Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cerebralis said:

off döndüm yine=((
o ne yorgunluktur ya.en çılgın sosyal aktivitenin markete gitmek olduğu bi yerde yaşayınca böyle tatil fırsatlarında insan m.kunu çıkarıyomuş şeherde onu anladım..
yalnız tatilden bana kalansa bi kız tarafından resmen tecavüze uğrayayazmam oldu son anda kaçtım elinden:S

bu travmayı ne zaman atlatırım aceba:(
=)
Ayrıntı versene örtmenim
Mesaj tarihi:
xunn said:

cerebralis said:

off döndüm yine=((
o ne yorgunluktur ya.en çılgın sosyal aktivitenin markete gitmek olduğu bi yerde yaşayınca böyle tatil fırsatlarında insan m.kunu çıkarıyomuş şeherde onu anladım..
yalnız tatilden bana kalansa bi kız tarafından resmen tecavüze uğrayayazmam oldu son anda kaçtım elinden:S

bu travmayı ne zaman atlatırım aceba:(
=)

ahaahah tipi de benzio bana=)
Mesaj tarihi:
Günlük Tel Aviv, kapı kapanış saatleri aynı olan Kopenhag ve İzmir, ardından TK 1 New York, hemen arkasından hacıların dolu olduğu ve sağdan soldan ekstra bagaj yapan, balansı benim için o yorgunlukta diferansiyel denklem niteliğinde olan Cidde, sonra kiralık uçak olan Saga Airlines'ın balansını sistemlerden alınmadığı için manuel çizim ardından da 2 devir uçağı.

Ve hala dışarı çıkayım ya modunda olan ben, yorgunlukta ölmeme rağmen.
Mesaj tarihi:
lan aradığım yönetmeliklerin yarısını alamıyorum!

okulun anlaşması yok diye!

e sokayım...
nette de yok. arıyorum ama bulamıyorum da.

du bakalm. olmadı yüzsüzce açıp isteyeceğim artık.

henüz hiçbi şey yememiş olmam..
Mesaj tarihi:
jedi path kitabı aldım günlük, 60$ girdimi ki acaba boş yere? neyse hiç yoktan THE SEVEN FORMS OF LIGHTSABER COMBAT öğrenirim, form başına 10$ gelmiyor hem. her türlü, tapınağa gidip öğrenmekten ucuza gelir.
Mesaj tarihi:
Abi iş güç arasında böle turist gibi okula gitmek çok garip oluyor sdfg Kimseyi falan tanımıyorum böle hocaya gidiorum kimisi, sen kimdin ben seni hatırlıyorum falan dio. eeöö hocam sizin öğrencinizim falan oluyorum..
Mesaj tarihi:
Şinci

Yarın 11 servisiyle okula gidicem 12-1 arası anca dolana dolana gidiceğimiz için orda olsak, kız arkadaşla ilgilensem yarım saat 1'de derse başlasam 5e kadar mikro profesörü olurum

Sorun şu ki 9'da kalkıp yine kız arkadaşla kahvaltı yapıcaz. :(

saat 2.30 anca uyurum 3'e kadar amaaan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...