Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 6. kez scott pilgrim izlemek üzereyim galiba, yeter artık charlie's angels full throttle izliyim bari bi de haftaya bu saatlerde evimde olucam mm hatta haftaya çarşamba sabahı filan da evimde olabilirim ama "haftaya bugün/bu saat" olayını yapmak istedim gene de yalnız bir sürü proje falan var bayramdan sonraya, nolucak bakalım onlar ya hep de bunu söylemek istemişimdir mesela proje filan ohh rahatladım valla iyi ki varsın sevgili günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 printerin it gibi ses yapması.. sessiz basın olm. sessiz modu bile sessli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 -Sınav tarihlerini siz belirlersiniz istediğiniz gibi. -OoOOo süper. ... -Ya bayramda memnekete döncez erken yapsak. -Ben çalışıyorum izin alamam. -hede -... Ulan 5 sınavı olmak için 2 hafta süremiz vardı 4ünü 8-9 kasıma soktular. ALES ve diploma notu geri zekalıları elemek için çözüm değilmiş. Yarın sabah 2 sınavım var ben hala ödev yapıyorum, sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 8de ve 2de sınavlarım var sonra bide gitar dersim var ama uyumak istemiyorum aslında istiyorum ama istemiyorum garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 insanoğlu denen "şey"den umudum kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 L is for LOVE, baby O is for ONLY you that I do V is for loving VIRTUALLY everything that you are E is for loving almost EVERYTHING that you do R is for RAPE me M is for MURDER me A is for ANSWERING all of my prayers N is for KNOWING your loverman's going to be the answer to all of yours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 17,00ye kadar açığız ne ya.. teleportasyon lazım bu lanet şehirde. ışınla beni skati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 günlük çok acıktım sacım sakalımda gitti askeriyeye gidip belge almam lazım sonra aöf bürosu falan yorgunum günlük yorgunum yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 günlük, sokakta ciğer pilav cacık piyaz yiyosun, 30 lira. swiss'e gidip yesem daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fırında kaşarlı domatesli köfteli patates, mmmmmm. piş lan artık it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hmmmmmissss kokusu buraya geldi utop al artık fırından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Birazdan kahvaltı yapıcam günlük. Nah kilo alırım ben bu düzenle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aaaaaaaaa çıldırazaaaam günlük! sınav okumaktan yaratıcı cümlelerden gına geldi.bi de yapamayanları görünce ayrı bi atıyo sigortalar:S ben onlara sormammı nerde benim cetvelim dhgjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 güzeeeeeeeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sevgili günlük, kız bana v for vendetta'nın vcd'sini almış, içine de not iliştirmiş. Notda teşekkür etmek istersen numaram falan yazmış. Hayır günlük hayır, milletin blu-ray'lerle takıldığı bir yüzyılda bana üstelik izlediğim bir filmin vcd'sini veren bir kızla birlikte olmam mümkün değil, prensiplerime aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 henüz ne türden bi hiyar olduguma karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 DeaN said: sevgili günlük, kız bana v for vendetta'nın vcd'sini almış, içine de not iliştirmiş. Notda teşekkür etmek istersen numaram falan yazmış. Hayır günlük hayır, milletin blu-ray'lerle takıldığı bir yüzyılda bana üstelik izlediğim bir filmin vcd'sini veren bir kızla birlikte olmam mümkün değil, prensiplerime aykırı. 2 gün geçmiş olsa da günün anlam ve önemine uygun bişi yapmak istemiş kız.sembolik düşün = P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 DeaN said: sevgili günlük, kız bana v for vendetta'nın vcd'sini almış, içine de not iliştirmiş. Notda teşekkür etmek istersen numaram falan yazmış. Hayır günlük hayır, milletin blu-ray'lerle takıldığı bir yüzyılda bana üstelik izlediğim bir filmin vcd'sini veren bir kızla birlikte olmam mümkün değil, prensiplerime aykırı. dostum, erkeklerin teorik olarak hala vcd kullanabildiği bir dönemdeyiz. ona küçük vividler at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 vaniLLe said: henüz ne türden bi hiyar olduguma karar veremedim. acur mesela? ufak tefek sevimli bişey oluyo böle. edit: öeh hepiniz beni mi bekliyodunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 çengelköy? günler çok kısaldı azizim... yetmiyor hiçbir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 15-16lardan 2ye düşürdüm bugün, süperim. yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 deadwoll said: -Sınav tarihlerini siz belirlersiniz istediğiniz gibi. -OoOOo süper. ... -Ya bayramda memnekete döncez erken yapsak. -Ben çalışıyorum izin alamam. -hede -... Ulan 5 sınavı olmak için 2 hafta süremiz vardı 4ünü 8-9 kasıma soktular. ALES ve diploma notu geri zekalıları elemek için çözüm değilmiş. Yarın sabah 2 sınavım var ben hala ödev yapıyorum, sabır. Yarın sabah 2 sınavım var ben hala RELAĞX TAKE IT EASY diye dolanıyorum evde. Neyse akşamınan atcam kendimi dışarı. Daha da 2 hafta toplama çıkarma bile yapmam. Bu sabahkiler iyi geçti garip şekilde. Bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o ne biçim kağıt okumadır ya it herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 basin street blues günlük... http://www.youtube.com/watch?v=VSX-0TJsUOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 uyku tutmuyor gözümün önünden gitmiyorlar hepinizi istiyorum ulen,hepinizi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar