stimpak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 üşengeçliğimden de kendimden de tiksiniyorum resmen ama değiştirmeye de üşeniyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Lan günlük bu sabah telefonla uyandım. Sabahın köründe kim lan bu derkene (Saat nerdeyse 2) bi kadın Vural beylemi görüşüyorum dedi. Uykulu uykulu evet dedim, ben xxxx yayın evinden arıyorum diyince zınk diye uyandım anında. Yazmamı istedikleri bir konu varmış. Ben bi sevindirik oldum böyle, mailimi filan aldı istedikleri konuyu filan bildirdi. Sağolsun arkadaş vermiş numaramı. Gece gece yazdım öle hadi öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 açtım dolabı birinin salçasından otlanıyorum ama o kadar güzel otlanıyorum ki bulduğum gibi bırakıcam hiç anlaşılmicak sanırım böyle işte heyecanlı bi cuma akşamı bakalım kahramanımız otlandığı salçayı bulduğu gibi bırakabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 uzun zamandır bu kadar lanet bi gün yaşamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 elesso said: yarın evleniyorum :) hadi bakalm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 c.tesi günü sabah 6da kalkmak.. oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ne çılgın geceydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 dudagimda gene cilgin bir yara sen dusurdun yar beni bu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Saeros said: açtım dolabı birinin salçasından otlanıyorum ama o kadar güzel otlanıyorum ki bulduğum gibi bırakıcam hiç anlaşılmicak sanırım böyle işte heyecanlı bi cuma akşamı bakalım kahramanımız otlandığı salçayı bulduğu gibi bırakabilecek mi- nasıl gönderirsiniz bu pislikleri o tertemiz insanlara.onların kaleme silgiye deftere ihtiyacı var.onlara yardım edeceğinize onlarla dalga geçiyor, küçük göruyorsunuz.hiçbir işe yaramayan, asalak gibi yaşayan sizlerden nefret ediyorum.eğer anlayacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim, siz ondan da anlamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 elesso said: yarın evleniyorum :) ooo mutlulukar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 akşam 8 e kadar kastırmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 iş iş iş fcuk the sistım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 elesso said: yarın evleniyorum :) oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 nomsaR said: akşam 8 e kadar kastırmam gerek. nah 8 e kadar, kargolar 5 te kapanıyomuş, hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 eveeeet nerd'lük haftamı burda sonlandırıyorum. hoşçakal paticik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bıraktığım gibi herşey Çalışılması gereken dersler Ama orda bir çalışmayan ben var İşten zaman bulamayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 paticikte kalanlar nerdlüğe devam mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Keşke herkes nerd olsa da dünya daha iyi bir yer olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ladytron said: eveeeet nerd'lük haftamı burda sonlandırıyorum. hoşçakal paticik =):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Foruma takılınca nerd mü olunuyormuş? Ahahafhd siz nerd görmemişsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ladytron said: eveeeet nerd'lük haftamı burda sonlandırıyorum. hoşçakal paticik =)ya ben senin nicke bakınca hep ladytro okuyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 bu doğru mu? http://www.hafifmuzik.org/?p=10490 said: * Öncelikle 2011 Sonisphere’in headliner’ı belli oldu. Iron Maiden. doğruysa yıkarız orayı yalnız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 nomsaR said: paticikte kalanlar nerdlüğe devam mı yani? 0ne gelsin de ibret alalim azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 çalışıyor o işsiz deil bizim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 boşver 0ne'yi boşver onu.. maiden geliyor diyorlar.. agresif günümü şenlendirdi bak bu rivayet. sakinledim, nabız 54'e falan düştü. mutluluktan öleceğim hatta. ama maiden geldikten sonra öleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar