Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi gavurellerde tee yeni zelanda'dan alakasız bi odaya kayıt oldum.. VP "neden bilmem ne sitemize de üye olmadın?" içerikli, otomatik olamyan bi mail atmış. korkuyorum..

hemen oldum üye ama. etkili yöntemmiş.
Mesaj tarihi:
her zamanki gibi sabah (daha doğrusu saatlerce manda gibi yatan kardeş yüzünden öğlen) koşuya çıktım. dün kardeşimi de almıştım yanıma, bugün babam da gaza geldi asdfasdf. 1 km anca dayanıyolar ehe =) canım.
Mesaj tarihi:
Bayramda bebeler için çikolata falan alayım dedim kilosu 20 lira olmuş günlük pahalı geldi afsad Aldım bol bol ama yılda 2-3 kere dağıtıos nasılsa çok çok veririm gelenlere. Enem sefindirik oldum :D
Mesaj tarihi:
Eskiden biraz geç kalınca içeri giremezdik kalabalıktan şimdi yarısını anca doldurabildik caminin günlük. Millet hep tatile gitti dicem ama içimde öyle olmadığı duygusu var. Bir de yediğim bişi dokundu herhalde karnım ağrıyor :/
Mesaj tarihi:
napae said:

Büü. Çok mutsuzum ya. Taksim'e çağrılıyorum ama başka bi arkadaşıma söz verdiğim için DISCORIUM'a gidicem. İğrenç. Çok varoş bi yer orası ya, sinirim bozuldu. Gitmezsem kız bi daha yüzüme bakmayabilir sdfg. 11 bıçıkta evden çıkıcam. Uyusam mı biraz napsam :/

Tahmin ettiğimin çok üstünde bi geceydi. İnanılmaz eğlendim hahah.
Mesaj tarihi:
günaydın demek istiyorom. 9.30 da da ne bayram ziyaretidir arkadaşım ya :D hayır gelen bana olsa üzülmücem aynı filmlerde ki gibi oldu geldiler,zili çaldılar,uyandırdılar ve özür dileyip gittiler...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...