dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sıkıştım kaldım elin ecnebilerinin arasında. off be şu hafta bi bitsin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yoruldum uykusuzum ve çalışıyorum en azından çalışmaya çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hala dişim ağrıyo sıcak bişeyler yiyip içtiğimde. bayram tatili ayağına doktor da ekti zaten, deli oldum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi gavurellerde tee yeni zelanda'dan alakasız bi odaya kayıt oldum.. VP "neden bilmem ne sitemize de üye olmadın?" içerikli, otomatik olamyan bi mail atmış. korkuyorum.. hemen oldum üye ama. etkili yöntemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 her zamanki gibi sabah (daha doğrusu saatlerce manda gibi yatan kardeş yüzünden öğlen) koşuya çıktım. dün kardeşimi de almıştım yanıma, bugün babam da gaza geldi asdfasdf. 1 km anca dayanıyolar ehe =) canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bayramda bebeler için çikolata falan alayım dedim kilosu 20 lira olmuş günlük pahalı geldi afsad Aldım bol bol ama yılda 2-3 kere dağıtıos nasılsa çok çok veririm gelenlere. Enem sefindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 off 3'te uyandım ve hava kapalıydı hatta şimdi de hava karardı zaten 10 saatimi otobüste geçiricem çok emo kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Beğenememekteyim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 günlük özel sağlık sigortacıma aşık oldum napcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ona küçük poliçeler hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 uaheuaheuheuhaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 stimpak said: ona küçük poliçeler hazırlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ne güzel kilo vermiştim, şimdi bayram boyunca anne yemeğine maruz kalarak chubbyness'a +5 falan ekleyeceğim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bi süt içeyim dedim.. ağzını açık bırakmışım :( muhteşem bi buzdolabı kokusu sinmiş.. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 of belim --__-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 üşüdüm ve çok hastayım. sıcak duş + aferin + zencefilli bal + kazak + içlik + kalın eşofman + 2 kat yorgan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gerçekten deprem olmuş ya bana mı öle geldi die düşünmeye başlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oha lan anayolda giderken lastik patladı ama neyse ki caflamadı yavaş yavaş indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hesapladım 1 yıl boyunca kıçımı kırıp oturabilirsem,venezuelaya gidebiliyorum.allahım bana güç ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 wastyrx said: şekerle hatun kişi nasıl kandırılır adlı oyunumuza hoşgeldin günlük jejejejjexDxDxDxD WIN! afsgahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 del toro + eick hulk'u dizi yapacaklarmış.. hmm.. niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Eskiden biraz geç kalınca içeri giremezdik kalabalıktan şimdi yarısını anca doldurabildik caminin günlük. Millet hep tatile gitti dicem ama içimde öyle olmadığı duygusu var. Bir de yediğim bişi dokundu herhalde karnım ağrıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 napae said: Büü. Çok mutsuzum ya. Taksim'e çağrılıyorum ama başka bi arkadaşıma söz verdiğim için DISCORIUM'a gidicem. İğrenç. Çok varoş bi yer orası ya, sinirim bozuldu. Gitmezsem kız bi daha yüzüme bakmayabilir sdfg. 11 bıçıkta evden çıkıcam. Uyusam mı biraz napsam :/ Tahmin ettiğimin çok üstünde bi geceydi. İnanılmaz eğlendim hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 günaydın demek istiyorom. 9.30 da da ne bayram ziyaretidir arkadaşım ya :D hayır gelen bana olsa üzülmücem aynı filmlerde ki gibi oldu geldiler,zili çaldılar,uyandırdılar ve özür dileyip gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar