizlik
Öne çıkan mesajlar