nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 günlük, yok böyle bir saçmalık. harbiden mallık diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 iğrenç lanet vs bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 irin said: uyku tutmuyor gözümün önünden gitmiyorlar hepinizi istiyorum ulen,hepinizi!! ahaha cok tatlilar hakkaten. online alisverise bi basladin mi duramiyosun. bi ara ben de cildiriyodum. azcik uyuyup sonra tam gaz derse devam... perfeksiyonizmin bokunu cikariyorum mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 iş iş iş sıkıldım çok sıkıldım ama olsun gene de sıkıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sarışın seçemiyom Güzelsin geçemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 uyumıcaktım yine uyudum ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Llama said: Sarışın seçemiyom Güzelsin geçemiyom geçeyim mi tek jetonla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 becere bilcen dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ömrümden 15 ay çaldınız hala işimi yokuşa sürüyorsunuz lanet insanlar! MAİL ATMIŞIM ARKADAŞIM YAZDIRA TIKLA ALIVER ÇIKTISINI YA?!? çok mu zor çıktısını alıver ya!.. Hem mail at diyorlar hem de bu olmaz diyip Upsle istemek ne abi? Niye bu kadar edepsizsiniz a soliterci lanet insanlar? Bu seferde yolladığınız kağıtlar fazla beyaz derseniz gırklağınızı sıkarım bak.. Valla bak. Yeter lan.. Tamam sakinim ben ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 welcome to life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 anlayamıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 günlük bisikletimin kadrosu yamuldu, gitarımın fretleri eridi, ikisi de kullanılabilir ama kullanıldığında inanılmaz sinir bozan bi durumdalar. Gitarımı tamir ettirmek için ikiçeşmelikte bi gitar ustasına, bisikletimi de bornovada biskletçiye götürmem lazım ki bisiklet sanırsam tamir olamayacak, kadrosu değişecek. Kadrosu değişmesi işime gelir ama o da ayrı bi zahmet. Napıcağımı şaşırdım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 said: 200 Euros to non members 100 Euros to members üyelik 150 euro! afferin iyi düşünmüşsünüz! hocadan isteyeceğim, belki bulur.. :( yoksa bu da girecek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bütün patiyi devirdim mi acaba bu gece onun için bekliyorum sızıcam birazdan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yat uyu bacim, o is zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 çok heyecanlandım kız olduğumu nerden anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yaş o iş yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 akila ile ben hiç uyumuyoruz neredeyse. zebehe kadar dens di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tüühh kimseden ses çıkmayınca bayrak bende sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lelelelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 o bayrak sabahcilar uyanana kadar bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kanald de mafya hikayesi filmi var, find me guilty adıyla çok eskiden izlemiştim. vin diesel o kadar komik gelmemişti eskiden ama şimdi riddick, babylon a.d. falan gibi filmlerden sonra çok komik göründü gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sanki zamanla adı değişmiş gibi yazmışım da, bildiğin bizim tırt "film isimlerini türkçeleştirme kurumu"nun başarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Çok üzgünüm be sözlük.keşke Atam yaşasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar