nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 xunn ve onun küçük oyun arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Arkadaşım yok ki benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cerebralis said: off döndüm yine=(( o ne yorgunluktur ya.en çılgın sosyal aktivitenin markete gitmek olduğu bi yerde yaşayınca böyle tatil fırsatlarında insan m.kunu çıkarıyomuş şeherde onu anladım.. yalnız tatilden bana kalansa bi kız tarafından resmen tecavüze uğrayayazmam oldu son anda kaçtım elinden:S bu travmayı ne zaman atlatırım aceba:( =)Ayrıntı versene örtmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 xunn said: cerebralis said: off döndüm yine=(( o ne yorgunluktur ya.en çılgın sosyal aktivitenin markete gitmek olduğu bi yerde yaşayınca böyle tatil fırsatlarında insan m.kunu çıkarıyomuş şeherde onu anladım.. yalnız tatilden bana kalansa bi kız tarafından resmen tecavüze uğrayayazmam oldu son anda kaçtım elinden:S bu travmayı ne zaman atlatırım aceba:( =) ahaahah tipi de benzio bana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 xunn said: Arkadaşım yok ki benim. Hayal gücüne nankörlük ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kim > Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nomsaR said: xunn said: Arkadaşım yok ki benim. Hayal gücüne nankörlük ediyorsun. Oh, you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Günlük Tel Aviv, kapı kapanış saatleri aynı olan Kopenhag ve İzmir, ardından TK 1 New York, hemen arkasından hacıların dolu olduğu ve sağdan soldan ekstra bagaj yapan, balansı benim için o yorgunlukta diferansiyel denklem niteliğinde olan Cidde, sonra kiralık uçak olan Saga Airlines'ın balansını sistemlerden alınmadığı için manuel çizim ardından da 2 devir uçağı. Ve hala dışarı çıkayım ya modunda olan ben, yorgunlukta ölmeme rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 xunn said: nomsaR said: xunn said: Arkadaşım yok ki benim. Hayal gücüne nankörlük ediyorsun. Oh, you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 So? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 eeh beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lan aradığım yönetmeliklerin yarısını alamıyorum! okulun anlaşması yok diye! e sokayım... nette de yok. arıyorum ama bulamıyorum da. du bakalm. olmadı yüzsüzce açıp isteyeceğim artık. henüz hiçbi şey yememiş olmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Uçak biletini 3 gün gecikmeli aldım diye 200 tl farketti lan günlük olsun ama aldım, gerçi yılbaşını havada geçirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 jedi path kitabı aldım günlük, 60$ girdimi ki acaba boş yere? neyse hiç yoktan THE SEVEN FORMS OF LIGHTSABER COMBAT öğrenirim, form başına 10$ gelmiyor hem. her türlü, tapınağa gidip öğrenmekten ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bu da mı gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lan günlük, şu keptın da peşini bırakmadı haa sana yazıyor mudur nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Abi iş güç arasında böle turist gibi okula gitmek çok garip oluyor sdfg Kimseyi falan tanımıyorum böle hocaya gidiorum kimisi, sen kimdin ben seni hatırlıyorum falan dio. eeöö hocam sizin öğrencinizim falan oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 c_a_p_t_a_i_n said: Bu da mı gol değil? benimki gol ama ofsayt, o daha beter bence sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 günlük pazara koreografi pazartesiden itibaren 8 günde 9 vize beni bekliyor ama ben ne yapıyorum oturuyorum saf saf ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hatunla kapıştım. sinirimi forumu trolleyerek alıyorum. affınıza sığ... yok lan sığınmıyorum anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Şinci Yarın 11 servisiyle okula gidicem 12-1 arası anca dolana dolana gidiceğimiz için orda olsak, kız arkadaşla ilgilensem yarım saat 1'de derse başlasam 5e kadar mikro profesörü olurum Sorun şu ki 9'da kalkıp yine kız arkadaşla kahvaltı yapıcaz. :( saat 2.30 anca uyurum 3'e kadar amaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 uykum duzene girdi gibi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Zzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Abim askere gideyor günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar