LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Saeros said: ya diğer kavalın şişseydi? düşünmek bile istemiyorum ürkütücü geldi bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ya herkese 4-5 sayfa çeviri verirken bana 12 sayfayı dayamış olmalarına mı yanayım ödev diye almadığım ders üzerine gelecek on yılın yükselen trendlerini anlatan sevgili makalemin değerlendirmesini yazmak için saatlerdir oturup araştırıyor olmama mı yanayım. neyse zaten şemsiye meselesi. şöyle birileri beni sinirlendirse de sevda demirel tokadı geçirsem bir tane ne rahatlarım var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cok iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 DEĞİLİM ÇOK UYKUM VAR DAHA DERSE GİTÇEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Çok ağır grip oldum. Ateşim var, beynim kulaklarımdan akıcakmış gibi hissediyorum. Bacaklarım falan tutmuyo resmen. 1de doktora gidicem. Çarşamba'ya yetiştirmem gereken 5 sayfalık ödevim var, napıcam bilmiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 evleniyormuşmuşummu? İM DAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bugün çok sıkıcı ve aptal bir gün ama niyeyse neşe içindeyim aşığım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hala aynı kız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Sevgili gunluk; Sabahin korunde arabamin ustunde parcalanmis bir sekilde duran karga ile karsilastim. O soku atlattiktan sonra bi arkadasin tavsiyesi ile gittigin berberden ise apaci saci ile ayrildim. Sac kestirmek benim icin cok zor bir husus bir de apaci olunca ustune cok kotu oldu :(. Ilk dersi feda ederek hemen eve yoneldim once kafama surdugu garip waxi arindirmak icin 15 dk ugrastim sonrasinda aldim elime tarak makas makine ne varsa giristim kafaya. Yansimami gordugum yerlerde gozlerimi dolduran bir sacim var su an. Bu kadar kotu degilim lan aslinda derste cok baydim, patiye yazayim dedim yazdikca yaziyorum skintidan. Rahatladigim falanda yok. Buraya yazip oh rahatladim diyen insanlardan suphe ediyorum, ve hawkingin kendi kendine dusunurken mekanik sesiyle mi dusundugunu merak ediyorum. Tsk. Kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 whitney houston coverları yasaklanmalı. sigaradan daha tehlikeli bak. burada whitney houston şarkısı söylemek yasaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 f..k yu veyılll f..k yu dorfinnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Faranjit olmuşum. Ateşim çıkıyo ilaç alıyorum düşüyo, ilacın etkisi geçer geçmez yine çıkıyo lan. Çok sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kendini döv, geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Adliyeye her gittiğimde kaybolma tehlikesi geçiriyorum. Sonra geçiyor ama. Baydım lan artık ders çalış oraya koştur, biraz daha ders çalış, buraya koştur.. Daha çalışma ihtiyacı duyuyorum kuruntudan ama canım hiiç mi hiç istemiyor. Bir de wtb 10 dönüm arazi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bi sürü antivirüs giveaway varmış 15kasım'a kadar! AYAKTA UYUMUŞUZ HEPİMİZ EY PATİCİK AHALİSİ! yine alacaktık beleşe.. tüh ya.. bu arada yukarıdaki gazete yorumu yapan adam tavrım gözden kaçmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://www.gymidiots.com/wp-content/uploads/2010/05/son-i-am-disappoint.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 faytkılap istiyorum. umarsızca dalmak istiyorum birine. ama bir o kadar da tembelim. üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok soğuk. çok mutsuzum bu sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 wastyrx said: onları geçip difften kalırsan git bilekleri kes abi O_o dif 65 puan garanti + hocanın diğer yazdıklarıma vereceği puanlar şeklinde sonuçlanacak. Yarın mukavemet, GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 250sf çıktı kayıp! içindeki özetler kayıp! sıçtık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 günlük, kahvaltıda kestane süper oluyormuş sıcak sıcak, yarında yapayım, 2 kilo var nasılsa 1 hafta gider! http://www.gulselim.com/wp-content/uploads/2009/02/kestane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 disarsi -7 derece ve..... annem bana quest verdi alisverise git diye. nefret ediyorum. niye arabam yok =( nese minik kusum gelcek + aksam ders calisip wow oynamayi haketmem lazim. =D güzel bi felsefe, takdir ettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dışarısı +20 derece perşembe günü sunumum var, o da antalyada. akşam eve dönünce konsere mi gitsem yoksa kıçımı kırıp otursam da konsere daha sonra mı gitsem karar veremedim. bu aralar çok dolaştım ben ya. biraz evde oturmak iyi olaiblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 vaniLLe said: disarsi -7 derece ve..... annem bana quest verdi alisverise git diye. nefret ediyorum. niye arabam yok =( nese minik kusum gelcek + aksam ders calisip wow oynamayi haketmem lazim. =D güzel bi felsefe, takdir ettim kendimi. sen wow mu oynuyosun hahauua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Boğazımın içini bıçakla falan kazımak istiyorum. Su içerken bile canım yanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar